Neko je pomenuo da se 2 iPhone-a ne mogu povezati. Pa moram da kazemd a to nije istina, mogu da se povezu WiFi-em, ima jedna divna aplikacija, i posve je free, zove se Discover.
E sad objektivno od mene o ovom parchetu hardvera:
Cena je po meni preterana. Da je smekerski, jeste, i retko ko ko ga je uzeo u ruke nije pozeleo jos malo da ga drzi. Ekran je odlichan, mozda rezolucija nije nekima po volji, ali zaista je ekran fenomenalan, i uporedjivao sam ga sa jos dosta top modela, ma nijedan mu nije za prineti, osim recimo Touch HD, i Touch Pro. APlikacija ima gomila, i svaki dan se izbacuje enormno mnogo istih, jer se preko SSH sve radi. Za sve neverne Tome - YouTube, pa kao i ja da ostanete zabezeknuti kad vidite sta sve pojedini freakovi rade sa ovim telefonom... To je nehumano. Intuitivnost je ono sto me je odusevilo kod ovog fona, stvarno extra.
Sto se iTunesa tiche mogu sam da kazem da gluplji komad softvera verovatno ne postoji ni na jednoj platformi, niti ce ikad da bude napravljeno tako neko djubre. Ono je apsolutno strasno. Toliko ogranicenja da to boli.
Izvinio bih se ovom prilikom moderatorima, ali bih molio da sledecu deo texta ipak ostave u originalu iz razloga gde zivimo, i kojem narodu pripadamo.
Jebem ih u copyright i sva ostala sranja. Kao pokusavaju da zastite neku intelektualnu svojnu... rezultat svega toga - bez zaista visokog znanja, nemas kompletan pristup svom telefonu - PATHETIC!!!
Eto, to mi je jedina i osnovna zamerka. Jeste, podrzavam pirateriju 200%, jer pojedine aplikacije su zaista bezobrazno skupe. Kad bi cene bile normalne naravno da bih bio protiv piraterije, ovako, s obzirom na limitirane budzete, i sto je jos gore nemogucnost da nesto platim, a zelim, jer smo iskljuceni iz svih svetskih tokova, e zato podrzavam pirateriju, i neka im crkne krava