Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
da, tako je bilo na starom firmwareu... medjutim, sad imam dve vrste ekstenzije, jedna je n-gage a druga je .exe, ove sto su n-gage su se same instalirale, medjutim su mi trial, i kada ih patchujem cela aplikacija mi puknei nece da se startuje...
a ove exe sam pokusao da promenim ekstenziju u n-gage i nista se ne desava... tj sam program mi izbaci gresku i pita me da obrisem igru...

a ove exe sam pokusao da promenim ekstenziju u n-gage i nista se ne desava... tj sam program mi izbaci gresku i pita me da obrisem igru...

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Mirko BGD, te igrice sa extenzijom .exe treba instalirati preko kompa.. Radila sam i to kad nisam mogla da nadjem igricu sa .n-gage extenzijom.. Ali sad se ne sećam tačno kako se to radi preko kompa.. Ali svakako ne mozes da je instaliras ako samo promenis extenziju u .n-gage.. U svakom slučaju treba ti "nova" instalacija samog N-gagea.. A to pokušaj da nadjes na netu..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
mali problem, naime na telefonu sam imao softver verzije 15.xx, i preko nokia softver update sam ga updateovao na v31.0.015.
telefon je sa telenor mreze a koristim ga u MTS, i imam onaj ulozak za SIM, e sada radio je normalno sa tim uloskom dok ga nisam updateovao, a sada sa novijim softverom kada ubacim MTS-ovu karticu i idem da odaberem mrezu kaze mi NO ACCESS, a Telenor kartica radi bez problema. da li opet da reinstaliram softver, ili mozda neki novi ulozak za SIM.. da li neko mozda kako da resim ovaj problem?
telefon je sa telenor mreze a koristim ga u MTS, i imam onaj ulozak za SIM, e sada radio je normalno sa tim uloskom dok ga nisam updateovao, a sada sa novijim softverom kada ubacim MTS-ovu karticu i idem da odaberem mrezu kaze mi NO ACCESS, a Telenor kartica radi bez problema. da li opet da reinstaliram softver, ili mozda neki novi ulozak za SIM.. da li neko mozda kako da resim ovaj problem?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
jocozr93, ako mislis na uputstvo kako da instaliras piratsku verziju Garmina to uputstvo neces naci na forumu posto se na ovom forumu piraterija ne podrzava. Sva druga pitanja vezana za GPS mozes postaviti u odgovarajucoj temi: viewtopic.php?t=7222
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Imam problem, u Galeriji za slike su mi se pojavili neki fajlovi, i sada tu nema slika već samo neke fascikle koje su pocepane na pola (takve su ikonice) prema onome što mogu da zaključim to je nešto povučeno iz sistema za jezike, zato što ima čak i srpska fascikla. Sada mogu da slikam ali tih slika nema već stoji samo tih 27 fascikla i ne mogu se izbrisati. Šta da radim kako bi vratio tel. u funkciju ? Ostalo radi sve.
Pozdrav.
Pozdrav.

Imam jedno pitanje,tj. dilemu.Naime,do pre 5-6 meseci sam koristio obicnu N95,i bio prezadovoljan.Prvo,telefon mi se toliko dopada,kao ni jedan drugi (a promenio sam nekih 80-85 modela),sve je radilo kao sat,slajder nije bio klimav,slike i video odlicni,zvuk extra (doduse,dokupio sam Pioneer bubice),jedino me je nervirala baterija,kao i maska koja je loseg kvaliteta (2x pucale kukice na poklopcima baterije,ljustila se siva boja,natpisi...),pa sam je zbog toga i zamenio.Uzeo sam novu 6220c,po funkcijama je slicna,nema wi-fi i accelerometter,ali mi to i nije toliko bitno,brz je,sve radi,kamera me odusevljava zbog Xenon blica (cini mi se da su i same slike bolje nego na N95)Garmin radi fenomenalno,nervira me baterija koja jedva sastavi 24h,ali me srce opet vuce ka N95,samo modelu od 8gb,jer mi je on jos lepsi,elegantniji u crnoj boji,ima bolju bateriju,i koliko kontam bolji kvalitet plastike.E sad,interesuje me da li se isplati zameniti 6220c za N95 8gb?Sta realno dobijam,sta gubim,brzina i stabilnost softvera,kvalitet slike (koji mi i nije nesto presudan,jer kao drugi telefon imam SE C902 koji je takodje sa 5 Mpix,a i Nikon dSLR aparat),kvalitet samog aparata (i za 6220c sam slusao razne price kako je od jeftine plastike,a do sada za nekih skoro 6 meseci koriscenja nema ni jedne ogrebotine,ni jedno slovce nije izlizano,kao da je sada izasao iz kutije)?Znaci,da li se ovakav poduhvat isplati,i zasto?Koje su prednosti i mane oba telefona?
Unapred hvala na odgovoru.
P.S. Samo jedna molba,nemojte mi pisati o N82,jer sam imao prlike da ga par dana koristim,i uopste mi se nesvidja (previse je glomazan,staklo LCD-a brzo matira,...).Znaci,interesuje me poredjenje N95 8gb VS. 6220c.
Pozdrav.
Unapred hvala na odgovoru.
P.S. Samo jedna molba,nemojte mi pisati o N82,jer sam imao prlike da ga par dana koristim,i uopste mi se nesvidja (previse je glomazan,staklo LCD-a brzo matira,...).Znaci,interesuje me poredjenje N95 8gb VS. 6220c.
Pozdrav.
Ne brze od zivota...A ni od svetlosti!
Stabilan je sw na N95 8GB iako je FP1.
Dobijas dvostruki slajd i telefon koji je pogodniji za igranje N-gage igrica, veci displej, 3.5 mm ulaz za slusalice, a gubis Xenon.
E sad ako hoces pogledaj i N85 jer je noviji od N95 8gb.
Dobijas dvostruki slajd i telefon koji je pogodniji za igranje N-gage igrica, veci displej, 3.5 mm ulaz za slusalice, a gubis Xenon.
E sad ako hoces pogledaj i N85 jer je noviji od N95 8gb.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●