Telefon do 420€
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
zllaja, Ovkao,nemam nameru da ti pametujem ili nesto tome slicno,samo cu ti reci da gresis, sto se tako lako predajes i odrices WM zbog neke nepotrebne averzije prema ucenju i navikavanju koje bi potrajalo neka 2-3 dana ako vec poznajes Symbian.Ubedjen sam, da kada bi probao WM i imao ga nekoliko dana, da bi Symbian odmah u svojoj glavi "penzionisao".
Ovo je samo jedan prijateljski savet, da jos jednom malo razmislis.
Ovo je samo jedan prijateljski savet, da jos jednom malo razmislis.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
kapoerista90, pa kad vec ima i to na telefonima,sto da ne
N85 i N95 8gb su idealni za takvu namjenu upravo zbo duplog slajda...tako da po tom pitanju INNOV8 mislim da otpada cak iako ima kameru od 8MPx...kad je u pitanju kamera na telefonu do 5MPx mislim da je sasvim dovoljno...znaci,ostaje dilema: N95 8gb (koju sam nebrojeno puta cackao) ili N85 (koju sam samo jednom vidio u izlogu)

Nokia N95 8GB
djoxie, kao sto vec rekoh, 5 ili 8MPx,meni je na telefonu sasvim svejedno,vaznije su mi neke druge funkcije
Wicker Man, hvala na savjetu,ali ipak...ja sam vise za Symbian.
Godzilla, znam da je N95 8gb super,iskreno vec i on bi mi bio dovoljan i sa cijenom od 380€ ovdje kod mene...ali vidjecu jos,malo detaljnije prouciti iskustva drugih sa N85...
Wicker Man, hvala na savjetu,ali ipak...ja sam vise za Symbian.

Godzilla, znam da je N95 8gb super,iskreno vec i on bi mi bio dovoljan i sa cijenom od 380€ ovdje kod mene...ali vidjecu jos,malo detaljnije prouciti iskustva drugih sa N85...

Nokia N95 8GB
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
mrkixxx, pa vec N95 8gb u osnovi zadovoljava sve moje potrebe,ali kad vec kupujem telefon uzeo sam i ovaj u razmatranje...
kapoerista90, iskreno,meni je vaznije da imam NGAGE sa onom dodatnom tastaturom nego 8Mpx kameru,meni je 5Mpx na mobu dovoljno,za sve preko toga postoji digitalac...cuo sam i ja da je oled bolji,ali nisam imao priliku da na licu mjesta poredim ta dva ekrana,mada po fotografijama na netu vidim da ima razlike,mada ona nije neka ogromna
jerkann, trenutno imam N73,a sto se tice nedostatka pravog blica na N85 meni ne smeta toliko...najvise me odvlaci ona super sljastava maska koja je koliko sam mogao primjetiti pravi raj za otiske,dok N95 8gb nema takvih problema,ako se ne varam napravljena je od potpuno istog materijala kao i N73
kapoerista90, iskreno,meni je vaznije da imam NGAGE sa onom dodatnom tastaturom nego 8Mpx kameru,meni je 5Mpx na mobu dovoljno,za sve preko toga postoji digitalac...cuo sam i ja da je oled bolji,ali nisam imao priliku da na licu mjesta poredim ta dva ekrana,mada po fotografijama na netu vidim da ima razlike,mada ona nije neka ogromna
jerkann, trenutno imam N73,a sto se tice nedostatka pravog blica na N85 meni ne smeta toliko...najvise me odvlaci ona super sljastava maska koja je koliko sam mogao primjetiti pravi raj za otiske,dok N95 8gb nema takvih problema,ako se ne varam napravljena je od potpuno istog materijala kao i N73
Nokia N95 8GB