Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

kako da instaliram n-gage igre??? probao sam varijantu da ih prebacim na flash memoriju medjutim nece... kaze greska i stane...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Mirko BGD, pa trebalo bi da igricu koja bi trebalo da ima extenziju .n-gage ubaciš u folder E:/ n-gage... zatim pokreneš N-gage ikonicu u meniju i tad kreće instalacija sama od sebe... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

da, tako je bilo na starom firmwareu... medjutim, sad imam dve vrste ekstenzije, jedna je n-gage a druga je .exe, ove sto su n-gage su se same instalirale, medjutim su mi trial, i kada ih patchujem cela aplikacija mi puknei nece da se startuje... :(
a ove exe sam pokusao da promenim ekstenziju u n-gage i nista se ne desava... tj sam program mi izbaci gresku i pita me da obrisem igru... :cry:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Mirko BGD, te igrice sa extenzijom .exe treba instalirati preko kompa.. Radila sam i to kad nisam mogla da nadjem igricu sa .n-gage extenzijom.. Ali sad se ne sećam tačno kako se to radi preko kompa.. Ali svakako ne mozes da je instaliras ako samo promenis extenziju u .n-gage.. U svakom slučaju treba ti "nova" instalacija samog N-gagea.. A to pokušaj da nadjes na netu..:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

:blinky: au... kakvo cimanje... nasao sam novu aplikaciju 1.20 skinuo sam je sa oficijalnog nokijinog sajta... mejdutim nista... u opste se ne moze patchovati... kad se patchuje ne moze se vise uci u aplikaciju...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Mirko BGD, mislim da ti je patch stari, odnosno za staru verziju.. Jel kad ga instaliras imaš opciju i patch i unpatch?

duka_pg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 27. Jun 2009. 19:10

Post od duka_pg »

Postoji li novija verzija softvera od V 31.0.015 i što može biti da mi ponekad datum ode 2 dana unaprijed. Probao sam reset ali nije pomogao.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

duka_pg, nema novije verzije od te... A to sa datumom se meni nikada nije desilo.. Kako su ti podesene opcije u Satu? Jel automatski ažurira vreme? Koju vremensku zonu imaš?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

kapistec, KLIK

Na ovom forumu je zabranjen piratski sadrzaj i trazenje istog.

salefon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 05. Jul 2009. 22:08

Post od salefon »

mali problem, naime na telefonu sam imao softver verzije 15.xx, i preko nokia softver update sam ga updateovao na v31.0.015.
telefon je sa telenor mreze a koristim ga u MTS, i imam onaj ulozak za SIM, e sada radio je normalno sa tim uloskom dok ga nisam updateovao, a sada sa novijim softverom kada ubacim MTS-ovu karticu i idem da odaberem mrezu kaze mi NO ACCESS, a Telenor kartica radi bez problema. da li opet da reinstaliram softver, ili mozda neki novi ulozak za SIM.. da li neko mozda kako da resim ovaj problem?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

salefon, onda su ti tamo gde su ti dali taj uložak za SIM karticu, nešto čačkali i u firmware-u.. Jedino što možeš sada da uradiš jeste da opet odeš u servis da ti to srede.:)

jocozr93
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 09. Apr 2009. 02:22

Post od jocozr93 »

Moze li neko da mi posalje uputstvo za instaliranje garmina na ovaj telefon ? :)
Za sad nisam nasao na forumu. . .

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

jocozr93, ako mislis na uputstvo kako da instaliras piratsku verziju Garmina to uputstvo neces naci na forumu posto se na ovom forumu piraterija ne podrzava. Sva druga pitanja vezana za GPS mozes postaviti u odgovarajucoj temi: viewtopic.php?t=7222
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

jocozr93
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 09. Apr 2009. 02:22

Post od jocozr93 »

Ovih dana (od kada imam ovaj telefon) stvarno imam los prijem podataka sa satelita, lose radi GPS ?
Kada udjem u alatke>povezivanje>GPS podaci uvek mi pise Veza nije uspostavljena ili čeka se GPS.
U čemu može biti problem ?
hvala

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Data ti je tema u postu tomasa hokenberija pa lepo pitaj tamo šta te interesuje vezano za GPS i lepo prouči datu temu.
Nokia Lumia 630

djeno
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2008. 19:34

Post od djeno »

Imam problem, u Galeriji za slike su mi se pojavili neki fajlovi, i sada tu nema slika već samo neke fascikle koje su pocepane na pola (takve su ikonice) prema onome što mogu da zaključim to je nešto povučeno iz sistema za jezike, zato što ima čak i srpska fascikla. Sada mogu da slikam ali tih slika nema već stoji samo tih 27 fascikla i ne mogu se izbrisati. Šta da radim kako bi vratio tel. u funkciju ? Ostalo radi sve.
Pozdrav. :smutny:

Nemanja88
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 27. Maj 2009. 18:34

Post od Nemanja88 »

Imam jedno pitanje,tj. dilemu.Naime,do pre 5-6 meseci sam koristio obicnu N95,i bio prezadovoljan.Prvo,telefon mi se toliko dopada,kao ni jedan drugi (a promenio sam nekih 80-85 modela),sve je radilo kao sat,slajder nije bio klimav,slike i video odlicni,zvuk extra (doduse,dokupio sam Pioneer bubice),jedino me je nervirala baterija,kao i maska koja je loseg kvaliteta (2x pucale kukice na poklopcima baterije,ljustila se siva boja,natpisi...),pa sam je zbog toga i zamenio.Uzeo sam novu 6220c,po funkcijama je slicna,nema wi-fi i accelerometter,ali mi to i nije toliko bitno,brz je,sve radi,kamera me odusevljava zbog Xenon blica (cini mi se da su i same slike bolje nego na N95)Garmin radi fenomenalno,nervira me baterija koja jedva sastavi 24h,ali me srce opet vuce ka N95,samo modelu od 8gb,jer mi je on jos lepsi,elegantniji u crnoj boji,ima bolju bateriju,i koliko kontam bolji kvalitet plastike.E sad,interesuje me da li se isplati zameniti 6220c za N95 8gb?Sta realno dobijam,sta gubim,brzina i stabilnost softvera,kvalitet slike (koji mi i nije nesto presudan,jer kao drugi telefon imam SE C902 koji je takodje sa 5 Mpix,a i Nikon dSLR aparat),kvalitet samog aparata (i za 6220c sam slusao razne price kako je od jeftine plastike,a do sada za nekih skoro 6 meseci koriscenja nema ni jedne ogrebotine,ni jedno slovce nije izlizano,kao da je sada izasao iz kutije)?Znaci,da li se ovakav poduhvat isplati,i zasto?Koje su prednosti i mane oba telefona?

Unapred hvala na odgovoru.

P.S. Samo jedna molba,nemojte mi pisati o N82,jer sam imao prlike da ga par dana koristim,i uopste mi se nesvidja (previse je glomazan,staklo LCD-a brzo matira,...).Znaci,interesuje me poredjenje N95 8gb VS. 6220c.

Pozdrav.
Ne brze od zivota...A ni od svetlosti!

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Nemanja88, да замениш главу за главу? :unsure:
Ја бих одмах мењао!!!
Ем има вајрлес ем достааа већи екран...акцелератор...
Значи не бих ни секунде размишљао... 8)
Nokia 6220 Classic

Nemanja88
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 27. Maj 2009. 18:34

Post od Nemanja88 »

Ne "glavu za glavu",nemam konkretnu ponudu,vec razmisljam o zameni (uz doplatu,ili da prodam moj,pa dodam novac,nebitno)...
Ne brze od zivota...A ni od svetlosti!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Stabilan je sw na N95 8GB iako je FP1.
Dobijas dvostruki slajd i telefon koji je pogodniji za igranje N-gage igrica, veci displej, 3.5 mm ulaz za slusalice, a gubis Xenon.

E sad ako hoces pogledaj i N85 jer je noviji od N95 8gb.

Odgovori