Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
tehno maniac, pazi on mozda misli na to da mu je maska slomljena i svetlost izlazi iz telona(idiotski zvuci ali tako je)... a mozda misli na to da svetlo od tog dugmeta bije na ekran i kad se gleda pod uglom ume da smeta
tehno maniac, dobro je, lakse mi je sad
carov ne mislim da mi je maska slomljena vec je samo malo tu odvojena i svjetlost od dugmeta se vidi kroz taj razmak, dok na lijevom uglu nije tako.
u zdravlje da se sluzis....odakle znas da je taj telefon iz nove serije??? Nova serija se tek od februara proizvodi .......otkud toliko brzo kod nas????
Ej stavicu slike sutra posto je kasno sada ne mogu da slikam. Kupio sam u Nisu preko jednog coveka sto radi sa telefonima. Znam da je iz nove serije zato sto ima fabricki instaliran software 20 i nema gresku sa slusalicom. Cekao sam par dana da mi stigne telefon i ocekivao sam plavi posto ga nigde nije bilo. A kad je stigao bas sam se odusevio. Hvala na lepim zeljama nadam se da cu duugo da ga koristim jer mi je on najbolji i zato sto ja menjam telefon na oko 2 nedelje.
procitao sam sam sve stranice od pocetka,jel postupak update-ovanja isti,posto sam telefon uzeo u telenoru,i jel posle toga imam i dalje garanciju?jel se jos nekome desilo da mu se iskljuci fon kad udje u navigaciju (tj Maps)?
Pa uzeo sam ga preko druga kod njegovog poznanika u radnji. Na crno bez garancije za mene je kostao 280 u full opremi ali bez kutije. Slike malo kasnije
Hteo bih da kupim 5800 ali preko Telenora... pa me interesuje da li je telefon "ispravan" tj. da li mu sve opcije(funkcije)rade zbog toga sto je dekodiran??? Svi spominju mts paket MIX 2000 ali to mi je puno, 2000 za pretplatu.
Da li se i vama čini da telefon baš osetno sporije krene da radi kad se uključi "Themes effect" opcija pri odabiru thema...? Meni deluje kao da se baš baš baš uspori, jeste dosta lepše i našminkanije, ali kapiram da nije vredno tolikog usporavanja... Čak primećujem i neku crvenu lampicu koja je valjda indikator za "busy" a pre je nisam primećivao što znači da se mnogo brže učitava...
+edit+
I još jednastvar... Ja kad sam kupio tel, bio je najnoviji firmware, da li postoji način da ja vidim da li je on fabrički imao taj firmware, ili su recimo ovi u mobilwoodu updateovali software pre nego što su mi ga prodali...?
Jel postoji neki nacin da se ubace smajliji?
Posto vidim da na onom promotivnom videu koji je ubacen u telefon pored tastera space kada je na full skrinu prvi levi taster od njega ima nacrtan smajli?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.