Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Napokon sam uspio. Dobio certifikate od Kineza, potpisao HelloOX, instalirao ga i pokrenuo. On je odradio ono mapiranje i instaliranje RomPatcher-a i onda je zakovao na Apply Patches. Pa sam onda na nekom forumu procitao da se samo obustavi proces i ponovo pokrene HelloOX, sto sam i uradio i onda je sve proslo. Evo i instalirao sam Advanced Device Lock. SUper program.
Samo me jos zanima ovo ... kada je HelloOX odradio sav posao, dobio sam poruku da je sve proslo ok i da ga mogu deistalirati. Da li mi on treba sada? Isto pitanje vazi i za RomPatcher. Mogu li ih deinstalirati?
Samo me jos zanima ovo ... kada je HelloOX odradio sav posao, dobio sam poruku da je sve proslo ok i da ga mogu deistalirati. Da li mi on treba sada? Isto pitanje vazi i za RomPatcher. Mogu li ih deinstalirati?
Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com
http://www.apartmanimaja.com
bestboy, prepoznaje mi racunar mobilni i sve radi, i prenos podataka i pc suite aplikacije, sve sem one touch access za koriscenje nokiinog modema kao eksternog modema za racunar. Zapravo, mogu da pokrenem aplikaciju, modem se vidi u device menager kao instaliran, takodje i cable driveri, ali aplikacija one touch access javlja da nema instaliranog modema, odn. da treba da proverim da li su mi cable driveri instalirani korektno. E, sada ne znam da li je za to potreban neki drugi kabli, mozda neko podesavanje, pravljenje konekcije...?! Zanimljivo da nigde ne mogu da nadjem neko pojasnjenje, niko ne zna o cemu se radi... Za sada koristim wireless konekciju preko joiku spot premiuma i usb wireless adaptera na racunaru, ali tako imam samo oko 0.5 Mbit-a maksimalno.
na kraju cu lepo da kupim 3G modem...
na kraju cu lepo da kupim 3G modem...
- Mobimaniak
- Banned
- Pridružio se: Pon, 11. Maj 2009. 00:13
- Mobimaniak
- Banned
Prvo pozdrav svim clanovima,posto sam nov ovde
E sada jedno moje pitanje...Pre neki dan sam nabavio sertifikat,potpisao helloOX v1.03 i instalirao ga ali ma applying patches stoji bas dugo,dok se ne smorim i ne prekinem...npr to radi jedno 45min...
Instalirao sam ga ma memory card,i pre helloOX-a ne trebaj nista da se odradi,jel tako?mislim da sve sam odradi.
A negde sam procitao da je bitno preko kog kabla se vrsi istaliranje
Ja imam onaj original koji se dobija uz N82.
Da li neko zna u cemo je problem i kako da odradim hack sa v1.03 bez tog problema?
Pozdrav svima i hvala unapred.

E sada jedno moje pitanje...Pre neki dan sam nabavio sertifikat,potpisao helloOX v1.03 i instalirao ga ali ma applying patches stoji bas dugo,dok se ne smorim i ne prekinem...npr to radi jedno 45min...
Instalirao sam ga ma memory card,i pre helloOX-a ne trebaj nista da se odradi,jel tako?mislim da sve sam odradi.
A negde sam procitao da je bitno preko kog kabla se vrsi istaliranje

Ja imam onaj original koji se dobija uz N82.
Da li neko zna u cemo je problem i kako da odradim hack sa v1.03 bez tog problema?
Pozdrav svima i hvala unapred.

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Mobimaniak
- Banned
Pa jel shvatas zasto se to desava?Ja stvarno ne...Jedan decko je na forumu isto napisao,da je pokrenuo,pa prekinuo i onda ponovo pokrenuo i da je to bilo to,odradjeno.
Sta mislis jel to problem do telefona ili kako kome padne?
Uradio sam ono sto si mi ti rekao,i instaliralo mi je za sekund
Hvala na pomoci,sada mogu da uinstaliram helloOX,a ROM Patcher ne?
I za sta sluzi onaj Modo u folder leftup?
Sorry sto pitam,ali1. put hackujem fon pa se ne razumem bas
Srdacan pozdrav
Sta mislis jel to problem do telefona ili kako kome padne?

Uradio sam ono sto si mi ti rekao,i instaliralo mi je za sekund
Hvala na pomoci,sada mogu da uinstaliram helloOX,a ROM Patcher ne?
I za sta sluzi onaj Modo u folder leftup?
Sorry sto pitam,ali1. put hackujem fon pa se ne razumem bas
Srdacan pozdrav

..............Imao sam verziju softvera v 20............. i tako nesto i na nju sam instalirao Garmina ...onda sam odradio Update softvera na verziju v31.0.016 ,kupio novu karticu od 8gb i sada hocu ponovo da instaliram Garmina ,da li sada moram da hakujem telefon ili ne ....posto sam instalirao najnoviju verziju sofvera na telefon........Pozzz 

Forever !!!
- Mobimaniak
- Banned
a za sta mi sluzi rom patcher?u njemu imam nesto open4all pa kada na to idem options imam prvo patches pa kada udjem apply add tu auto i patch info,e sada ova dva prva,jel to sluzi da nazovem tako,za paljenje i gasenje hacka,msm da idem apply kada treba da instaliram nesto bez sertifikata ili da mi stoji auto?
Ako neko moze da mi objasni cemu sluzi,ako nisam u pravu,i da mi kaze sta da obelezim
Pozdrav
Ako neko moze da mi objasni cemu sluzi,ako nisam u pravu,i da mi kaze sta da obelezim
Pozdrav