Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 00:06

Post od kocapro »

Nisi me izgleda dobro razumeo ............Ja imam program Nokia maps 2.0 vec instaliran ,ali nemam mapu Srbije ...gde to da nadjem i kako da ubacim
Forever !!!

Starday
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Jun 2007. 15:57

Post od Starday »

Napokon sam uspio. Dobio certifikate od Kineza, potpisao HelloOX, instalirao ga i pokrenuo. On je odradio ono mapiranje i instaliranje RomPatcher-a i onda je zakovao na Apply Patches. Pa sam onda na nekom forumu procitao da se samo obustavi proces i ponovo pokrene HelloOX, sto sam i uradio i onda je sve proslo. Evo i instalirao sam Advanced Device Lock. SUper program.

Samo me jos zanima ovo ... kada je HelloOX odradio sav posao, dobio sam poruku da je sve proslo ok i da ga mogu deistalirati. Da li mi on treba sada? Isto pitanje vazi i za RomPatcher. Mogu li ih deinstalirati?
Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

kocapro napisao:Nisi me izgleda dobro razumeo ............Ja imam program Nokia maps 2.0 vec instaliran ,ali nemam mapu Srbije ...gde to da nadjem i kako da ubacim
Pa jel si uopšte skinuo ili pričaš samo napamet?
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Starday
Уништи Модо програм и ништа више. :wink:
Слобода или смрт

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

Treba mi jedno objasnjenje...Imam kabli CA-101 i pratece drivere. Da li je to univerzalni kabli za ovaj telefon? Meni racunar ne vidi modem na telefonu, mislim da mi treba neki drugi kabli.

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Nennad
CA-101 је усб кабл за н82.Требало би да се повеже без драјвера као обичана флеш меморија.Обајсни мало боље у чему је проблем.
То што ти рачунар не препознаје мобилни покушај да уништиш и поново инсталираш Nokia PC Suite и све везано за њега.
Слобода или смрт

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

bestboy, prepoznaje mi racunar mobilni i sve radi, i prenos podataka i pc suite aplikacije, sve sem one touch access za koriscenje nokiinog modema kao eksternog modema za racunar. Zapravo, mogu da pokrenem aplikaciju, modem se vidi u device menager kao instaliran, takodje i cable driveri, ali aplikacija one touch access javlja da nema instaliranog modema, odn. da treba da proverim da li su mi cable driveri instalirani korektno. E, sada ne znam da li je za to potreban neki drugi kabli, mozda neko podesavanje, pravljenje konekcije...?! Zanimljivo da nigde ne mogu da nadjem neko pojasnjenje, niko ne zna o cemu se radi... Za sada koristim wireless konekciju preko joiku spot premiuma i usb wireless adaptera na racunaru, ali tako imam samo oko 0.5 Mbit-a maksimalno.
na kraju cu lepo da kupim 3G modem...

venjegus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 01. Maj 2009. 00:00

Post od venjegus »

Danas sam kupio N82 i perverzija koliko je dobar...cackam ga evo koji sat ...sve extra! Do sada jos nisam koristio ovo sa symbianom al navikavam se... hoce li mi neko objaniiti kako da mijenjam teme na ovom mobu..to jos nisam nasao???

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

venjegus, teme menjas na tools - settings - general - personalisation - themes
Otprilike bi to bila putanja....
D500&E71

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

venjegus
нпр. www.zedge.com или питај гугл 8)
Слобода или смрт

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kocapro »

telep .....treba mi mapa Srbije ...instaliro sam vec Nokia Maps 2.0 ..................nema azloga da se nerviras ;)
Forever !!!

Mobimaniak
Banned
Pridružio se: Pon, 11. Maj 2009. 00:13

Post od Mobimaniak »

sa nokia.com skini Nokia Map loader i tamo obelezis evropa isli sta ti vec treba,downloaduje se i prebacis u karticu,tj u nokia maps

nadam se da sa pomogao :wink:

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

kocapro, on ti je i dao link mapi :lol: :lol: :lol: :lol:

Mobimaniak
Banned

Post od Mobimaniak »

Prvo pozdrav svim clanovima,posto sam nov ovde :oops:

E sada jedno moje pitanje...Pre neki dan sam nabavio sertifikat,potpisao helloOX v1.03 i instalirao ga ali ma applying patches stoji bas dugo,dok se ne smorim i ne prekinem...npr to radi jedno 45min...

Instalirao sam ga ma memory card,i pre helloOX-a ne trebaj nista da se odradi,jel tako?mislim da sve sam odradi.

A negde sam procitao da je bitno preko kog kabla se vrsi istaliranje :|
Ja imam onaj original koji se dobija uz N82.

Da li neko zna u cemo je problem i kako da odradim hack sa v1.03 bez tog problema?

Pozdrav svima i hvala unapred.

:roll:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

I ja sam imao slican problem sa nekoliko telefona, isto prvi put krene da radi veoma dugo, ali ja sam pokusao da prekinem i da pokrenem opet i onda zavrsava instalaciju za 5min.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Mobimaniak
Banned

Post od Mobimaniak »

Pa jel shvatas zasto se to desava?Ja stvarno ne...Jedan decko je na forumu isto napisao,da je pokrenuo,pa prekinuo i onda ponovo pokrenuo i da je to bilo to,odradjeno.

Sta mislis jel to problem do telefona ili kako kome padne? :ohmy:

Uradio sam ono sto si mi ti rekao,i instaliralo mi je za sekund

Hvala na pomoci,sada mogu da uinstaliram helloOX,a ROM Patcher ne?
I za sta sluzi onaj Modo u folder leftup?

Sorry sto pitam,ali1. put hackujem fon pa se ne razumem bas

Srdacan pozdrav :oops:

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kocapro »

..............Imao sam verziju softvera v 20............. i tako nesto i na nju sam instalirao Garmina ...onda sam odradio Update softvera na verziju v31.0.016 ,kupio novu karticu od 8gb i sada hocu ponovo da instaliram Garmina ,da li sada moram da hakujem telefon ili ne ....posto sam instalirao najnoviju verziju sofvera na telefon........Pozzz :)
Forever !!!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Mobimaniak, taj modo ti je jedan jako lep,a pritom i funkcionalan file menager (prosto ne moras instalirati ni y-browsver...)
kocapro, koliko ja znam za garmina ti ne trazi sertifikat.....
D500&E71

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

kocapro, kao sto loki13 kaze, za Garmin ti ne treba nikakav sertifikat. Instaliras ga sasvim normalno i ako ti nije hakovan telefon.

Mobimaniak
Banned

Post od Mobimaniak »

a za sta mi sluzi rom patcher?u njemu imam nesto open4all pa kada na to idem options imam prvo patches pa kada udjem apply add tu auto i patch info,e sada ova dva prva,jel to sluzi da nazovem tako,za paljenje i gasenje hacka,msm da idem apply kada treba da instaliram nesto bez sertifikata ili da mi stoji auto?

Ako neko moze da mi objasni cemu sluzi,ako nisam u pravu,i da mi kaze sta da obelezim

Pozdrav :oops:

Odgovori