Pa ne znam, nisam cackao Touch pro tako da ne mogu da kazem nista ni lose ni dobro...
Verujem da je klasicna tastatura u mnogim situacijama izuzetno korisna, i da ne mogu TS tastature tu da se porede... Ali mene ovaj telefon svaki dan sve vise odusevljava (omnia)... kako radom, tako i svime ostalim
Pozdrav svima, ja bio malo na odmoru, pa me nije bilo na forumu!
Reseno je, kupuje se omnia, nekako mi dodje kao najlogicnije resenje posle nekog razmisljanja, tj pruza najvise u odnosu ulozeno-dobijeno! Hvala svima na savetima, pa pisem utiske kad bude stigao telefon!
Immortal, extra si odlucio,dobar izbor,ne verujem da ces se pokajati sem ako ti ne zapadne neki bangavmodel mada ne verujem...da ga koristis sto vise mozes,aj kada kupi,javi utiske
Eeeee ljudi dajte molim vas mala pomoc, omnia skoro da sam odlucio da kupim i ispadne mi neki touch pro u medjuvremenu! Pa me zanimaju neke stvari:
1.Koliko se razlikuju kamere na Touch pro-u i na omnii? Jeste da na papiru omia ima 5Mpx ali da li je to toliko uocljivo?
2.Rezolucija ekrana je na omnii dosta manja u odnosu na touch pro? Koliko je to uocljivo? S' tim sto pro ima 0.4'' manji ekran, isto pitanje?
To je opste poznato da win telefoni imaju lose kamere, slazem se, ali moje pitanje je glasilo koliko je uocljiva razlika izmedju kamere na omnii i touch pro-u, a ne kakve su im kamere generalno!
Pre svega pozdrav svima, dugo me nije bilo na forumu... Malo sam odugovlacio kupovinu ali ni isplatilo se na kraju! Narucio sam Touch HD na koga sam naleteo nesto povoljnije, tako da stize u sredu Boze zdravlja! Pisem utiske, ako se ne iskomplikuje nesto u medjuvremenu, ali nadajmo se da nece!
Poz, da se nadovezem na ovu temu posto imam slicnu dilemu! Pa samo jedno pitanje, da li se isplati dati nokiu 5800 novu sa garancijom 2god za Touch HD isto u garanciji malo koriscen uz doplatu od oko 250e, po vama?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.