Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
probacu preko garancije jer mi jos nije sisla. rekli su mi u servisu da ga nece popraviti ako utvrde da je doslo do fizickog ostecenja. meni ja stajao u dzepu i kad sam ga izvadio video sam 2 horizontalne linije u gornjem delu ekrana. neznam kako oni utvrde da je doslo do udarca kad je bio u dzepu. inace ovo mi je drugi n82. prvi sam isto poslao na servis preko garancije, pokvario se mali zvucnik za ragovor. cekao sam 45 dana da dobijem telefon. rekli su mi u servisu da su ga poslali kod pogresnog uvoznika i oni nisu primetili da telefon nije kod njih nikada bio na stanju. tako da su ga oni ostavili sa strane i cekali da se javi moj serviser. naravno da nije stigao za 45 dana kolko je zakonski rok i ja sm dobio nov nekoristen telefon koji je sada opet crko i opet otisao kod uvoznika na servis. i ja opet cekam 

wucinac, jesi li isao u MC?
Oni saradjuju sa Alpha Copy-jem i onda bi trebali imati original delove. Ne verujem da displej imaju na lageru ali u svakom slucaju mozes se raspitati. Imas i njihov sajt pa pokusaj telefonom saznati vise da se ne bi bzvz setao gore dole. Zovi u Djure Djakovica.
Oni saradjuju sa Alpha Copy-jem i onda bi trebali imati original delove. Ne verujem da displej imaju na lageru ali u svakom slucaju mozes se raspitati. Imas i njihov sajt pa pokusaj telefonom saznati vise da se ne bi bzvz setao gore dole. Zovi u Djure Djakovica.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- wucinac
- Mobil poznavalac
IDzO, kod njih sam i kupio telefon. uzeo sam ga preko mts-a u njihovoj prodavnici u rodicu. danas sam ga odneo na popravku i poslali su ga u bgd. rekli su da ce javiti kad stigne nazad. toga se i bojim
. zadnji put sam cekao 47 dana da dobije telefon.

Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
Drugar je imao problema sa svojim telefonom i posto je bio u garanciji odneo ga je, a ovi su mu ga vratili za nekih 5 nedelja. Telefon je bio popravljen i dobio je sve uredne papire i iz MC i iz Alpha Copy-ja i sada radi bez problema (ne znam tacno sta je bio problem ali znam da ga je izmedju ostalog i "ubio" prilikom ubacivanja novog sw-a).
"Problem" s` njima nastaje kada ti je tel. u vazecoj garanciji, onda oni nece da ga otvaraju i cackaju nego ga salju za BG, a sve zbog toga da ne bi izgubio zvanicnu garanciju od Alpha Copy-ja.
Mozda da si se sa njima nesto nagodio pa da poruce displej pa da odmah tu u servisu zamene brze bi bilo (po ceni gubljenja AC garancije, a da ti ostane makar njihova iz MC), a ovako ces, nazalost, morati cekati dok tel. ne dodje na red u BG servisu i dok ovi ne poprave i dok ga ne vrate nazad.
Jos je pitanje sta ce ovi u BG-u ustanoviti (zakljutici kako je nastao kvar); da li je kvar nastao od mehanickog ostecenja (udarac) pa ces onda morati i platiti popravku ili je ipak nesto sto nije udarac izazvao.
"Problem" s` njima nastaje kada ti je tel. u vazecoj garanciji, onda oni nece da ga otvaraju i cackaju nego ga salju za BG, a sve zbog toga da ne bi izgubio zvanicnu garanciju od Alpha Copy-ja.
Mozda da si se sa njima nesto nagodio pa da poruce displej pa da odmah tu u servisu zamene brze bi bilo (po ceni gubljenja AC garancije, a da ti ostane makar njihova iz MC), a ovako ces, nazalost, morati cekati dok tel. ne dodje na red u BG servisu i dok ovi ne poprave i dok ga ne vrate nazad.
Jos je pitanje sta ce ovi u BG-u ustanoviti (zakljutici kako je nastao kvar); da li je kvar nastao od mehanickog ostecenja (udarac) pa ces onda morati i platiti popravku ili je ipak nesto sto nije udarac izazvao.
- wucinac
- Mobil poznavalac
IDzO, neznam kako moze biti udarac u dzepu. sedeo sam u kolima i nism ga vadio u voznji, tek kada sam stao izvadio i video dve linije na displeju. otisao sam odma u mc, oni su ga poslali za bgd i rekli da ako oni u bgd-u ustanove da je dosalo do fizickag ostecenja vracaju ga nazad u mc i onda mogu da mi oni stave novi i da platim. naravno gubim garanciju.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
Pokuaj da pozoves Mobis u BG ili u NS mozda oni znaju posto je displej, cisto da imas neku orjentacionu cenu.
Ne znam sta drugo da ti kazem nego da se naoruzas strpljenjem i da se nadas najboljem, ali cekanje je ono sto je najgore u ovom slucaju!
Da je udarac onda bi se videla neka fleka ili ostecenje na zastitnoj plastici jer je to morao biti jaci udarac da kroz dzep osteti displej.
Ne znam sta drugo da ti kazem nego da se naoruzas strpljenjem i da se nadas najboljem, ali cekanje je ono sto je najgore u ovom slucaju!
Da je udarac onda bi se videla neka fleka ili ostecenje na zastitnoj plastici jer je to morao biti jaci udarac da kroz dzep osteti displej.
- wucinac
- Mobil poznavalac
IDzO, imaju nov kineski displej u mc-u za 30 eura, za original nisu sigurni da li mogu sada nabaviti. sto se tice strpljenja nema ga, jako mi fali
, a danas sam ga ostavio u servis. nedaj boze da ga cekam kao prosli put 47 DANA 

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Nisam znao na kojem dijelu da ovo pitam, pa se nadam da ce mi ovdje neko znati objasniti sta bi to moglo biti. Problem nije, samo sam radoznao. Vec neko vrijeme se najavljuje na mtel mrezi u RS da ce poceti 3G, medjutim jos nista zvanicno. Kada skeniram mrezu pojavi se kao 3G mtel kao sto se vidi na screenshot sto sam postavio samo sto je mreza GSM i kad se povezem na net ima samo EDGE. Da li zna neko zbog cega onda pise 3G? pozz

wucinac, meni je isto zveknuo displej na n82 pod garancijom i nema sanse da ti poprave za dz..probao sam i meni je puko u dzepu..u alfa copy sam cekao par dana kod njih je jeftiniji sam deo ali su ruke skuplje tako da opet izadjes na isto oko 50e. 1950din je displej i popravka bilo kog kvara je 2450din evo sad gledam pise mi na racunu i dobijas 6 meseci garancije na displej..inace sam posecivao taj njihov servis dosta
i ceka se oko nedelju dana sad,a ako si redovan tamo ubacice ti fon preko reda pa ce biti brze 

E dobri ljudi,imam veoma bitno pitanje...pre mesec i nesto dana sam slikao stranice knjige sa n82 ne bi li koristio kao puskicu i sve je bilo ok do pre 10dana...sada kada ocu slikam sve bude lepo pokaze se lepo kako kamera fokusira ali onda kada procesuje sliku uradi to tako da ne koristi autofokus,to jest ne vide se slova ,sve je mutno... molim nekoga ako ima neku sugestiju,nije mi nikada ispadao ne znam sta mu je.. hvala