Rekord u broju poslatih sms-ova!
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- nebitan_lik61
- Banned
- Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36
jao ljudi o cemu se ovde polemise
kakav tip . . .
a niko nije uzeo u obzir da je mozda nakacio telefon na tastaturu....(a inace brzo kuca na tastaturi) pa da je slao romane...pa tipa jedan sms mu izadje iz 15 delova
ja sam curi poslao neki roman dok je bila na moru .. sms iz 12 delova pa me izaslo kao 12 sms-ova fala bogu
a da je lud i te kako je lud...
ja prosecno saljem 30sms-ova mesecno
nekada i manje... kao sto rece neko vec gore...telefon je za dogovor ne za razgovor, a prica iskljucivo u 4 oka 

a niko nije uzeo u obzir da je mozda nakacio telefon na tastaturu....(a inace brzo kuca na tastaturi) pa da je slao romane...pa tipa jedan sms mu izadje iz 15 delova

ja sam curi poslao neki roman dok je bila na moru .. sms iz 12 delova pa me izaslo kao 12 sms-ova fala bogu

a da je lud i te kako je lud...
ja prosecno saljem 30sms-ova mesecno

Even a clock that does not work is right twice a day
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Gledao sam sad na dnevniku 1,bio ovaj slucaj,kazu iz telekoma da je koriscenjem raznih akcija ustvari potrosio oko 8000 dinara za sve te poruke,mozda je malo i reklama za telekom
,a posle je isao neki psiholog o tome kako nije zdravo slati puno sms-ova vec je fizicki susret najbitniji-covek u pravu sto posto 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
sto se mene tice moze da mi se desi da 3-4 dana ne otkucam bukvalno ni 1 SMS a desavalo mi se da posaljem za jedno vece i po 60-tak SMS-a tak oda ne smatam sebe nekim SMS-maniakom i mada kad smo kod toga da li bi pre pricao telefonom ili kucao SMS mislim da sam ipak za SMS mada da vidim nekog ko ce da smuva devojku preko SMS-a i da ima normalno vezu preko SMS-a znaci glasam za fizicki obracun mislim kontakt
A sto se tice ovod beogradjanina NN mozda je on vec u Holywoody ( ustanova za isuvise zdrave osobe blizu nisa) pa mu samo preostaje da kuca SMS da bi uopste imao neki kontakt 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Da, mozes da saljes preko T9 bez nasih znakova. Na Nokiji je ovako. Ukljucis srpski meni u telefonu, ides u podesavanja poruka -> tekstualne poruke -> podrska znakova ->"sazeti" , a ne "citavi". I to je to. Imas T9 podrsku, a ne skine ti pet karaktera ako napises CH na srpskom... 

iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 21. Jun 2008. 04:02
Xex mislim da polako stizem onog lika xe,xe- 10500 sms-a za 2 meseca i 16 dana, straxota jbg ne znam ni ja nekako je lako kuckati sms na N70 a obicno pisem romane, saljem lekcije iz skole, pesme, sastawe pa se tu nakupi po 10-ak poruka u jednoj, a putem x-plorera sam swe poslate/primljene poruke sacuwao u jedan folder na E i tak sad imam u njemu 10500 fajlowa(poruka:-)
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Ljudi ja sam danas poslao 428 poruka,pocelo je sasvim bezazleno jutros oko 10h prva poruka i onda se nastavilo i to samo sa jednom osobom,haha,evo sad kucam ovo i ne mogu da verujem,ja sam danas ceo dan kucao poruke,haha,evo usao sam u folder u inboxu(iphone,miodrage zna o cemu pricam),kao neki ludi chat sad izgleda:lol:,a da skinuo sam ga sa punjaca jutros oko 9h i morao sam mob da punim oko 18h,bio je skoroz prazan!

- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
NemanjA ja toliko posaljem mesecno samo manje u proseku,sutra bas idemo na neku zurezu,pa cu bas da je pitam da li i ona ima neke besplatne poruke,a ako nema bice racun,ohoohooo,mada 065 je broj,verovatno je na nekom velikom paketu,nadam se da nece da nastavi ovakvu praksu ubuduce,pokrcace mi za dva dana sve besplatne poruke,ako provalim da voli bas da se dopisuje pusticu joj tvoj broj
. Ne znam moram da vidim da li ima neki program da prebacim ovo na lap da se jednog dana smejem ovome,a citao sam sad da je 19.jun proglasen za najjsrecniji dan u godini