Rekord u broju poslatih sms-ova!

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Jeftinije je za kratka pitanja tipa_Imamo li domaci iz matematike?Hoces li doci na utakmicu?Kad se nadjemo? Za kratke pozive i odgovore trebe platiti uspostavu veze,zaokruzivanje prvog minuta i sl.
LG G2 Black,16GB

nebitan_lik61
Banned
Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36

Post od nebitan_lik61 »

jao ljudi o cemu se ovde polemise :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kakav tip . . .
a niko nije uzeo u obzir da je mozda nakacio telefon na tastaturu....(a inace brzo kuca na tastaturi) pa da je slao romane...pa tipa jedan sms mu izadje iz 15 delova :)

ja sam curi poslao neki roman dok je bila na moru .. sms iz 12 delova pa me izaslo kao 12 sms-ova fala bogu :)

a da je lud i te kako je lud...

ja prosecno saljem 30sms-ova mesecno :) nekada i manje... kao sto rece neko vec gore...telefon je za dogovor ne za razgovor, a prica iskljucivo u 4 oka :)
Even a clock that does not work is right twice a day

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Gledao sam sad na dnevniku 1,bio ovaj slucaj,kazu iz telekoma da je koriscenjem raznih akcija ustvari potrosio oko 8000 dinara za sve te poruke,mozda je malo i reklama za telekom :) ,a posle je isao neki psiholog o tome kako nije zdravo slati puno sms-ova vec je fizicki susret najbitniji-covek u pravu sto posto :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Moram samo da naglasim da ovaj poslednji post nema nikakve veze sa stavom uprave i redakciom, jer koji bismo mi mobilni forum bili kad bismo favorizovali lični kontakt nad mobilnim komunikacijama :lol: :D :lol: :D :lol:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Hahaa :) :D :) :D :)
Kolega, upravu ste- treba se ograditi od takvih stvari, da ne bi dolazilo do nekakvih, ne daj boze, nesporazuma.
Smatram da je fizicki kontakt odavno prevazidjen kao poprilicno neefikasan vid komunikacije.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

sto se mene tice moze da mi se desi da 3-4 dana ne otkucam bukvalno ni 1 SMS a desavalo mi se da posaljem za jedno vece i po 60-tak SMS-a tak oda ne smatam sebe nekim SMS-maniakom i mada kad smo kod toga da li bi pre pricao telefonom ili kucao SMS mislim da sam ipak za SMS mada da vidim nekog ko ce da smuva devojku preko SMS-a i da ima normalno vezu preko SMS-a znaci glasam za fizicki obracun mislim kontakt 8) A sto se tice ovod beogradjanina NN mozda je on vec u Holywoody ( ustanova za isuvise zdrave osobe blizu nisa) pa mu samo preostaje da kuca SMS da bi uopste imao neki kontakt :wink:
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Imam jedno pitanje koje donekle ima veze sa ovim topicom:

Da li se moze koristiti T9 srpski a da se ne salju nasa slova vec "obicna s, z, c"... Pitam zbog duzine smsa od 160 znakova...

Hvala :)

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Da, mozes da saljes preko T9 bez nasih znakova. Na Nokiji je ovako. Ukljucis srpski meni u telefonu, ides u podesavanja poruka -> tekstualne poruke -> podrska znakova ->"sazeti" , a ne "citavi". I to je to. Imas T9 podrsku, a ne skine ti pet karaktera ako napises CH na srpskom... ;)
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Ovo "sazeti" je "reduced" mislim...

Dakle, kucam SMS preko T9, dok kuckam ispisuje mi nasa slova ali umesto nasih salje c, z, s...

Sad cu da probam..

SerDavor
Banned
Pridružio se: Pet, 13. Feb 2009. 03:03

Post od SerDavor »

Rekord mi je mozda oko 2500 sms-ova za 1 mesec,ili 6 hiljada za 3 meseca. Ali to je bilo 2006 ... :roll: Danas saljem mozda 300 poruka mesecno.

Jaksa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 21. Jun 2008. 04:02

Post od Jaksa »

Xex mislim da polako stizem onog lika xe,xe- 10500 sms-a za 2 meseca i 16 dana, straxota jbg ne znam ni ja nekako je lako kuckati sms na N70 a obicno pisem romane, saljem lekcije iz skole, pesme, sastawe pa se tu nakupi po 10-ak poruka u jednoj, a putem x-plorera sam swe poslate/primljene poruke sacuwao u jedan folder na E i tak sad imam u njemu 10500 fajlowa(poruka:-)

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ljudi ja sam danas poslao 428 poruka,pocelo je sasvim bezazleno jutros oko 10h prva poruka i onda se nastavilo i to samo sa jednom osobom,haha,evo sad kucam ovo i ne mogu da verujem,ja sam danas ceo dan kucao poruke,haha,evo usao sam u folder u inboxu(iphone,miodrage zna o cemu pricam),kao neki ludi chat sad izgleda:lol:,a da skinuo sam ga sa punjaca jutros oko 9h i morao sam mob da punim oko 18h,bio je skoroz prazan!
:D

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Andrijano, :lol: iSMS? :D
P.S. Daj broj te devojke, ja imam viška besplatnih SMS-ova :lol: :lol: :lol:
Nokia 5800XM

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

NemanjA ja toliko posaljem mesecno samo manje u proseku,sutra bas idemo na neku zurezu,pa cu bas da je pitam da li i ona ima neke besplatne poruke,a ako nema bice racun,ohoohooo,mada 065 je broj,verovatno je na nekom velikom paketu,nadam se da nece da nastavi ovakvu praksu ubuduce,pokrcace mi za dva dana sve besplatne poruke,ako provalim da voli bas da se dopisuje pusticu joj tvoj broj :lol: . Ne znam moram da vidim da li ima neki program da prebacim ovo na lap da se jednog dana smejem ovome,a citao sam sad da je 19.jun proglasen za najjsrecniji dan u godini :lol:

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

Andrijano, hehe, zar nema neka sinhronizacija? Ne možeš sa googlom da se sync-uješ? :cry:
Nokia 5800XM

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Andrijano, NemanjA^,шта сам ја радио кад сам био 5.разред.
Одваљиво смс-ове.
сада више не.
:lol:
Andrijano,имаш пп у вези ајфона 8)
Nokia 6220 Classic

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Pa nemam pojma,moracu da vidim neki program za sinhronizaciju :D . A kako sa googlom da se sinhronizujem,prvi put cujem to?

godzila imas pp :D

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

Andrijano, Kljik :D (doduše, ne znam je l' može SMS, probaćeš :D)

P.S. Godzila, Andrijano, za mene nema PP? :cry:

P.P.S. Probaj ovo i ovo :)
Nokia 5800XM

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

NemanjA^,ако имаш телефон на поклон,биће пп и за тебе :lol: :lol:
Шала. :wink:
Nokia 6220 Classic

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od NemanjA^ »

Godzilla, to je najmanji problem - kupiš ajFon, daš ga meni i ja ga tebi poklonim a ti me dočekaš sa :o :D
Nokia 5800XM

Odgovori