Uradi Hard Reset na mda compact 3 Telefonu zadrzis dva dugmeta pored slusalice za javljanje i prekida veze__Press both soft keys and insert stylus into ._____ u isto vreme dok drzis ta dva dugmeta gurni olovcicu u rupicu za reset nepostuj ta dva dugmeta dok te telefon nepita da li hoces da obrises sve podatke stisni zeleno dugme za javljanje i telefon ce obrisati sve lozinke i vratiti se na fabricki podesen i sacekaj da podigne windows ispocetak. AKo nisi najbolje razumeo pitaj.
Imam ja displej za tyn2 skinut sa crnknutog tytn 2 kome je stradao procesor., ostavi kontakt telefon na pm original full za tytn2 je 90eur naravno sa mojom zamenom radi sigurnosti naravno i strucnosti ja vrsim ugradnju jer postoje razliciti tipovi displeja za tytn2 tako da znam do je sve ok kad ga zamenim.
pozdrav gsmhacker, imam problem sa mojim htc tytn II, neradi mi touch, nosio sam ga u servis i rekli su mi da je u pitanju ploca, da li slucajno ti imas plocu za njega i koja bi bila cena, i da li bi ti to mogao da mi zamenis, hvala
kupio sam od nekog tipa iz n.sada , on mi je rekao da ima kvar ali mi je rekao da je izgleda do softvera, proban je moj display na drugom telefonu i on radi
Ako nije do displeja definitivno mu crkava flash cip a to jedino menja servis htc-a a neverujem da imas neku garanciju ako imas nekog preko moze on da ti odnese u htc servis bilo gde u evropi da pogledaju i naplate ti zamenu flash cipa koji je verovatno stradao od nestrucnog rukovanja.
Da moze da se kupi samo ploca takodje bi mogao da sklopis ceo telefon naravno da niko neprodaje plocu jedino ako neko slupa displej ili mu rikne flet pa zeli da proda takav telefon. Nazalost nepostoji mogucnost da kupis plocu bilo gde.
Gory posalji mi S/N tvog telefona imas na kutiji original ili skini bateriju pa procitaj i posalji mi privatnom porukom pa ti javim ako je izasao update kad ga istestiram na mom daimondu javim ti.
potrebna ploca za kaiser (tytn2) ili neko ko zna kako da ih uradi na jtag(vec ima takvo iskustvo)...
ubijen j elosim romom, ne ide u boot i sl... sa mtty i qpst nista ne moze da se uradi...
E... to mi je poznata boljka posta sam dobar sa Oliprom a svi koji citaju developers znaju ko je on da se uradj reprogramira i podigne ponovo sistem za kaiser iz oem spl bootloader-a =mrtvog htc moda jer tebi je iz flash cipa sve izbrisano i jedino preko jtaga se moze upisati ponovo ceo rom mada olipro to radi drugacije i naplacuje oko 100 eur za to plus dostava za nazad jos 20eur E sad gde naci Olipra on je Engleskoj cujem se snjim al problem glupa carina nasa kad ti vraca telefon uzima ti 35%na vrednost telefona da neverujes! Tako da by by kaiser ako nema bootloader vec samo crn ekran i kad ga konektujes na usb trazi ti draiver ili u device menager pokazuje Qualcomm driver taj tytn2 je definitvno u mrtvom fabrickom modu tacnije nema nista u sebi e sad zasto se to desava sticaj razni okolnosti dovodi cip do pucanja u odredjenim pogresnim procesima! :smutny:jbg nema pomoci za sada skoro sam uspeo da zavrsim to reprogamiranje al cim odvojim dragoceno vreme nastavljam dalje ako uspem javim!
vidis da sve znas
sad mi pomogni da coveku nadjem drugi, plocu i sl... kad saznas kako ga uraditi na jtag, nadjes tog engleza i sl, javni mi...
btw ako uspem nesto ovde da uradim(stigao mi jtag interface), javicu ovde
jtag interface??? Nisi mi bas jasan sa time preko cega mislis da upises rom i sta ti znaci jtag interface?? Jesi li koristio nekad JTAG? Nije problem jtag interface vec znas li pinove na ploci za JTAG?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.