Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

lnd, tako je isto i kod mene...ništa se ne brini :wink:
Nokia C6

carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

tehno maniac, pazi on mozda misli na to da mu je maska slomljena i svetlost izlazi iz telona(idiotski zvuci ali tako je)... a mozda misli na to da svetlo od tog dugmeta bije na ekran i kad se gleda pod uglom ume da smeta

lnd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 12. Mar 2009. 18:12

Post od lnd »

tehno maniac, dobro je, lakse mi je sad :D
carov ne mislim da mi je maska slomljena vec je samo malo tu odvojena i svjetlost od dugmeta se vidi kroz taj razmak, dok na lijevom uglu nije tako.

carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

da izmedju ekrana i maske ima mali razmak i tu se vidi svetlos od tog dugmeta i posebno nervira nocu :lol: :lol:

lnd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 12. Mar 2009. 18:12

Post od lnd »

never mind, ipak si ti jedan od onih kojima treba da se nacrta da bi razumjeli sta im se prica :wink:

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31

Post od BracaCakic »

Kupio sam ga juce crn sa sivim sa strane. Izgleda extra i ima najnoviji software. Nema vise problema sa zvucnikom sto je najvaznije

Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

BracaCakic, extra da ti sluzi,dugo ka koristio,pozdrav i iskoristi ga do maximuna

srecno :wink:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

u zdravlje da se sluzis....odakle znas da je taj telefon iz nove serije??? :? Nova serija se tek od februara proizvodi .......otkud toliko brzo kod nas????
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

BracaCakic, možeš li postaviti slike sive? :)
Nokia C6

bjela
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jun 2008. 22:45

Post od bjela »

Gde si kupio sa sivim? Skoro jedino sto me je odvracalo od kupovine do sada su bile odvratne plava i crvena traka :)
NOKIA 5800

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od BracaCakic »

Ej stavicu slike sutra posto je kasno sada ne mogu da slikam. Kupio sam u Nisu preko jednog coveka sto radi sa telefonima. Znam da je iz nove serije zato sto ima fabricki instaliran software 20 i nema gresku sa slusalicom. Cekao sam par dana da mi stigne telefon i ocekivao sam plavi posto ga nigde nije bilo. A kad je stigao bas sam se odusevio. Hvala na lepim zeljama nadam se da cu duugo da ga koristim jer mi je on najbolji i zato sto ja menjam telefon na oko 2 nedelje.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

BracaCakic, gde si ga uzeo u nIshu i po kojoj ceni. sta si sve dobio uz njega?

Ako je javno zabranjeno javi mi molim te na PM.

srecko90
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 03. Mar 2009. 21:26

Post od srecko90 »

procitao sam sam sve stranice od pocetka,jel postupak update-ovanja isti,posto sam telefon uzeo u telenoru,i jel posle toga imam i dalje garanciju?jel se jos nekome desilo da mu se iskljuci fon kad udje u navigaciju (tj Maps)?

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od BracaCakic »

Pa uzeo sam ga preko druga kod njegovog poznanika u radnji. Na crno bez garancije za mene je kostao 280 u full opremi ali bez kutije. Slike malo kasnije

dusan89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 14. Mar 2009. 17:23

Post od dusan89 »

Hteo bih da kupim 5800 ali preko Telenora... pa me interesuje da li je telefon "ispravan" tj. da li mu sve opcije(funkcije)rade zbog toga sto je dekodiran??? Svi spominju mts paket MIX 2000 ali to mi je puno, 2000 za pretplatu.

Hvala za svaki odgovor i pomoc!!! :)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

dusan89, Ako ga kupiš preko telenora nije dekodiran nego kodiran na telenor mrežu 8)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Zikba
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 03. Mar 2009. 14:51

Post od Zikba »

Da li se i vama čini da telefon baš osetno sporije krene da radi kad se uključi "Themes effect" opcija pri odabiru thema...? Meni deluje kao da se baš baš baš uspori, jeste dosta lepše i našminkanije, ali kapiram da nije vredno tolikog usporavanja... Čak primećujem i neku crvenu lampicu koja je valjda indikator za "busy" a pre je nisam primećivao što znači da se mnogo brže učitava...

+edit+
I još jednastvar... Ja kad sam kupio tel, bio je najnoviji firmware, da li postoji način da ja vidim da li je on fabrički imao taj firmware, ili su recimo ovi u mobilwoodu updateovali software pre nego što su mi ga prodali...?

proroki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 09. Mar 2009. 17:43

Post od proroki »

Jel postoji neki nacin da se ubace smajliji? :D
Posto vidim da na onom promotivnom videu koji je ubacen u telefon pored tastera space kada je na full skrinu prvi levi taster od njega ima nacrtan smajli? 8)

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od BracaCakic »

Evo napravio sam slike mada je ova treca malo mutna ali nema veze vidi se sa strane siva traka tako da je to to.

http://img11.imageshack.us/gal.php?g=picture012uek.jpg

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

u nisu ima po radnjama(u podzemnom) sivi iz novih verzija cena je 310 evra u full pakovanju bas sam juce gledao telefon drug hoce da kupi...
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Odgovori