Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Uradio sam ovako kao sto je napisano. I nakon restart-a sam obrisao ovaj Map Drive i pri pokusaju instaliranja navedenog fajla koji ide poslije toga ekran mi je pocrneo, ali je i dalje bilo pozadinsko osvjetljenje. Stajalo je tako neka 2min i telefon uopste nije reagovao. Morao sam izvaditi bateriju da bih ga opet upalio. Prepao sam se da sam nesto POKVARIO, ali na svu srecu nije bilo nista. Moj softver je v30, nije najnoviji. Za sada cu koristiti ipak sertifikat dok ne izadje neki normalniji hack, jer nisam bas siguran da ovo radi. Ne preporucujem da iko ovo radi, doduse neko drugi moze imati vise srece, ali nakon sto mi se desilo to sa fonom, obrisao sam sve sto ima veze sa ovim hack-om. Pozzz
Izmenio:gameforce:Obrati pažnju na rečnik!Nismo na ulici! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Izmenio:gameforce:Obrati pažnju na rečnik!Nismo na ulici! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
Butters jel popravljena velika greska ili je to samo do mog modela
da kada slikam npr predmet uvece blice od 1m da se blic odbija i slika npr neki deo se odbija to mi se desava na v30 a na prethodnoj ne. Ne znam dal sam ja zeznuo kameru ili je to do sw ali ranije mi se nije odbijalo posto volim nom stop da slikam nesto iz blizine npr. misa tastaturu itd
da kada slikam npr predmet uvece blice od 1m da se blic odbija i slika npr neki deo se odbija to mi se desava na v30 a na prethodnoj ne. Ne znam dal sam ja zeznuo kameru ili je to do sw ali ranije mi se nije odbijalo posto volim nom stop da slikam nesto iz blizine npr. misa tastaturu itd

Ima li neko coreplayer koji ce da radi bez serifikata ako ima neka posalje na bgdteam@verat.net
Unapred hvala
Unapred hvala
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Butters, zvao sam ja pre jedno petnaestak dvadeset dana jednu radnju sa spiska ovde na MS i kod njih je cena po poruzdbini 30 i sa njihovom ugradnjom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
Sva ta frka oko novog sw 30/31 . . .
Kakve ste bagove imali sa sw 20?Ja imam 20.0.62 i nema nikakvih problema.Za 7meseci mi se jednom ugasio telefon i to je sve od sto se tice fona.Problemi su nastajali samo ako bih ja instalirao tone tema i programa...
@Tanja koristi tarabu kao olovcicu,skoro je isto.
Kakve ste bagove imali sa sw 20?Ja imam 20.0.62 i nema nikakvih problema.Za 7meseci mi se jednom ugasio telefon i to je sve od sto se tice fona.Problemi su nastajali samo ako bih ja instalirao tone tema i programa...
@Tanja koristi tarabu kao olovcicu,skoro je isto.
Слобода или смрт
Tanja,instaliraj program MagicKey pa napravi sebi olovcicu gde god da ti je zgodno. Ja sam izvukao funkcije muz.playera na osnovni ekran i sve radi fenomenalno! Tastaturu otkljucavam i zaklj. na galeri dugmetu.
bestboy,slicno sam i ja razmisljao do sad,imam n82 sa sw v20 vec 6-7 mes i nisam imao nekih problema,ali mislim posle ovog hack-a da predjem na v31. Dosta stvari je popravljeno,pre svega trajanje bat i zvuk na sluskama...
bestboy,slicno sam i ja razmisljao do sad,imam n82 sa sw v20 vec 6-7 mes i nisam imao nekih problema,ali mislim posle ovog hack-a da predjem na v31. Dosta stvari je popravljeno,pre svega trajanje bat i zvuk na sluskama...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Pa sada je izasao hak koji radi na novim verzijama sw-a.
Klik: http://www.symbian-freak.com/quides/hac ... lution.htm
Butters, ne ostaje hack kada se odradi apdejt sw pa makar uradio i back up (tako je pisalo na netu)!
Klik: http://www.symbian-freak.com/quides/hac ... lution.htm
Butters, ne ostaje hack kada se odradi apdejt sw pa makar uradio i back up (tako je pisalo na netu)!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
IDzO, govorim iz licnog iskustva, a to sam video da je pisalo i na www.symbian-freak.com kad se pojavila verzija v30.0.19
Dakle bez ikakvog back-upa, samo bez hard reseta posle apdejta.
Dakle bez ikakvog back-upa, samo bez hard reseta posle apdejta.