GPS navigacija
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Igor88bg,
e ja imam verziju 4.10.80s60.9
jer moram da skidam prvo 5.00 pa onda update
ako treba plz mi link posalji od 5.00 i dal gazim ovu 4.10.80s60.9 ili da deinstaliram pa da 5.00 instaliram
e ja imam verziju 4.10.80s60.9
jer moram da skidam prvo 5.00 pa onda update
ako treba plz mi link posalji od 5.00 i dal gazim ovu 4.10.80s60.9 ili da deinstaliram pa da 5.00 instaliram
Poslednja izmena od Cooomi u Ned, 09. Nov 2008. 23:05, izmenjeno 1 put ukupno.
koristim garmin 5.0 na n82 i jako sam zadovoljan, medjutim u poslednje vreme cesce putujem iz bg u kragujevac pa sam nesto primetio.
Nikako da me navigacija navede na batocinu autoputem pa da se tu odvojim za kg, kuda svi i idu, vec me daleko renije, mislim kod malog pozarevca(izlaz za mladenovac) iskljucuje sa autoputa pa onda sporednim putem za kg. probao sam i i 4.20 jer sam mislio da je neka greska na 5.0 znate ono sa hw1 hw3 ofroad itd. na 5.00.10 vidim da te dve opcije opet ne postoje kao i na 4.20 ali i dalje ne ide na batocinu.
Mislim, nije meni stalo do batocine nego cu sutra ici nekuda gde ne znam put.
I nevezano sa ovim gore, probao bih tomtom ako neko moze da mi na pp posalje neke smernice i savete
hvala
Nikako da me navigacija navede na batocinu autoputem pa da se tu odvojim za kg, kuda svi i idu, vec me daleko renije, mislim kod malog pozarevca(izlaz za mladenovac) iskljucuje sa autoputa pa onda sporednim putem za kg. probao sam i i 4.20 jer sam mislio da je neka greska na 5.0 znate ono sa hw1 hw3 ofroad itd. na 5.00.10 vidim da te dve opcije opet ne postoje kao i na 4.20 ali i dalje ne ide na batocinu.
Mislim, nije meni stalo do batocine nego cu sutra ici nekuda gde ne znam put.
I nevezano sa ovim gore, probao bih tomtom ako neko moze da mi na pp posalje neke smernice i savete
hvala
Pa koja ti je vrzija mape koju koristis? Mislim da je do mape greska u navodjenju !
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
1.8 al probao sam i 1.7. pazi, put kojim me garmin salje je drasticno kraci. tipa 140km i 100km (oko). mozda je u tome caka ali niko zivi (barem koga ja znam) tuda ne ide nego autoputem.
garmin naravno ostaje , hteo sam samo da vidim kako tomtom izgleda sada me zanima i igo mada sam njega video kao poseban uredjaj a naleteo sam na net na neki navigon
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati jedan post za drugim... koristi opciju Izmeni
garmin naravno ostaje , hteo sam samo da vidim kako tomtom izgleda sada me zanima i igo mada sam njega video kao poseban uredjaj a naleteo sam na net na neki navigon
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati jedan post za drugim... koristi opciju Izmeni
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
milkobgd, pa imaš opciju u samom programu da pod Settings/ Routing/ Route Preference podesiš da li da te vodi najkraćom, najbržom ili off road rutom... Pokušaj da to promeniš ukoliko ti stoji izabrana najkraća ruta... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
za izmeni nisam znao, sad znam 
za "Settings/ Routing/ Route Preference podesiš da li da te vodi najkraćom, najbržom ili off road rutom" probao. to je ono sto u 5.00 ima jos dve opcije, mislim da su hw1 i hw3 i sto nije radilo kako treba.
probao sam sve, verujte sve (jedno vece mi bilo dosadno a i tvrdoglav sam). vec sam i zaboravio na to nego citam vase poruke pa reko mozda neko ima objasnjenje.
ja ipak mislim da je drasticna usteda u kilometrazi uzrok. tipa brze cu preci 100km brzinom od 80km/h sporednim putem nego 145km brzinom 120km/h autoputem.
p.s. a tomtom i igo?

za "Settings/ Routing/ Route Preference podesiš da li da te vodi najkraćom, najbržom ili off road rutom" probao. to je ono sto u 5.00 ima jos dve opcije, mislim da su hw1 i hw3 i sto nije radilo kako treba.
probao sam sve, verujte sve (jedno vece mi bilo dosadno a i tvrdoglav sam). vec sam i zaboravio na to nego citam vase poruke pa reko mozda neko ima objasnjenje.
ja ipak mislim da je drasticna usteda u kilometrazi uzrok. tipa brze cu preci 100km brzinom od 80km/h sporednim putem nego 145km brzinom 120km/h autoputem.
p.s. a tomtom i igo?
Za TomTom ti je Ninolina odgovorila, a sto se tice iGo-a njega nema jos za symbian vec samo za WM !
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
>Evo da prokomentarisem Garmin 5.00.10, scg 1.8 i adriaroute 2.10
Ne znam kakva vi imate iskustva, ali ja sam pre neki dan isao do Bosne
, i nije se bas dobro pokazao.. Dosta štuca kako bi se to reklo, stalno menja putanju, samo se najdenom izgubi, a kad sam presao preko, i dok sam vozio uz granicu sa njihove strane nije mogao da se snadje, i da skonta dali sam sa nase ili njihove..Tad sam se iznervirao i OFF 
Kad sam presao preko grane, da sam isao po njegovoj putanji, barem 100 Km, sreca pa sam imao put u glavi..
E sad bas gledam da sam pravio rutu preko MapSourc-a mnogo bibolje ispalo
Ne znam kakva vi imate iskustva, ali ja sam pre neki dan isao do Bosne

Kad sam presao preko grane, da sam isao po njegovoj putanji, barem 100 Km, sreca pa sam imao put u glavi..
E sad bas gledam da sam pravio rutu preko MapSourc-a mnogo bibolje ispalo

darkonda, madness99, ja sam 5.0 sa istom mapom koristio dosta u Bosni. Pokazao sa ODLIČNO, čak i u malim gradovima(da ne kažem selima, sa 5-6 ulica)!!!
Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
http://www.uredikutak.com/
http://www.uredikutak.com/