Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
milos 92
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 02. Feb 2009. 00:38

Post od milos 92 »

Igor88bg, a gde imaju da se kupe te folije

Izmenio:gameforce:Najstrožije zabranjena dopuna raznim karakterima!Sledeći put brisanje bez upozorenja

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

milos 92, imas ja sam nasao u Merkatoru na nbgd u radnji koja se vidi iz podzemnog parkinga :-) !

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

milose pitaj u bolje snabdevenim radnjama obicno imaju tamo gde se prodaju svakakve gluposti od dodatne opreme za mobb.Ja zadnji put kad sam kupovao mene je covek pitao da li mi treba za telefon sa TS-om ili obican(razlika je u tome sto su folije za TS dosta tanje i naravno lakse i brze se izgrebu ali im je namena da ne ometaju odziv ekrana) i imas te folije o kojima je igor pricao(tzv na metar :) ili mozes da pogledas za koje telefone vec imaju folije pa izaberi najkompatibilniju za tvoj telefon :wink:
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Gde mogu naći uputstvo za update fw preko phoenixa?Na dailymobile je za flešovanje mrtvog fona, a moj nije mrtav :)
Nokia C6

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

tehno maniac to je barem lako napravi da bude mrtav i resio si problem...........ok imam i ja jedno pitanje na bilo kojoj nikii koju sam imao do sada (osim 6630) kad god sam pokusao da updatujem softwer nije mnogo tj ili m ije javljao da nema nista za update ili jednostavno nije hteo tako da me insteresuje gde skidate updatovane OS za telefon?
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

looka17
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Jan 2009. 20:07

Post od looka17 »

imam problem: htio sam da promijenim product code i apdejtujem softver na 5800 i kada otvorim NSS on uopste ne vidi telefon. isao sam tamo sve po redu, scan for new device, phone info itd. i u donjem lijevom uglu mi pise error... molim za pomoc ako neko zna sta da radim.

Andrijana89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 13. Feb 2009. 04:57

Post od Andrijana89 »

Konachno ga uzeh! U Telenoru, narawno. Hvala svima na moralnoj podrshci :) Tel je extraa. Inache sam se zezala da u porukama pishem Handwritingom. Kul je :) mada nije 100% tachno :)

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

looka17, probaj stavi tel u Pc suite mod :-) !

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

pa andrijana89 u zdravlje da se sluzis (mislim on tebe da sluzi) .Sa kojim paketom si ga uzela ako nije tajna i sta sve dobijes pakovanju......

Andrijana89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Andrijana89 »

Hvala dimi89. :)
Naravno da nije tajna. Uzela sam ga sa paketom prenesi 325. Znachi na dve god ugovor, mesechno oko 1150 din ;)
Pa, dobila sam kao i svako ko je uzeo original.. Dakle: slushalice, punjach, USB cable, CD, futrolicu, uputstvo, "trzalicu" xD i pomocnu olovku...i naravno telefon i garanciju :P E da, tu je neki komad plastike da postavish fon za gledanje filmova..ludilo ;)

MCone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Jan 2008. 20:03

Post od MCone »

zaboravila si i memorijsku karticu od 8 gb! btw. kupio sam ga i ja pre 4 dana, PREZADOVOLJAN SAM! !

Andrijana89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Andrijana89 »

Oh, da, izvinjavam se. :) Naravno da se dobije i kartica..heh. Mozhe memorija da se proshiri do 16 gb shto je eeeextra :)) Ja sam ga sad stavila na punjenje da se odmori, chvakala sam ga (dodushe ne neshto mnogo)..Mnogo ga volim <3 :D
Da dodam: nervira me shto ova folija nije providna, da jeste ne bih je ni skidala .. mada mi se i ona neshto ne skida :D
Poslednja izmena od Andrijana89 u Sre, 25. Feb 2009. 04:41, izmenjeno 1 put ukupno.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

ok znaci sve je ok ja bi trebao isto preko telenora da ga uzmem mada nista nije jos 100% sigurno.....jel imaj usamo plave il i i crvene modele ? Doduse meni se plavi vise svija mada kakve sam srece i ako ga uzmem ima crveni da mi daju. pozz

P.S. malo je po meni lose dizajniran mobilni......ona ivica me podseca kao na kadu a ja sam mu vec unapred dao naziv>Ruzno pace :D mada su funkcije (barem na papiru) boli glava i zato sm se i odlucio za ovaj telefon......

looka17
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Jan 2009. 20:07

Post od looka17 »

Igor88bg, telefon mi i jest u pc suite modu! pokusao sam sto puta, nece nikako... nervira me zbog toga sto za originalni product code koji je u tel nema update, jos nije izasao.

Andrijana89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Andrijana89 »

Jedno sto puta sam rekla da Telenor ima samo plave :P A i ko da je bitno..to je samo jedna trachica..jedva se primecuje :) Ja se samo plashim da mi rachuni ne budu preveliki.. :/

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

MCone,skidaju ga jer se dekodiranje racuna u vid piraterije,a ona na forumu malo nije dozvoljena,predpostavljam da je to u pitanju. :unsure:

Andrijana89, Pa racuni ce ti biti onoliki koliko trosis...mada mislim da je taj 325 paket na kojoj god mrezi ustvari bas onako optimalan i da je sasvim dovoljan za normalnu mesecnu konverzaciju. :wink:

koliko se radujete ovom telefonu,jos cu poceti da se predomisljam :D

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

pa andrijana meni je naprimer 900 dinara mesecno sasvim dovoljno(moze i 800) a i pored toga moras neke stvari da oduzmes od racuna kao sto je naprimer internet sad imas WiFi pa nece da ti jede kredit internet kao ranije.Znam da imaju plave ali koje sam srece crveni cu da dodbijem. :wink:

Andrijana89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Andrijana89 »

E pa, hvala momci. Ulivate mi nadu :]]]
@araphel, ahahahah, shta se predomishljash? Nisi odluchio koji cesh telefon da kupish ili? :)
@dimi89, ahahah, veruj mi, ja sam ponekad takav baxuz da je to strashno, ali ovo je zagarantovano plava bash kao shto sam i htela..ma, vazhno je da nije skroz crn, to mi je nekako lame ;)

carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

na jedom nasem sajtu nasao sam prodaje se za 320e i dostava do kuce...postavio sam link ali mi ga obrisali :lol: :lol:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

u nisu mu je cena pala na 280-290 svaka nova serija je jeftinija za po 20 evrica.

P.S. cackao sam telefon u nekim radnjama i primetio sam da kod nekih telefona ona malecno dugme za padajuci meny ne reaguje najbolje dok kod drugih radi perfektno.U cemu je stvar? ne moze da bude da neki rade ok neki ne.........Jel mi se ucinilo ili 5800 ima isti prikljucak za PC kao nokia 6500 classic? (misli na onaj mali jadni - bedni a ne kao kod ostalih nokia npr n95) ili mi se samo ucinilo?

Odgovori