mozda nije dobar fajl koji sam skinuo pa ako neko moze da pomogne,veoma bih bio zahvalan

Pretpostavljam da je isto kao i kod E51. Skini poklopac baterije, odšrafi četri šrafa (torch 6 šrafcigerom), i skini prednju masku...Despotq napisao:dal iko zna kako bi mogla da se skine tastatura? poceo je da mi krcka space. izgleda da je nesto kapnulo na njega pa bih probao sa ciscenjem (ako je to preporucljivo uopste)

, ali sam hteo da ga kupim preko Vip-a... imaju ga u svojoj ponudi u beloj varijanti za moj paket kosta 250e
 , ali sam hteo da ga kupim preko Vip-a... imaju ga u svojoj ponudi u beloj varijanti za moj paket kosta 250e  e sad.. posto citam neke price da su telefoni sa nekom manom koji se kupe preko Mobilnog opetarera..
  e sad.. posto citam neke price da su telefoni sa nekom manom koji se kupe preko Mobilnog opetarera..   .. zanima me da li je to istina i kakva su vasa iskustva sa takvom vrstom trgovine?...       !!!!! HVALA vam unapred   !!!!!
 .. zanima me da li je to istina i kakva su vasa iskustva sa takvom vrstom trgovine?...       !!!!! HVALA vam unapred   !!!!! i lepsi je od E61
 i lepsi je od E61  ... ostaje mi jos samo da ga kupim.. nadam se da se necu razocarati
 ... ostaje mi jos samo da ga kupim.. nadam se da se necu razocarati
 Mnogo je bolji osecaj na E61i sto se ekrana i tastature tice,al dobro svako ima svoj ukus.
 Mnogo je bolji osecaj na E61i sto se ekrana i tastature tice,al dobro svako ima svoj ukus.