Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Problem je sto ne trazis hack napravom mestu ☺☻ Salim se.Poslao sam ti sada detaljno uputstvo sa alatom za hack sakojim ces da uspes to da odradis ali ispostuj moje uputstvo.Sada iam i univerzalni hack za sve os pa cak i za os9.3 koji se sastoji u jednoj instalaciji i radi perfektno
Note IV N9100 dual
Ako nabacis novi sw neces ga moci hakovati i neces moci instalirati programe kojima je potreban sertifikat!
A telefon formatiras sa *#7370# i formatiraj memoriju telefona, a to ne moras na kompu!
A telefon formatiras sa *#7370# i formatiraj memoriju telefona, a to ne moras na kompu!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Taj kod vraca telefon u prvobitno stanje i brise podatke sa C particije!
A imas negde u Toolsu da formatiras mass memory, ako se ne varam, i to je da formatiras tih 8gb!
A imas negde u Toolsu da formatiras mass memory, ako se ne varam, i to je da formatiras tih 8gb!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
imam jedan problem,kad hocu da povezem fon na usb preko data transfer,na fonu mi pise mass memory may be not ussed during this time,u my computer se pojavi ona ikonica za ali kad kliknem na nju izbaci mi ovo,kao pita me preko cega da otvorim...ne znam sta da radim sad,ako moze neko da mi pomogne,do sad je sve lepo radilo...e da imam jos jedan problem stalno kad ga otkacim sa usb-a pokusava da mi ponovo instalira garmin ili sta vec...
evo i slike

evo i slike

- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Pozdrav svima, imam jedno pitanje!
Posedujem ovaj "drlog" od telefona jedno 4 meseca, ali sam se tek danas susreo sa jednim problemom !
Naime prilikom snimanja (video zapisa) dolazi do prekida (seckanja) filmica, da li neko zna sta je u pitanju, podesavanja su fabricka, a ja sam jedino primetio da se crvena diodica u tom momentu pali, gasi !?
Uff,.. al' sam Vam objasnio,.....!
Posedujem ovaj "drlog" od telefona jedno 4 meseca, ali sam se tek danas susreo sa jednim problemom !
Naime prilikom snimanja (video zapisa) dolazi do prekida (seckanja) filmica, da li neko zna sta je u pitanju, podesavanja su fabricka, a ja sam jedino primetio da se crvena diodica u tom momentu pali, gasi !?
Uff,.. al' sam Vam objasnio,.....!
...sta, nije vam jasno,... e pa bice vam jasno...
- tehno maniac
- Mobil manijak
Rapid, ja sam cuo da su tim kopijama kineskim stavili slot za memorisku, verovatno tvoj drug ima bas jedan takav...ako ga je platio kao da je orginal zesce se z....moze se prepoznati po zvuku koji je specifican, bas kineski ili ukucas neke od sifri za Nokiu, jer na kinezima nebi trebalo da funkcionisu...
Hmm, sve deluje kao da je pravo, sem tog slota.
Ima symbian, ali sve na telefonu jako sporo radi, a i ekran samo pobeli iz cista mira i onda se vrati u normalu.
Nije ga platio kao original, donesen je iz inostranstva, pa ga je dobio za male pare, ja licno sumnjam da je ukraden...
Lik me sad juri da mu uradim update firmware-a, jer misli da ce tako srediti problem oko brzine i beljenja ekrana, je l' moguce ovako unistiti telefon?
Posto ne znam koji firmware da stavljam, n95, ili n95 8gb? :/
Ima symbian, ali sve na telefonu jako sporo radi, a i ekran samo pobeli iz cista mira i onda se vrati u normalu.
Nije ga platio kao original, donesen je iz inostranstva, pa ga je dobio za male pare, ja licno sumnjam da je ukraden...
Lik me sad juri da mu uradim update firmware-a, jer misli da ce tako srediti problem oko brzine i beljenja ekrana, je l' moguce ovako unistiti telefon?
Posto ne znam koji firmware da stavljam, n95, ili n95 8gb? :/
5530XM
- tehno maniac
- Mobil manijak
- tehno maniac
- Mobil manijak
A kako instalirati accelerometer plugin?Ja nešto instalirao i ništa se ne dešava 
Da kažem nekoliko reči o N95 8gb (porediću ga sa N82)
Dizajn je prilično ciglast i debeo (možeš da staviš telefon na sto kad gledaš film ;D), ali je meni elegantiji od N82 i n95 (obične) zbog crne maske i hromiranih umetaka.Završna obrada je neuporedivo bolja nego na N82, sve je čvrsto, ništa ne krcka.
Na slajd imam zamerku.Nije poluautomatski!?!?Znači moraš ti do kraja da ga guraš, a to me nervira posle samsunga raznih.
Ekran je ogroman, i prelep!Stvarno sam se oduševio!Jedini problem jeste što je 320x240 rezolucija nedorasla 2,8" ekranu, pa se to malo vidi i tako
.
Što se tiče interfejsa, on je identičan onom na n82 (ali NAPOKON sa mogućnošću hacka, koji sam odmah uradio i to naravno uspešno
)Čini mi se da je malo brži nego n82.
Zvučnici rasturaju N82 u pojam, izuzetne su jačine, i imaju PRAVI stereo zvuk.
Kamera je naravno bolja na N82, jer ima poklopac i xenon blic.Slike po danu su iste, ali se zato noću blic na N95 pokazao dosta lošijim nego na N82 (koji može čitavu sobu da osvetli).
Igranje n-gage igrica je kao na pravom gamepad-u zbog tastera na duplom slajdu koji znatno olakšavaju igranje.
Mislim da se nisam zeznuo, samo kartica od 8GB košta oko 2k dinara

Da kažem nekoliko reči o N95 8gb (porediću ga sa N82)
Dizajn je prilično ciglast i debeo (možeš da staviš telefon na sto kad gledaš film ;D), ali je meni elegantiji od N82 i n95 (obične) zbog crne maske i hromiranih umetaka.Završna obrada je neuporedivo bolja nego na N82, sve je čvrsto, ništa ne krcka.
Na slajd imam zamerku.Nije poluautomatski!?!?Znači moraš ti do kraja da ga guraš, a to me nervira posle samsunga raznih.
Ekran je ogroman, i prelep!Stvarno sam se oduševio!Jedini problem jeste što je 320x240 rezolucija nedorasla 2,8" ekranu, pa se to malo vidi i tako

Što se tiče interfejsa, on je identičan onom na n82 (ali NAPOKON sa mogućnošću hacka, koji sam odmah uradio i to naravno uspešno

Zvučnici rasturaju N82 u pojam, izuzetne su jačine, i imaju PRAVI stereo zvuk.
Kamera je naravno bolja na N82, jer ima poklopac i xenon blic.Slike po danu su iste, ali se zato noću blic na N95 pokazao dosta lošijim nego na N82 (koji može čitavu sobu da osvetli).
Igranje n-gage igrica je kao na pravom gamepad-u zbog tastera na duplom slajdu koji znatno olakšavaju igranje.
Mislim da se nisam zeznuo, samo kartica od 8GB košta oko 2k dinara

Nokia C6