Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Godzilla,ta ver sw za N95 je v.31 i propracena je adekvatnom ver sw i za N82 jer kao sto znas aktuelna ver sw za N82 je v.31.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Zanima me sta ce vam nova verzija softvera kad je i ova v31 i vise nego zadovoljavajuca (bar meni). Sa novom verzijom bi samo stigle nove zastite i opet cekanje na probijanje zastite. Osim toga ne vjerujem da ista drugo moze da se popravi sa novim softverom.

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

ljudi puko mi je displej na n82 :cry: da.li neko zna koja je cena novog displeja? ja sam iz subotice i ovde ima u jednom servisu kineski za 30 eura. da li bi neko hteo da mi se raspita u beogradu posto je novi original nokiin displej. bio bih vam neizmerno zahvalan.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Original displej tesko da ces naci za manje od 50/60 eura.Toliko je kostao bar za n73 kad sam se raspitivao.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

To ta cena.Zovni Alfa copy servis ili otidji u Rajicevu 12.
Ja kad god sam isao kod njih uvek je bila guzva :|
Слобода или смрт

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

probacu preko garancije jer mi jos nije sisla. rekli su mi u servisu da ga nece popraviti ako utvrde da je doslo do fizickog ostecenja. meni ja stajao u dzepu i kad sam ga izvadio video sam 2 horizontalne linije u gornjem delu ekrana. neznam kako oni utvrde da je doslo do udarca kad je bio u dzepu. inace ovo mi je drugi n82. prvi sam isto poslao na servis preko garancije, pokvario se mali zvucnik za ragovor. cekao sam 45 dana da dobijem telefon. rekli su mi u servisu da su ga poslali kod pogresnog uvoznika i oni nisu primetili da telefon nije kod njih nikada bio na stanju. tako da su ga oni ostavili sa strane i cekali da se javi moj serviser. naravno da nije stigao za 45 dana kolko je zakonski rok i ja sm dobio nov nekoristen telefon koji je sada opet crko i opet otisao kod uvoznika na servis. i ja opet cekam :x

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

wucinac, jesi li isao u MC?
Oni saradjuju sa Alpha Copy-jem i onda bi trebali imati original delove. Ne verujem da displej imaju na lageru ali u svakom slucaju mozes se raspitati. Imas i njihov sajt pa pokusaj telefonom saznati vise da se ne bi bzvz setao gore dole. Zovi u Djure Djakovica.

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

IDzO, kod njih sam i kupio telefon. uzeo sam ga preko mts-a u njihovoj prodavnici u rodicu. danas sam ga odneo na popravku i poslali su ga u bgd. rekli su da ce javiti kad stigne nazad. toga se i bojim :x . zadnji put sam cekao 47 dana da dobije telefon.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Drugar je imao problema sa svojim telefonom i posto je bio u garanciji odneo ga je, a ovi su mu ga vratili za nekih 5 nedelja. Telefon je bio popravljen i dobio je sve uredne papire i iz MC i iz Alpha Copy-ja i sada radi bez problema (ne znam tacno sta je bio problem ali znam da ga je izmedju ostalog i "ubio" prilikom ubacivanja novog sw-a).

"Problem" s` njima nastaje kada ti je tel. u vazecoj garanciji, onda oni nece da ga otvaraju i cackaju nego ga salju za BG, a sve zbog toga da ne bi izgubio zvanicnu garanciju od Alpha Copy-ja.

Mozda da si se sa njima nesto nagodio pa da poruce displej pa da odmah tu u servisu zamene brze bi bilo (po ceni gubljenja AC garancije, a da ti ostane makar njihova iz MC), a ovako ces, nazalost, morati cekati dok tel. ne dodje na red u BG servisu i dok ovi ne poprave i dok ga ne vrate nazad.

Jos je pitanje sta ce ovi u BG-u ustanoviti (zakljutici kako je nastao kvar); da li je kvar nastao od mehanickog ostecenja (udarac) pa ces onda morati i platiti popravku ili je ipak nesto sto nije udarac izazvao.

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

IDzO, neznam kako moze biti udarac u dzepu. sedeo sam u kolima i nism ga vadio u voznji, tek kada sam stao izvadio i video dve linije na displeju. otisao sam odma u mc, oni su ga poslali za bgd i rekli da ako oni u bgd-u ustanove da je dosalo do fizickag ostecenja vracaju ga nazad u mc i onda mogu da mi oni stave novi i da platim. naravno gubim garanciju.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Pokuaj da pozoves Mobis u BG ili u NS mozda oni znaju posto je displej, cisto da imas neku orjentacionu cenu.
Ne znam sta drugo da ti kazem nego da se naoruzas strpljenjem i da se nadas najboljem, ali cekanje je ono sto je najgore u ovom slucaju!

Da je udarac onda bi se videla neka fleka ili ostecenje na zastitnoj plastici jer je to morao biti jaci udarac da kroz dzep osteti displej.

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

IDzO, imaju nov kineski displej u mc-u za 30 eura, za original nisu sigurni da li mogu sada nabaviti. sto se tice strpljenja nema ga, jako mi fali :cry: , a danas sam ga ostavio u servis. nedaj boze da ga cekam kao prosli put 47 DANA :x

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Nisam znao na kojem dijelu da ovo pitam, pa se nadam da ce mi ovdje neko znati objasniti sta bi to moglo biti. Problem nije, samo sam radoznao. Vec neko vrijeme se najavljuje na mtel mrezi u RS da ce poceti 3G, medjutim jos nista zvanicno. Kada skeniram mrezu pojavi se kao 3G mtel kao sto se vidi na screenshot sto sam postavio samo sto je mreza GSM i kad se povezem na net ima samo EDGE. Da li zna neko zbog cega onda pise 3G? pozz

Slika

fanste999
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 03:29

Post od fanste999 »

wucinac, meni je isto zveknuo displej na n82 pod garancijom i nema sanse da ti poprave za dz..probao sam i meni je puko u dzepu..u alfa copy sam cekao par dana kod njih je jeftiniji sam deo ali su ruke skuplje tako da opet izadjes na isto oko 50e. 1950din je displej i popravka bilo kog kvara je 2450din evo sad gledam pise mi na racunu i dobijas 6 meseci garancije na displej..inace sam posecivao taj njihov servis dosta :uhuh: i ceka se oko nedelju dana sad,a ako si redovan tamo ubacice ti fon preko reda pa ce biti brze :chytry:

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Шта се то дешава са екранима? :o :o :o
Нису врућини и тако то,стварно ми није јасно :unsure:
Nokia 6220 Classic

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

fanste999, ja sm ga poslao iz subotice preko mobil centra, kod njih sam kupio telefon. oni imaju samo kineski displej. nazvacu danas alfa copy da vidim sta se desava sa telefonom. nemogu nista saznati, otisao je u pestu.

venjegus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 01. Maj 2009. 00:00

Post od venjegus »

jel moze neko da mi objasni kako da sakrijem pojedine slike i klipove sa moba? Znam da je negdje pisalo al ne mogu da trazim jer kuckam preko moba i veoma je spor net. Ako moze message na private il ovako bio bih zahvalan! Tnx

zuti
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 10. Jul 2009. 00:15

Post od zuti »

venjegus, napravis temp folder na memoriskoj kartici i sve sto stavis unutra se nece videti u galeriji.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

venjegus, to mozes da odradis i uz pomoc x-plore-a. Otvori ovaj program nadji sliku pretisni broj 6 i izaberi hidden.

FKLoznica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 13. Jul 2009. 05:57

Post od FKLoznica »

E dobri ljudi,imam veoma bitno pitanje...pre mesec i nesto dana sam slikao stranice knjige sa n82 ne bi li koristio kao puskicu i sve je bilo ok do pre 10dana...sada kada ocu slikam sve bude lepo pokaze se lepo kako kamera fokusira ali onda kada procesuje sliku uradi to tako da ne koristi autofokus,to jest ne vide se slova ,sve je mutno... molim nekoga ako ima neku sugestiju,nije mi nikada ispadao ne znam sta mu je.. hvala 8) :)

Odgovori