Da, isto mislim da kad bude flat rata uvedena, ima da bude revolucija u telekomunikaciji

Samo da ne preteraju sa nadoknadom. Ja mislim da je to neminovno da se desi. Kad tad. Jer i sirokopojasni internet bi sada imali mnogo manje ljudi da je ostalo iskljucivo da se obracunava po minutazi provedenoj na netu ili po kolicini saobracaja. A paralela je identicna sa sadasnjim nacinom obracuna potrosnje u mobilnoj komunikaciji.
Ko to prvi uradi, garantovano ima da privuce mnogo korisnika. Ima ljudi koji su spremni da imaju takav paket i koji ne zele da razmisljaju i da mere i proveravaju koliko su pricali, koga su sve zvali, koliko im je ostalo, koju mrezu su vise zvali itd. Ali to ce da bude revolucija jedino ako u to bude ukljucena i fiksna mreza a ne samo mreza tog operatera. To je po meni vrlo vazno. Da vazi za sve.
Sto se tice nove usluge, mislim da je vrlo korektna. Kad ti zafali kredita, podneses besplatan zahtev putem sms-a i ukljuce ti dodatnih 40 dinara da udjes u minus, i obavis sta ti je bitno i hitno, i normalno je da posle naplate tu mogucnost sa 4 dinara. Sto kaze
Daddy Yankee nema dzabe ni kod babe. Sve je to normalno. Tako fukncionise sistem kreditiranja svuda. I u bankama i bas svuda. Uzmite kredit na primer kod banke pa izracunajte kolike procente placate pri vracanju duga

, pa ce sve biti jasno. Ova usluga omogucava da se snadjes u nezgodnoj situaciji kad si bez kredita i sasvim je normalno da ti to naplate. Mnogo je vise korisna nego "pozovi me..." usluga, kad ja ne znam ni da li je prijatelj dobio poruku, ni da li ima kredita da me okrene, ni ne zna da li se zezam ili trazim da me pozove jer mi je vazno da saznam rezultate zavrsene utakmice

a stipsa sam da uplatim bar 50 dinara kredita na primer, i to sve na njegovu dobru volju. Zavisim od prijatelja skroz tada.
Ovde sve placas sam i nikome nisi duzan, i naravno koristices bas kad ti treba.