razmisljao sam oko blackberry BOLD ali hocu i vasa misljenja da cujem
mora da ima wifi, email..
hvala unapred!

Samo da ispravim,podrzavam sve predloge, odlicni telefoni i odlicni predlozi ali je iParadox napisao da mu je vazan Wifi,HTC P3470 nema tu mogucnost.Perfektan aparat, ja ga imam ali nema Wifi.tomas.hokenberi napisao: Za 400 eur mozes uzeti I780 koji sam ti vec predlozio + 16 GB microSDHC i jos ce ti ostati novca. Od HTC-a: P3470, Touch Cruise, Touch Dual i S370. Od Nokie E71.

Tvoje su pare pa odluci za sta ces ih dati. Cini mi se da te ne zanimaju nikakve "napredne" funkcije tj mogucnosti telefona koje su ti momci naveli. Javi samo kako radi i posle par meseci da li je vredelo dati tolike novce za telefon koji je, ukoliko zanemarimo pushmail servise, dumb telefon. Ako ti je pak bitno da se pokazes u drustvu da imas BB telefon koji ruku na scre stvaro lepo izgleda onda mozes da pogledas i neke "luksuznije" modele tipa Luna & Co. Na isto ti se svodi, za isto ce ti sluziti i isto ce ti pruziti.
  Tvoje su pare pa odluci za sta ces ih dati. Cini mi se da te ne zanimaju nikakve "napredne" funkcije tj mogucnosti telefona koje su ti momci naveli. Javi samo kako radi i posle par meseci da li je vredelo dati tolike novce za telefon koji je, ukoliko zanemarimo pushmail servise, dumb telefon. Ako ti je pak bitno da se pokazes u drustvu da imas BB telefon koji ruku na scre stvaro lepo izgleda onda mozes da pogledas i neke "luksuznije" modele tipa Luna & Co. Na isto ti se svodi, za isto ce ti sluziti i isto ce ti pruziti. pa cu videti.. jer ako uzmem preko vipa onda dobijam full servise BB-a, a njega hocu bas bas.. a e71 je tu ako ne bude bilo para...
 pa cu videti.. jer ako uzmem preko vipa onda dobijam full servise BB-a, a njega hocu bas bas.. a e71 je tu ako ne bude bilo para...