Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Igor88bg, ma to je neki programcic koji postoji za UIQ recimo,koji zamenjuje standby,samo sto je dosta kompleksniji,i imaju razni skinovi za njega,koji ga bukvalno pretvaraju u Vistu,Mac Os...sta hoces...simpaticna stvarcica...sigurno jede RAM,ali rado bih probao ako ima za s60.Za sad sam se vratio na obican fabricki desktop sa vertikalnim precicama.....
Igor88bg, eh,widgeti neke vrste bi bili strava....ono sa kontaktima kao sto se vidi na na onoj najnovijoj XM Nokiji,to bi mi bas dobro doslo.....ustvari,neki desktop HTC tipa bi bio extra!
sto se Handy shell tice,nesto me je zezao i na E61,a zeza me i ovde....Na E61 su to bile minorne zezalice,tipa ocita delivery report kao poruku,pa zaglavi na obavestenju da jepristigla jedna poruka,i nece da se skine...Ovde se desavaju i drugi problemi...neki put se ne zakljuca,naglo usporava,odbija neke akcije u meniju....svasta nesto....pa sam ga maknuo.
Ako neko zna za s60 verziju Gdeska,nek me prosvetli please
sto se Handy shell tice,nesto me je zezao i na E61,a zeza me i ovde....Na E61 su to bile minorne zezalice,tipa ocita delivery report kao poruku,pa zaglavi na obavestenju da jepristigla jedna poruka,i nece da se skine...Ovde se desavaju i drugi problemi...neki put se ne zakljuca,naglo usporava,odbija neke akcije u meniju....svasta nesto....pa sam ga maknuo.
Ako neko zna za s60 verziju Gdeska,nek me prosvetli please

I meni se to desava na 6120c i N82. To sklonis tako sto oznacis kovertu i onda kliknes c, i nestace ti obavestenje da je stigla poruka.araphel napisao:Na E61 su to bile minorne zezalice,tipa ocita delivery report kao poruku,pa zaglavi na obavestenju da jepristigla jedna poruka,i nece da se skine..
Poslednja izmena od telep u Čet, 26. Feb 2009. 15:23, izmenjeno 1 put ukupno.
araphel, ima i za S60 a zadnja verzija je GDesk.0.32a. Kao i na UIQ menja bukvalno sve, i možeš sa njim napraviti desktop i kompletan meni po tvom ukusu ali je to malo komplikovano i mrzelo me da se s tim petljam. Skidao sam gotove skinove (možeš i da ih edituješ u programu) i na netu ih hvala bogu ima dosta. Nose extenziju .gdd, kao i za UIQ, pa možeš i od te platforme probati skinove. Samo sam primetio jedan bug u programu (barem je kod mene tako bilo) a to je što nije hteo da identifikuje propuštene pozive, dok za poruke nije bilo problema.
Evo nekih primera koje sam sad našao.

Evo nekih primera koje sam sad našao.

-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 21. Feb 2009. 17:52
Da li postoji jos neki program kao GnuBox? Za one koji nisu culi za taj program da pojasnim. Pomocu njega mozete da povezete svoj mob i komp tj preko Bluetooth i da delite internet vezu koju imate na kompu. Jako fina zamisao ali nisam nasao nista drugo a GnuBox iz nekog razloga nece da radi kod mene. Ako znate za neki slican programcic slobodno kazite.
Mob je e71
Pozdrav
Mob je e71
Pozdrav