Verujem da je klasicna tastatura u mnogim situacijama izuzetno korisna, i da ne mogu TS tastature tu da se porede... Ali mene ovaj telefon svaki dan sve vise odusevljava (omnia)... kako radom, tako i svime ostalim
Omnia vs Iphone 2G vs Diamond vs Tytn II
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Pa ne znam, nisam cackao Touch pro tako da ne mogu da kazem nista ni lose ni dobro...
Verujem da je klasicna tastatura u mnogim situacijama izuzetno korisna, i da ne mogu TS tastature tu da se porede... Ali mene ovaj telefon svaki dan sve vise odusevljava (omnia)... kako radom, tako i svime ostalim
Nokia E71... Elegant, but deadly
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Eeeee ljudi dajte molim vas mala pomoc, omnia skoro da sam odlucio da kupim i ispadne mi neki touch pro u medjuvremenu!
Pa me zanimaju neke stvari:
1.Koliko se razlikuju kamere na Touch pro-u i na omnii? Jeste da na papiru omia ima 5Mpx ali da li je to toliko uocljivo?
2.Rezolucija ekrana je na omnii dosta manja u odnosu na touch pro? Koliko je to uocljivo? S' tim sto pro ima 0.4'' manji ekran, isto pitanje?
Malo mi je hitnije pa ko zna neka pise.....
1.Koliko se razlikuju kamere na Touch pro-u i na omnii? Jeste da na papiru omia ima 5Mpx ali da li je to toliko uocljivo?
2.Rezolucija ekrana je na omnii dosta manja u odnosu na touch pro? Koliko je to uocljivo? S' tim sto pro ima 0.4'' manji ekran, isto pitanje?
Malo mi je hitnije pa ko zna neka pise.....
Pre svega pozdrav svima, dugo me nije bilo na forumu... Malo sam odugovlacio kupovinu ali ni isplatilo se na kraju! Narucio sam Touch HD na koga sam naleteo nesto povoljnije, tako da stize u sredu Boze zdravlja! Pisem utiske, ako se ne iskomplikuje nesto u medjuvremenu, ali nadajmo se da nece!
Hvala svima na savetima i pomoci!
Hvala svima na savetima i pomoci!