Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Jel neko probao Gdesk na novijim Symbianima?Ima li ga uopste za N78,82...i slicno?Kako to izgleda i kako radi?Valjaju li necemu one teme za njega?Razmisljam se cime da zamenim Handy Shell,jer je mnogo bagovao (opet),i telefon postajao prilicno neupotrebljiv sa njim.

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

araphel, tebra a sta je to Gdesk? :-)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Igor88bg, ma to je neki programcic koji postoji za UIQ recimo,koji zamenjuje standby,samo sto je dosta kompleksniji,i imaju razni skinovi za njega,koji ga bukvalno pretvaraju u Vistu,Mac Os...sta hoces...simpaticna stvarcica...sigurno jede RAM,ali rado bih probao ako ima za s60.Za sad sam se vratio na obican fabricki desktop sa vertikalnim precicama.....

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

araphel, ne znam brate ja koristim ovaj zadnji shel je fenomenalan 1.04 verz cini mi se nisam siguran znam da sam ubacio naj noviju pre 2 nedelje sljaka extra na 6220 pa bi trebala i tebi:-) inace i ja bi voleo da imam widgete na desktopu npr onaj mocni analogni satic itd sto krese omniu :-)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Igor88bg, eh,widgeti neke vrste bi bili strava....ono sa kontaktima kao sto se vidi na na onoj najnovijoj XM Nokiji,to bi mi bas dobro doslo.....ustvari,neki desktop HTC tipa bi bio extra!

sto se Handy shell tice,nesto me je zezao i na E61,a zeza me i ovde....Na E61 su to bile minorne zezalice,tipa ocita delivery report kao poruku,pa zaglavi na obavestenju da jepristigla jedna poruka,i nece da se skine...Ovde se desavaju i drugi problemi...neki put se ne zakljuca,naglo usporava,odbija neke akcije u meniju....svasta nesto....pa sam ga maknuo.

Ako neko zna za s60 verziju Gdeska,nek me prosvetli please :wink:

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

araphel, ja druze nikada te probleme nisam imao :o inace i ja pitam ljudi ako imate neke widgete za s60v3fp2 pozovite 0900 hahha :-)

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

araphel napisao:Na E61 su to bile minorne zezalice,tipa ocita delivery report kao poruku,pa zaglavi na obavestenju da jepristigla jedna poruka,i nece da se skine..
I meni se to desava na 6120c i N82. To sklonis tako sto oznacis kovertu i onda kliknes c, i nestace ti obavestenje da je stigla poruka.
Poslednja izmena od telep u Čet, 26. Feb 2009. 15:23, izmenjeno 1 put ukupno.

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

araphel, ima i za S60 a zadnja verzija je GDesk.0.32a. Kao i na UIQ menja bukvalno sve, i možeš sa njim napraviti desktop i kompletan meni po tvom ukusu ali je to malo komplikovano i mrzelo me da se s tim petljam. Skidao sam gotove skinove (možeš i da ih edituješ u programu) i na netu ih hvala bogu ima dosta. Nose extenziju .gdd, kao i za UIQ, pa možeš i od te platforme probati skinove. Samo sam primetio jedan bug u programu (barem je kod mene tako bilo) a to je što nije hteo da identifikuje propuštene pozive, dok za poruke nije bilo problema.
Evo nekih primera koje sam sad našao.

Slika Slika Slika

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

milann, dali bi mogao da mi sibnae ink na pp sa ovim programo pa da ga probam?:-) !

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

milann, hvala na informaciji.Moraću da probam to. :roll:

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

toda81 napisao:Skinuo sam pre par dana Conversation_30_E_0840 za E61i i pokusao da kliknem na ikonicu od te app i nista se ne desava
kod mene, na N82, radi korektno bas ta verzija 8.40.

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

;judi ubacih windows u telefon stvarno VRH stvar ali brate neda je sporo na telefonu :-) do duse ceo el usporei :-) ali VRH asda npr mozete instalirati stvari kompativilne sa win95:-):-)

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Igor88bg, jesi li uspeo da povećaš font, skoro ništa ne moze da se pročita? Našao sam u control panel neka podešavanja za font ali nikako ne mogu da ih povećam :chytry:

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

milann, nisam brate ali ubacui tv put :-) viceces cari onda ce biti VRH ps jel i tebi jako sporo? :angry:

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Jes sporo, ali sam se prebacio na win3.1, dosta mi brze radi od W95. Mogu samo da zamislim kako bi tek radio XP sa SP3 :lol:

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

milann, haha meni i 3.0 radi sporo extra znaci uzas ali nerviram me sto ne znam kako slova da kucam npr u notepadu on odmah brojeve kuca???!! i jos me nervira sto moras deni klik cloce jer nema putacicu i dal mogu da menjam ove ruzne komande???

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Za pisanje u notepad bi možda moglo da se reši sa virtualnom tastaturom, a gde ćeš nju naći nemam pojma, ali sigurno je jedno da ovo treba još mnogo unaprediti i optimizovati... Bitno da se pojavilo pa ćemo videti dalje :)

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

milann, e brate kako da pobrisem sve ovo haha ne treba mi mislim ne vidim svrhu ovoga kada je veooooma sporo ne znam sta da radim sa tim :-)

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Pa obriši glavnu aplikaciju dosbox, ako ima još neke ostatke potraži u app manager, kao i u E:/data/ i E:/dos.

Spartak018
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 21. Feb 2009. 17:52

Post od Spartak018 »

Da li postoji jos neki program kao GnuBox? Za one koji nisu culi za taj program da pojasnim. Pomocu njega mozete da povezete svoj mob i komp tj preko Bluetooth i da delite internet vezu koju imate na kompu. Jako fina zamisao ali nisam nasao nista drugo a GnuBox iz nekog razloga nece da radi kod mene. Ako znate za neki slican programcic slobodno kazite.
Mob je e71

Pozdrav

Odgovori