Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Uradio sam ovako kao sto je napisano. I nakon restart-a sam obrisao ovaj Map Drive i pri pokusaju instaliranja navedenog fajla koji ide poslije toga ekran mi je pocrneo, ali je i dalje bilo pozadinsko osvjetljenje. Stajalo je tako neka 2min i telefon uopste nije reagovao. Morao sam izvaditi bateriju da bih ga opet upalio. Prepao sam se da sam nesto POKVARIO, ali na svu srecu nije bilo nista. Moj softver je v30, nije najnoviji. Za sada cu koristiti ipak sertifikat dok ne izadje neki normalniji hack, jer nisam bas siguran da ovo radi. Ne preporucujem da iko ovo radi, doduse neko drugi moze imati vise srece, ali nakon sto mi se desilo to sa fonom, obrisao sam sve sto ima veze sa ovim hack-om. Pozzz

Izmenio:gameforce:Obrati pažnju na rečnik!Nismo na ulici! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

E je l' se raspitao neko oko promene kompletne maske mozda? Razmisljam da stavim crnu ako je to moguce uopste pa me zanima, ako je neko imao iskustva sa ovim i kolko je to para.

Stavio sam ovaj novi fw i ne vidim neku ociglednu razliku.

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Butters jel popravljena velika greska ili je to samo do mog modela
da kada slikam npr predmet uvece blice od 1m da se blic odbija i slika npr neki deo se odbija to mi se desava na v30 a na prethodnoj ne. Ne znam dal sam ja zeznuo kameru ili je to do sw ali ranije mi se nije odbijalo posto volim nom stop da slikam nesto iz blizine npr. misa tastaturu itd :shock:

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Butters »

Ja kameru nesto i ne koristim puno, ali tako nesto mi se nije desavalo i evo sad nesto pokusavam i slika sasvim normalno, ne znam u cemu je stvar kod tebe. Opet mi je cudno da se blic odbija od misa sa 1m razdaljine. Ipak je to poprilicno daleko :?

bgdteam
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 15. Nov 2007. 06:57

Post od bgdteam »

Ima li neko coreplayer koji ce da radi bez serifikata ako ima neka posalje na bgdteam@verat.net
Unapred hvala

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Butters, zvao sam ja pre jedno petnaestak dvadeset dana jednu radnju sa spiska ovde na MS i kod njih je cena po poruzdbini 30 i sa njihovom ugradnjom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da li je neko odradio ovaj novi hack koji probija blokade na novijim sw i da li radi provereno?Ne vidim da neko pise svoja iskustva sa ovim hackom pa me interesuje da li radi
Note IV N9100 dual

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

janka_88
je uradio prvi post na ovoj str citaj malo :shock:

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Butters »

toda81, pisu u temi o hackovima na podforumu kafic iliti ovde :)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Kolko sam video radi hak za s3.0 epa jos jednom drago mi je da sam malo bio od koristi nekome ko nije znao gde da nadje hak za softwer 3.0 SVE ZA MAJKU SRBIJU :) PozZ
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

uzeh i ja n82 black :) sve je odlichno na telefonu,imam isto 30.0.019 verziju softvera jbg,ali shta da se radi... samo me nervira shto nema olovchcu :( bash je glupo shto su to izbacili :/ ccc
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Sva ta frka oko novog sw 30/31 . . .
Kakve ste bagove imali sa sw 20?Ja imam 20.0.62 i nema nikakvih problema.Za 7meseci mi se jednom ugasio telefon i to je sve od sto se tice fona.Problemi su nastajali samo ako bih ja instalirao tone tema i programa...
@Tanja koristi tarabu kao olovcicu,skoro je isto.
Слобода или смрт

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Tanja,instaliraj program MagicKey pa napravi sebi olovcicu gde god da ti je zgodno. Ja sam izvukao funkcije muz.playera na osnovni ekran i sve radi fenomenalno! Tastaturu otkljucavam i zaklj. na galeri dugmetu.
bestboy,slicno sam i ja razmisljao do sad,imam n82 sa sw v20 vec 6-7 mes i nisam imao nekih problema,ali mislim posle ovog hack-a da predjem na v31. Dosta stvari je popravljeno,pre svega trajanje bat i zvuk na sluskama...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Butters »

Fox, Mozes da ti bude tel hackovan i kad mu apdejtujes fw, samo nemoj da radis hard reset nego ako vec to moras, odradi ga pre apdejta pa ga hakuj pa onda tek apdejt i ostace ti hak do sledeceg hard reseta naravno. :D

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

Hvala na info,znam ja to odavno... Ali ako bih morao da odradim hard reset ostao bih bez hack-a,tako da mi se zbog toga nije radio upgrade. Posto je sad i to 'sredjeno' nema frke da se sad odradi...

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Jel ima neko info sta je sve unapredjeno sa sw v31.0.016? Nasao bih i postavio ali pisem sa opere mini koja me ubija...
Слобода или смрт

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Pa sada je izasao hak koji radi na novim verzijama sw-a.
Klik: http://www.symbian-freak.com/quides/hac ... lution.htm
Butters, ne ostaje hack kada se odradi apdejt sw pa makar uradio i back up (tako je pisalo na netu)!

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Butters »

IDzO, govorim iz licnog iskustva, a to sam video da je pisalo i na www.symbian-freak.com kad se pojavila verzija v30.0.19
Dakle bez ikakvog back-upa, samo bez hard reseta posle apdejta.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

IDzO bilo je podosta price oko toga,ostaje hack i posle upgrade jer ti se upgrade-om menja Z particija a C particija na kojoj je i odradjen hack ostaje netaknuta. :roll:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Najbitnije je da je hack provaljen i da sada svako,pa cak i oni sa najnovijim sw mogu da uzivaju u hacku
Note IV N9100 dual

Odgovori