Nokia E71

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
nindzabg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 27. Okt 2008. 20:16

Post od nindzabg »

molim za pomoc kako da namestim glas na Garminu 5.0,skinuo sam fajl sa srpskim jezikom sa neta al cim pokusam da ga podesim u garminu tel ga ne vidi kao da ne postoji.
mozda nije dobar fajl koji sam skinuo pa ako neko moze da pomogne,veoma bih bio zahvalan :blinky:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Kod mene se taj fajl sa srpskim jezikom nalazi na E pa ked se udje u folder Garmin tu postoji folder pod nazivom VOICE i u njemu se nalazi taj fajl.Probaj tu da ga ubacis i trebalo bi da ti radi kako treba
Note IV N9100 dual

MladenNS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 28. Nov 2008. 05:12

Post od MladenNS »

Poz svima. Sobzirom da pisem ovde, podrazumeva se da imam pomenuti tel.

Pokusao sam da nadjem sam kako se podesava GPS, koji program se koristi itd ali bezuspesno.

Ima li iko voljan da mi objasni koji prog da ubacim, gde da ga ubacim i kako da ga pokrenem tj instaliram na tel?

Hvala unapred

Poz Mladen

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

MladenNS, Odgovor na svoja pitanja potrazi ovde: viewtopic.php?t=7222
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Despotq
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Nov 2006. 05:06

Post od Despotq »

dal iko zna kako bi mogla da se skine tastatura? poceo je da mi krcka space. izgleda da je nesto kapnulo na njega pa bih probao sa ciscenjem (ako je to preporucljivo uopste)

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Despotq napisao:dal iko zna kako bi mogla da se skine tastatura? poceo je da mi krcka space. izgleda da je nesto kapnulo na njega pa bih probao sa ciscenjem (ako je to preporucljivo uopste)
Pretpostavljam da je isto kao i kod E51. Skini poklopac baterije, odšrafi četri šrafa (torch 6 šrafcigerom), i skini prednju masku...

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Despotq,nije preporucljivo,nista ti nije kapnulo nego su neke tastature jednostavno takve,meni krcka 'a' i 'chr'.
Otvaranjem telefona samo ces rizikovati ostecenje.Pokusaj da noktom malo poguras tastaturu na gore,mozda se resi problem.

mldnsmc
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 16. Nov 2008. 05:08

Post od mldnsmc »

Baterija mi ne traje ni puna 2 dana, sa umerenim koriscenjem (25-30 min. razgovora, 5-10 poruka i 5-10 min. WAP-a dnevno).
Da li bi se nesto promenilo kada bi kupio novu bateriju, ili je to do telefona???

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Nema sense da ti traje vise ni jedna nova baterija koju bi kupio.Moze da ti trje mozda kao ta stara koja je original,ali duze cisto sumnjam jer sam ja na 6600 probao 8 baterija i sve su isto,tj jadno trajale
Note IV N9100 dual

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

mldnsmc, iskljuci 3G signal i koristi obicnu GSM mrezu i ako ti je osvetljenje displeja na max smanji to malo i trebalo bi da traje duze baterija .

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Negdje sam čitao da za E71 postoji aplikacija koja skenira tekst i čuva ga kao tekstualni fajl. Da li je to istina? Ima li tako nešto?
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ja nisam cuo da postoji takva app,ali provereno znam da pomocu opere mini mod 3.10 mogu da izvadim text sa bilo koje stranice na netu i da ga sacuvam u obliku txt fajla.Ova operica je po meni mnogo funkcionalnija od oficijalnih verzija jer ima mnogo veci broj opcija i mogucnosti od osiromasene oficijelne verzije
Note IV N9100 dual

nindzabg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 27. Okt 2008. 20:16

Post od nindzabg »

Meni baterija izdrzi dva puna dana uz solidno koriscenje

IDZO:
Kako se iskljucuje 3G singal?
Jel kad ga iskljucim to utice na domet ili ne?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Tools-Settings-Phone-Network-Network mode i tu stavi na GSM.
Ne utice ti to na domet tj. na prijem signala.
a evo ti procitaj sta se 3G: http://en.wikipedia.org/wiki/3G

Dereta
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 13. Dec 2008. 20:45

Post od Dereta »

Registrovao sam se danas na ovaj forum.. pa bih zeleo sve da vas SRDACNO POZDRAVIM!!!!

Jako mi se svidja telefon o kom se ovde vodi glavna rec, tacnije Nokia E71 i planiram da ga kupim :) , ali sam hteo da ga kupim preko Vip-a... imaju ga u svojoj ponudi u beloj varijanti za moj paket kosta 250e :wink: e sad.. posto citam neke price da su telefoni sa nekom manom koji se kupe preko Mobilnog opetarera.. :? .. zanima me da li je to istina i kakva su vasa iskustva sa takvom vrstom trgovine?... !!!!! HVALA vam unapred !!!!!

Licno neki moj utisak o ovom telefonu je da je PREJAK :D i lepsi je od E61 8) ... ostaje mi jos samo da ga kupim.. nadam se da se necu razocarati

Pozzz

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Dereta,ja sam licno imao lose iskustvo sa kupovinom telefona preko mts-a,a znam i one koji su se zalili kada su kupovali n73 preko telenora tako da sam ja uvek za kupovinu u ovlascenom servisu,ali ipak je mnogo bolje alo imas nekog da ti kupi tel u Zapadnoj Evropi jer ti je tada kvalitet zagarantovan.Sto se tice zoga da je E71 lepsi na izgled od E61i to nije tacno.Nisam subjektiban,a kao prvo mnogo je prostranija i lepse odradjena tastatura na E61i.Takodje je na E71 odvratan onaj produzeni deo ispod tastature koji ga cini izuzetno ruznim.Sto se tice displaya mislim da je svaki komentar suvisan i da je velika greska sto su toliko smanjili dosplay u odnosu na E61i.Ne kazem da E71 nema i neke bolje strane u odnosu na E61i,ali vise je losih str bar kada je moj ukus u pitanju
Note IV N9100 dual

Dule87
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 20. Okt 2008. 01:47

Post od Dule87 »

I ja se slazem sa todom81!Pre neki dan sam ga cackao u telenoru i uopste mi se ne svidja sta su uradili sa tastaturom i ekranom,jeste mozda prakticniji sto se dimenzija i tezine tice,mozes da ga nosis po dzepovima ali zato kada krenes da kucas sms ili email... :uhuh: Mnogo je bolji osecaj na E61i sto se ekrana i tastature tice,al dobro svako ima svoj ukus.
Samsung Galaxy S3 I9300

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Drago mi je daimaonih sto se slazu sa mojim misljenjem,ali ipak samo daznate danemam nistaprotiv E71,ali cinjenica je da su ga mnogo osiromasili.Ja volim teske i glomazne telefone jer tada mnogo lepseleze u ruci,a nema nista lepse od velikog preglednog displaya i prostrane tastature
Note IV N9100 dual

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Dereta, cuo si momke!
nemoj da kupujes E71.
kupi e61. mnogo je lepsi i sigurno se neces pokajati! :?

pozdrav

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

A ako mu je potrebna kamera moze da kupi E61i i moze da bude siguran da se nece pokajati ako doda jos koju desetinu evrica.Kamera je solidna i meni su sasvim dovoljna ova 2 mp
Note IV N9100 dual

Odgovori