Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 22:56
Igor88bg,e hvala care na odgovoru
Imam nameru da pre svega formatiram telefon,pa da krenem od 0,jer kao da se malo usporio tj ima sitne bagove u pojedinim aplikacijama posle update-a na v21 FW.E sad,da li da radim hard reset ili soft,tj onaj sto se unosi dok je telefon upaljen?Sta trebam da sacuvam sa telefona pre reseta osim poruka,slika,..?Znam da ce memorija telefona biti obrisana,tj da ce sve valjda biti vraceno na 0,da tako kazem.Ali sta ce biti sa svim onim programima koji su instalirani na memorijsku karticu,sta sa njima,posto mi je 90% stvari instalirano na memorijsku?Da li ce se ti programi i dalje nalaziti na kartici i da li cu moci da ih odmah koristim posle reseta ili cu morati da ih reinstaliram sve ponovo?To mene buni..

Ja imam invisible shield, narucio sam sa njihovog sajta, kosta 12$(samo za ekran). Odlicna je folija, fon reaguje na dodir isto kao i bez nje. Evo linka
http://www.zagg.com/invisibleshield/nok ... hields.php
http://www.zagg.com/invisibleshield/nok ... hields.php
- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
maxo28, znas na koju foru sam ja nasao C..pa udjes u Modo app koju si dobio uz hack i tu otvori C i imas resource,medjutim sad ne znam kako tu da prekopiram ovo....i pazi necu vise ni da se trudim jer je patch ubagovan...nece da otvara slike iz galerije kad ga pokrenes i tako bolje sacekaj da izadje neki fik patch a c2z pa onda namesti,to ti je moj savet 

serbian-boss, hvala na savetu, ali evo uspeo sam i radi extra , jako lepo izgleda . Ako te zanima kako , pogledaj viewtopic.php?t=17152&start=40
tu imas isto jedno upustvo , ja sam kombinovao ova 2 i uspeo . jedna kljlucna stvar ti je potrebna , a to je x plore
tu imas isto jedno upustvo , ja sam kombinovao ova 2 i uspeo . jedna kljlucna stvar ti je potrebna , a to je x plore

HTC Legend
- serbian-boss
- Redovni učesnik
maxo28, a jel ima ozbiljnije bagove,reci mi molim te...sta se promenilo sem interfejsa jel rade sve aplikacije ? meni nisu htele...mada mozda sam ja nesto lose uradio
izvinjavam se u vezi ponavljanja

izvinjavam se u vezi ponavljanja
Poslednja izmena od serbian-boss u Uto, 26. Maj 2009. 18:27, izmenjeno 1 put ukupno.
serbian-boss, samo se interfejs promenio , ostalo sve radi dobro pojavile su se neke slike , ali sam ih obrisao i to je to. slusaj sta treba da uradis ono sto je tehno maniac dao to skini. onaj patch c2z.rmp to kopiras iz foldera i kopiras na memorijsku karticu u folder patches. nakon toga otidjes u folder resouce i tamo nadjes SKINS I EFFECTS (to na kompu ) i to kopiras negde na memorijsku karticu gde ces zapamtiti. nakon toga odes pomocu x plore i kopiras SKINS I EFFECTS(sa memorijske kartice ) folder u C resource . taj folder resouce se nemoze videti preko kompijutera , ali on postoji znaci samo to kopiras i odes u ROMpatcher, pa options pa apply, pa onda add to auto . i ovo uradi u x plore:
At the X - Plore application go to Menu( At the bottom left) then tap tools and then tap configuration.
- Tap at Show hidden files , Rom drives , Ram drives and system folders. ovo ti je celo uputstvo.
At the X - Plore application go to Menu( At the bottom left) then tap tools and then tap configuration.
- Tap at Show hidden files , Rom drives , Ram drives and system folders. ovo ti je celo uputstvo.
HTC Legend
- serbian-boss
- Redovni učesnik
Evo tek sada stigoh da odgovorim... Pa platio sam visa karticom a, posto ja imam visu kod erste banke pretpostavljam da moze bilo koja visa. Nemam slike telefona sada a i mrzi me da slikam
Ako uslikam postavicu... Cena je 11,95$ za nalepnicu za ekran a postarina je bila oko 2-3 dolara. Upaketu se dobije folija, sprej koji se prska na ekran da bi se folija bolje zalepila, i neka guma kojom se pritiska folija. Stiglo mi je za jedno dve nedelje. Malo sam se brinuo oko tog spreja ali nije nashkodio ekranu, folija moze lako da se skine, osetljivost ekrana je ista kao i bez folije, ma odlicna je. Ko god je kupio ovaj fon bi trebao da je naruci.