Telefon do 420€

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

zaboravi na ngage na inno8-u, mislim moguc je alio baterija ce ti trajati pola polovine dana, to je ujedno i jedina ali i jako velika mana ovog telefona
::luv phonez::

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

zllaja, Ovkao,nemam nameru da ti pametujem ili nesto tome slicno,samo cu ti reci da gresis, sto se tako lako predajes i odrices WM zbog neke nepotrebne averzije prema ucenju i navikavanju koje bi potrajalo neka 2-3 dana ako vec poznajes Symbian.Ubedjen sam, da kada bi probao WM i imao ga nekoliko dana, da bi Symbian odmah u svojoj glavi "penzionisao".
Ovo je samo jedan prijateljski savet, da jos jednom malo razmislis. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

kapoerista90, pa kad vec ima i to na telefonima,sto da ne :) N85 i N95 8gb su idealni za takvu namjenu upravo zbo duplog slajda...tako da po tom pitanju INNOV8 mislim da otpada cak iako ima kameru od 8MPx...kad je u pitanju kamera na telefonu do 5MPx mislim da je sasvim dovoljno...znaci,ostaje dilema: N95 8gb (koju sam nebrojeno puta cackao) ili N85 (koju sam samo jednom vidio u izlogu)
Nokia N95 8GB

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

zllaja,знам да ће се већина сложити за н85... :|
Ја ти препоручујем н95 8гб.
Јесте старији,али телефон ја стварно супер.
Ако си га већ толико пута чачкао и ако ти се свиђа,купи њега :)
Nokia 6220 Classic

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

djoxie, kao sto vec rekoh, 5 ili 8MPx,meni je na telefonu sasvim svejedno,vaznije su mi neke druge funkcije
Wicker Man, hvala na savjetu,ali ipak...ja sam vise za Symbian. :)
Godzilla, znam da je N95 8gb super,iskreno vec i on bi mi bio dovoljan i sa cijenom od 380€ ovdje kod mene...ali vidjecu jos,malo detaljnije prouciti iskustva drugih sa N85... :)
Nokia N95 8GB

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

zllaja
Опет бох ти рекао да идеш на Samsung i8510 INNOV8 још се цена модела од 8 гб провокативно спустила. :P
Нећу да је износим сада јер нисам скроз сигуран али ћу ускоро бити па ћу да вичем. :roll:
Слобода или смрт

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

bestboy, ipak ja nebih Samsung...ostala je dilema izmedju ove dve Nokie :)
Nokia N95 8GB

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

da se ukljucim u diskusiju:
osim ngage, simbiana, sta ti igra bitnu ulogu?
veliki displej, kamera ...?

moj ti je savet ako biras izmedju n95 8g i n85 izaberes noviji model, tj n85.
ali ponovo, sve zavisi sta ti treba od moba.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Bas tako, sa N85 dobijas brzi tel, noviji (i kao model, a i symbian), ali manji ekran... I ne znam kakav je kvalitet... A o N95 8gb su sve price recene... Tvoj ej izbor... Ako innov8 odbacujes samo zato sto je samsung onda pravis veliku gresku :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

kapoerista90, verovatno je oled bolji od tft, bar tako kazu.

zllaja, ko shisha par milimetara.
nece ti ta razlika u velicini displeja znatno ili bilo kako uticati na koji god oces aspekt zivota.
uzmi onaj koji ti se najvise svidja. ne gledaj bas sve performanse do sitnica. najiskreniji savet.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

mrkixxx, izvini, nisam se lepo izrazio. :) Mislio sam na kvalitet izrade N85, a ne na kvalitet ekrana :) Za to ne sumnjam da je oled bolji...
Nokia E71... Elegant, but deadly

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

zllaja, ne znam koji trenutno telefon imas, ali mozda nije ni bitno.
Ja bih mozda za te pare uzeo n85 jer mi se mnogo svidja na izgled, ali opet nepostojanje pravog blica na njemu me odvlaci.
Kao sto kaze mrkixxx, moras nam dati jos neku inormaciju, kako bi mogli da ti pomognemo.

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

mrkixxx, pa vec N95 8gb u osnovi zadovoljava sve moje potrebe,ali kad vec kupujem telefon uzeo sam i ovaj u razmatranje...
kapoerista90, iskreno,meni je vaznije da imam NGAGE sa onom dodatnom tastaturom nego 8Mpx kameru,meni je 5Mpx na mobu dovoljno,za sve preko toga postoji digitalac...cuo sam i ja da je oled bolji,ali nisam imao priliku da na licu mjesta poredim ta dva ekrana,mada po fotografijama na netu vidim da ima razlike,mada ona nije neka ogromna
jerkann, trenutno imam N73,a sto se tice nedostatka pravog blica na N85 meni ne smeta toliko...najvise me odvlaci ona super sljastava maska koja je koliko sam mogao primjetiti pravi raj za otiske,dok N95 8gb nema takvih problema,ako se ne varam napravljena je od potpuno istog materijala kao i N73
Nokia N95 8GB

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

zllaja, a zasto ne razmislis o n86???
pojavio se vec i cena mu se polako spusta. evo vec po oglasima nude nove u full originalnom pakovanju za 380e, a pretpostavljam da ces se ti taman uklopiti u tu cenu
::luv phonez::

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

djoxie, gledao sam i njega,al mi se bas i ne svidja uz to ima i dobrih 150g :uhuh:
Mozda u Srbiji vec ima ali ovde nisam primjetio u oglasima da neko prodaje N86
Nokia N95 8GB

zllaja
Mobil fan
Mobil fan

Post od zllaja »

Dragi moji mislim da ova tema moze da se zatvori...Juce sam napokon uspio naruciti N95 8GB ovde u jednoj prodavnici (konacno da su je imali u ponudi) i to po cijeni od 330€,telefon bi trebao stici u utorak... :)
Nokia N95 8GB

Odgovori