Sve sto vam treba za Htc uredjaje qtek,spv mda,xda (servis)

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Zaključana tema
gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

Uradi Hard Reset na mda compact 3 Telefonu zadrzis dva dugmeta pored slusalice za javljanje i prekida veze__Press both soft keys and insert stylus into ._____ u isto vreme dok drzis ta dva dugmeta gurni olovcicu u rupicu za reset nepostuj ta dva dugmeta dok te telefon nepita da li hoces da obrises sve podatke stisni zeleno dugme za javljanje i telefon ce obrisati sve lozinke i vratiti se na fabricki podesen i sacekaj da podigne windows ispocetak. :D AKo nisi najbolje razumeo pitaj. 8)

bygynon
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Okt 2007. 06:13

Post od bygynon »

gsmhacker napisao:Uradi Hard Reset na mda compact 3 Telefonu
Hvala ti puno! Uspelo je!!! :D

Duke Nukem
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 25. Jul 2008. 22:47

Post od Duke Nukem »

Da nema neko LCD za TyTN 2? Znaci kompletan sa touch screenom... I cena naravno ako neko zna...

pozz.
064 21-81-190

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Imam ja displej za tyn2 skinut sa crnknutog tytn 2 kome je stradao procesor., ostavi kontakt telefon na pm original full za tytn2 je 90eur naravno sa mojom zamenom radi sigurnosti naravno i strucnosti ja vrsim ugradnju jer postoje razliciti tipovi displeja za tytn2 tako da znam do je sve ok kad ga zamenim.

Pa eko ti treba cujemo se. :D :) ;)

strelac-71
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 16:25

Post od strelac-71 »

pozdrav gsmhacker, imam problem sa mojim htc tytn II, neradi mi touch, nosio sam ga u servis i rekli su mi da je u pitanju ploca, da li slucajno ti imas plocu za njega i koja bi bila cena, i da li bi ti to mogao da mi zamenis, hvala

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Gde si kupio taj HTC TYTN2 tacnije od koga? :o :o :o Jesi li probao novi displej ili je ploca riknula tacnije flash cip?

strelac-71
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od strelac-71 »

kupio sam od nekog tipa iz n.sada , on mi je rekao da ima kvar ali mi je rekao da je izgleda do softvera, proban je moj display na drugom telefonu i on radi

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Ako nije do displeja definitivno mu crkava flash cip a to jedino menja servis htc-a a neverujem da imas neku garanciju ako imas nekog preko moze on da ti odnese u htc servis bilo gde u evropi da pogledaju i naplate ti zamenu flash cipa koji je verovatno stradao od nestrucnog rukovanja. :(

strelac-71
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od strelac-71 »

pa jel bolje da uzmem drugu plocu, posto taj cip neverujem da cu da nadjem? da li slucajno ti mozes da mi nabavis ili plocu ili taj chip?

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Da moze da se kupi samo ploca takodje bi mogao da sklopis ceo telefon :dry: naravno da niko neprodaje plocu jedino ako neko slupa displej ili mu rikne flet pa zeli da proda takav telefon. Nazalost nepostoji mogucnost da kupis plocu bilo gde. :(

Dalibor85
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 09. Dec 2008. 00:14

Post od Dalibor85 »

A jel ima negde da se kupi baterija za HTC PM200 (Charmer)?
Koja je cena?
.

cverglan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 05. Maj 2007. 20:33

Post od cverglan »

druze,dali mozda imas masku za htc s710? ako treba da se naruci,nije problem :wink: dosta mi se izlizala maska,pa ako je ne promenim moracu da ga prodam :disgust:

coja89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 18. Okt 2007. 22:16

Post od coja89 »

@gsmhacker: poslao sam ti pm za futrolu za htc touch (p3450), aj odgovori kad vidis da se dogovorimo ... :unsure:

gory
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 01:27

Post od gory »

gsmhacker da li imas masku za Htc Diamond Touch P3700?koji je poslednji ROM koji je izaso za ovaj model i da li vredi raditi update?

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Gory posalji mi S/N tvog telefona imas na kutiji original ili skini bateriju pa procitaj i posalji mi privatnom porukom pa ti javim ako je izasao update kad ga istestiram na mom daimondu javim ti. :)

ivan1978
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 18. Dec 2008. 03:48

Post od ivan1978 »

potrebna ploca za kaiser (tytn2) ili neko ko zna kako da ih uradi na jtag(vec ima takvo iskustvo)...
ubijen j elosim romom, ne ide u boot i sl... sa mtty i qpst nista ne moze da se uradi...

icq 336124197

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

E... to mi je poznata boljka posta sam dobar sa Oliprom a svi koji citaju developers znaju ko je on da se uradj reprogramira i podigne ponovo sistem za kaiser iz oem spl bootloader-a =mrtvog htc moda jer tebi je iz flash cipa sve izbrisano i jedino preko jtaga se moze upisati ponovo ceo rom mada olipro to radi drugacije i naplacuje oko 100 eur za to plus dostava za nazad jos 20eur E sad gde naci Olipra on je Engleskoj cujem se snjim al problem glupa carina nasa kad ti vraca telefon uzima ti 35%na vrednost telefona da neverujes! :wink:Tako da by by kaiser ako nema bootloader vec samo crn ekran i kad ga konektujes na usb trazi ti draiver ili u device menager pokazuje Qualcomm driver taj tytn2 je definitvno u mrtvom fabrickom modu tacnije nema nista u sebi e sad zasto se to desava sticaj razni okolnosti dovodi cip do pucanja u odredjenim pogresnim procesima! :smutny:jbg nema pomoci za sada skoro sam uspeo da zavrsim to reprogamiranje al cim odvojim dragoceno vreme nastavljam dalje ako uspem javim! :D

ivan1978
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 18. Dec 2008. 03:48

Post od ivan1978 »

vidis da sve znas :roll:
sad mi pomogni da coveku nadjem drugi, plocu i sl... kad saznas kako ga uraditi na jtag, nadjes tog engleza i sl, javni mi...
btw ako uspem nesto ovde da uradim(stigao mi jtag interface), javicu ovde

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

jtag interface??? Nisi mi bas jasan sa time preko cega mislis da upises rom i sta ti znaci jtag interface?? Jesi li koristio nekad JTAG? :)

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

jtag interface??? Nisi mi bas jasan sa time preko cega mislis da upises rom i sta ti znaci jtag interface?? Jesi li koristio nekad JTAG? :) Nije problem jtag interface vec znas li pinove na ploci za JTAG? :wacko:

Zaključana tema