Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Drugari,HELP
Sinoć uzeo drugar N82,sivu sa full opremom,sve je bilo Ok dok nismo provalili da mu ne čita mem. kartice! Piše "memory card corrupted"!! Ovaj lik što je uzeo od njega se kune da je sve radilo,samo pre nego što mu je dao tf uradio je "hard reset". Da li postoji šansa da je softverski zeznut ili je hardverski tj da mu ne radi čitač mem. kartica? Update-ovao sam mu softver,uradio i ja "hard reset" (*#7370# ) i ništa,ni da čuje za mem. karticu!! Šta vi mislite,šta može biti? Sve ostalo radi u full-u.

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
E ovako sad. Kupio sam neke Phillips slusalice za nekih 10 eura. Nisu neke extra ali eto.... Uglavnom bolje su od onih koje sam dobio uz telefon. Stvar je u tome sto kad sam ih spojio na racunar nisam mogao slusati koliko se jako culo, i jacina i kvalitet zvuka, kao i bass-ovi su bili nenormalno jaki a nije bilo nikakvih deformacija zvuka dok na telefonu te iste slusalice pruzaju mozda nekih 50% te jacine i kvaliteta. Znam da to nije neko poredjenje i da ne stoji da poredim racunar i telefon, ali ocigledno nece biti razlike da kupim i neke slusalice od 50 eura.... Na jednom drugom forumu mi je neki lik rekao da probam sa nekim drugim product code jer kaze da su neki ubacili i da se jace cuje sa tim. Kod mene je zadnja verzija softvera a product code 0560979 (taj code pise ispod baterije), a srpski jezik imam u telefonu). Ne znam da li da mijenjam product code i ubacujem softver. Onaj koji mi je receno pokusam staviti je 0558782. Moze li mi neko reci hoce li biti razlike sa razlicitim product kodovima??? pozz
Ne verujem da to ima ikakve veze sa product kodom jer verzija softvera je ista za sve.
Moguce je da slisalice potrazuju vise snage (mislim muzicke) nego sto telefon moze da isporuci pa ne mogu da rade u punoj snazi.
Znam kada sam trazio neke sluske za iPod i kada sam citao testove po netu naisao sam na takav neki opis da iPod ne moze da isporuci toliku snagu da se te sluske cuju u punoj snazi. E sad ako su mene pogresno informisali onda i ja tebe lazem!
Moguce je da slisalice potrazuju vise snage (mislim muzicke) nego sto telefon moze da isporuci pa ne mogu da rade u punoj snazi.
Znam kada sam trazio neke sluske za iPod i kada sam citao testove po netu naisao sam na takav neki opis da iPod ne moze da isporuci toliku snagu da se te sluske cuju u punoj snazi. E sad ako su mene pogresno informisali onda i ja tebe lazem!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Hm.... moze biti ali cemu onda da kupujem slusalice od 25-30 eura i vise, tj. kvalitetnije ako on ne moze isporuciti dovoljno snage ni za ove od 10 eura??? Ne vidim svrhu da kupujem onda neke bolje slusalice. Jedna od stvari od koje sam najvise ocekivao uz kameru je muzika preko slusalica, a u najmanju ruku sam razocaran....

Pa pazi nije bitno koliko eura kostaju slusalice nego koliko snage potrazuju i da li je telefon u stanju to da odradi, ali malo proguglaj ako imas vremena pa ces mozda naleteti na neku informaciju o tome .
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
janka_88, ja ne znam o cemu ti pricas,jedino da ti nesto ne radi dobro telefon,jer se kao prvo muzika cuje solidno i sa fabrickim slusalicama a kamoli sa nekim boljim nezavisnog proizvodjaca a kao drugo sigurno nije tako kao sto kazes slab zvuk za svaku pesmu.Losiji i stariji snimci ce se naravno losije cuti nego muzika sa novijih diskova.A ako vec oces bolji zvuk kupi neke koss,sennheiser ili creative slusalice.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Tacno Sale_M ja sam sebi priustio Sennheiser CX 300 i
zvuk je
i ujedno naj kompaktnije za nosenje
Normalno nemojte da ubacujete 128kbps pesme sta ocekivati od toga pa to nije valjalo ni u 3650 a ne u N82 neki zadovoljavajuci standard je 224kbps inace ja u fonu drzim samo 320kbps MP3
re: OSCAR1980 jesi li probao neku drugu karticu u tvom fonu ili samo tu?
kamera nemora da znaci da je crkla - neka ti je samo Duvaljkom (podgreju kako treba) mozda proradi ako je vlaga upitanju isto vazi i za cip Citaca kartica

i ujedno naj kompaktnije za nosenje

Normalno nemojte da ubacujete 128kbps pesme sta ocekivati od toga pa to nije valjalo ni u 3650 a ne u N82 neki zadovoljavajuci standard je 224kbps inace ja u fonu drzim samo 320kbps MP3
re: OSCAR1980 jesi li probao neku drugu karticu u tvom fonu ili samo tu?
kamera nemora da znaci da je crkla - neka ti je samo Duvaljkom (podgreju kako treba) mozda proradi ako je vlaga upitanju isto vazi i za cip Citaca kartica

N82 Black + SanDisk 16 GB MicroSDHC + Sennheiser CX 300
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Jesu te memorijske kartice stvarno pojeftinile.Evo ja cu uzeti za pet/sest dana od 8gb a cena je stvarno povoljna-23 eura 

XIAOMI Mi 11 midnight grey