Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Mobimaniak
- Banned
- Pridružio se: Pon, 11. Maj 2009. 00:13
stevancha, pogledaj upustvo za apdejt sw >>OVDE<< ili >>OVDE<<
Pa sam proceni jel mozes sam da odradis apdejt ili ces ipak nositi u servis.
Mobimaniak, sto se tice hakovanja evo ti tema KLIK pa pogledaj prvu poruku u njoj imas neke stvari objasnjenje i prelistaj nekih 5 str u nazad u toj temi mozda ima odgovor na tvoje pitanje.
Pa sam proceni jel mozes sam da odradis apdejt ili ces ipak nositi u servis.
Mobimaniak, sto se tice hakovanja evo ti tema KLIK pa pogledaj prvu poruku u njoj imas neke stvari objasnjenje i prelistaj nekih 5 str u nazad u toj temi mozda ima odgovor na tvoje pitanje.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Pokusavam da hakujem ovaj veseli telefon, ali ne ide.
KAZE OVAKO:
---------------------------------------S60 3rd (stara metoda)----------------------------------
1. Instalirati i pokreni X-plore,u podesavanjima cekirati prve 4 opcije.Ostaviti aplikaciju da radi u pozadini.
2. Instalirati HelloCarbide.sisx na mem telefona,pokrenuti je,a zatim levi soft taster/menu1 i pritiskajte na yes dok se program ne zatvori.
3. Pokrenuti x-plore (koji je ostao u pozadini) i imate pristup sistemskim folderima
4. Kopirajte installserver.exe y c/sys/bin
5. Instalirati rompatcher (za ukljucivanje i iskljucivanje zastite - caps off/on)
----------------------------------------S60 3rd (nova metoda)----------------------------------
1. Sertifikuj,instaliraj,a potom pokreni HelloOX v1.03
2. Instalirati RomPatcher i prekopirati Open4All patch u E:\Patches
3. Kada zelite pristup sistemskim folderima samo pokrenite Open4All patch preko RomPatchera (mozete koristiti bilo koji file manager)
Probao sam i jednu i drugu metodu, ali na prvom koraku (instaliranje X-plore u prvom i instaliranje HelloOX u drugom slucaju) mi kaze "greska certifikata, obratite se isporuciocu aplikacije".
Gdje grijesim?
Takodje, skinuo sam program Advanced_Device_Locks_Pro_v2.00.37 i uz njega dobio potrebne fajlove za instaliranje, sa uputstvom, ali kada pokusam da instaliram s60_3_0_app_trk_2_8_6, kaze da se ne moze instalirati i da je komponenta ugradjena. Tako da i tu u startu ne uspijevam nista da uradim.
Probao sam i ovaj nacin:
http://www.finestfones.com/2008/05/new- ... n95-3.html
I uspio sam instalirati HelloCarbide, a Y-browser sam vec imao na telefonu. Ali poslije navedene procedure mi se nije pojavio folder c:/sys.
Telefon sam kupio polovan, i u aplikacijama vidim da ima program Phyton for s60, a vidio sam da se on pominje kod ovog hakovanja. Da li je moguce da vec nesto ima u njemu sto mi ne da da uradim ovo gore?
KAZE OVAKO:
---------------------------------------S60 3rd (stara metoda)----------------------------------
1. Instalirati i pokreni X-plore,u podesavanjima cekirati prve 4 opcije.Ostaviti aplikaciju da radi u pozadini.
2. Instalirati HelloCarbide.sisx na mem telefona,pokrenuti je,a zatim levi soft taster/menu1 i pritiskajte na yes dok se program ne zatvori.
3. Pokrenuti x-plore (koji je ostao u pozadini) i imate pristup sistemskim folderima
4. Kopirajte installserver.exe y c/sys/bin
5. Instalirati rompatcher (za ukljucivanje i iskljucivanje zastite - caps off/on)
----------------------------------------S60 3rd (nova metoda)----------------------------------
1. Sertifikuj,instaliraj,a potom pokreni HelloOX v1.03
2. Instalirati RomPatcher i prekopirati Open4All patch u E:\Patches
3. Kada zelite pristup sistemskim folderima samo pokrenite Open4All patch preko RomPatchera (mozete koristiti bilo koji file manager)
Probao sam i jednu i drugu metodu, ali na prvom koraku (instaliranje X-plore u prvom i instaliranje HelloOX u drugom slucaju) mi kaze "greska certifikata, obratite se isporuciocu aplikacije".
Gdje grijesim?

Takodje, skinuo sam program Advanced_Device_Locks_Pro_v2.00.37 i uz njega dobio potrebne fajlove za instaliranje, sa uputstvom, ali kada pokusam da instaliram s60_3_0_app_trk_2_8_6, kaze da se ne moze instalirati i da je komponenta ugradjena. Tako da i tu u startu ne uspijevam nista da uradim.
Probao sam i ovaj nacin:
I uspio sam instalirati HelloCarbide, a Y-browser sam vec imao na telefonu. Ali poslije navedene procedure mi se nije pojavio folder c:/sys.

Telefon sam kupio polovan, i u aplikacijama vidim da ima program Phyton for s60, a vidio sam da se on pominje kod ovog hakovanja. Da li je moguce da vec nesto ima u njemu sto mi ne da da uradim ovo gore?
Kako to da odradim?bestboy napisao: Ниси одрадио потписивање HelloOX.
I zanima me da li postoji neka opcija koja ce da mi telefon vrati na pocetno stanje, kao kada je kupljen. Znaci da je na njemu samo ono sto se dobije kada se telefon kupi. Volio bih da krenem ispocetka, jer nemam pojma za sta sluze i trebaju li mi sve ove aplikacije koje imam na njemu ...
Uh ... ok.
Hvala puno.
Dalje tema o hakovanju: viewtopic.php?t=12736&postdays=0&postorder=asc&start=0
Da vratis telefon u pocetno stanje trebas da formatiras memoriju telefona i memorijsku karticu. Naravno onda gubis sve podatke u tellefonu (imenik, sms...).
Nacini za formatiranje telefona:
Kucaš *#7370#, Lock Code je 12345 (ako ga nisi menjao)
ili Green Dial + * (zvezdica) + broj 3 i zatim taster za on/off, držiš tako sva četiri tastera dok se telefon ne uključi
Dalje tema o hakovanju: viewtopic.php?t=12736&postdays=0&postorder=asc&start=0
Da vratis telefon u pocetno stanje trebas da formatiras memoriju telefona i memorijsku karticu. Naravno onda gubis sve podatke u tellefonu (imenik, sms...).
Nacini za formatiranje telefona:
Kucaš *#7370#, Lock Code je 12345 (ako ga nisi menjao)
ili Green Dial + * (zvezdica) + broj 3 i zatim taster za on/off, držiš tako sva četiri tastera dok se telefon ne uključi
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Formatirao sam tel (preko *#7370#) i karticu.
Registrovao sam se na onu kinesku stranicu i sad cekam da mi pozeleni ono crveno ... )
U medjuvremenu sam probao staru metodu, ali opet ne mogu da instaliram X-plore. Zasto??? I on je unsigned?
Instalirao sam y-browser, pa probao onda, kao na ovom linku
, ali nista.
Zasto, zasto, zasto??? Znaci sve sam uradio kako treba, ali ne mogu da vidim fajl c:/sys.
Registrovao sam se na onu kinesku stranicu i sad cekam da mi pozeleni ono crveno ... )
U medjuvremenu sam probao staru metodu, ali opet ne mogu da instaliram X-plore. Zasto??? I on je unsigned?
Instalirao sam y-browser, pa probao onda, kao na ovom linku
, ali nista.

Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com
Starday,ne verujem da je X-plore nepotpisan nego je verovatno potpisan sertifikatom koji je istekao pa bi za njegovu instal. morao da se vrati datum na samom tel.
Uzgred koji ti je sw na tel.?
Pomocu HelloCarbide-a mogu da se hackuju samo starije ver sw,u slucaju N82-ojke do v.20,dok v.30 i 31 moraju da se hackuju uz pomoc HelloOX-a.
Predlog: procitaj detaljno teme o dobijanju sertifikata,hackovanju...,jer na sva ova pitanja vec postoje odgovori.
Uzgred koji ti je sw na tel.?
Pomocu HelloCarbide-a mogu da se hackuju samo starije ver sw,u slucaju N82-ojke do v.20,dok v.30 i 31 moraju da se hackuju uz pomoc HelloOX-a.
Predlog: procitaj detaljno teme o dobijanju sertifikata,hackovanju...,jer na sva ova pitanja vec postoje odgovori.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
@fox
Verzija je 31.0.016
Vidio sam da MilanceBGD pravi i daje certifikate, pa sam ga zamolio da i meni odradi ... sada cekam.
Hvala na infu. Ja 2 sata pokusavam ovaj Carbide, posto HelloOX nisam mogao da instaliram.
Verzija je 31.0.016
Vidio sam da MilanceBGD pravi i daje certifikate, pa sam ga zamolio da i meni odradi ... sada cekam.
Hvala na infu. Ja 2 sata pokusavam ovaj Carbide, posto HelloOX nisam mogao da instaliram.
Najbolji odmor na Jahorini
Starday da ti nije kojim slucajem tel made in china/sta pise ispod baterije/isti probl.ima i moj brat koji ima noviji softwer na n73 nemogu nikako da mu inst.hellox ne znam sta bi mogao da radis..mada mislim da sam tel ima dovoljno funkcionalnih programa..pozZ
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
Evo ti mape, prebaci na mem. karticu.
Kod: Obeleži sve
http://rapidshare.com/files/232267042/Nokia_mape.zip
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White