Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Pitam ja coveka, u kojim bojama imaju... A on mi posle par minuta kaze: Ima samo u jednoj boji: CRNOJ!
Nakon toga mi bilo glupo da ga bilo sta drugo pitam.
Jedno pitanje: Kako da na fon stavim aplikacije ili igre koje dodju u zip folderu, a unutra nema one normalne ikonice za instalaciju, nego puno ikonica koje se ne mogu otvoriti?

Jedno pitanje: Kako da na fon stavim aplikacije ili igre koje dodju u zip folderu, a unutra nema one normalne ikonice za instalaciju, nego puno ikonica koje se ne mogu otvoriti?
ako neko zna ,da mi kaže ukratko imali opcija da promenim zvuk za sms posebno i za stadarno??
sta je ovo kog djavola...NSU kaze : " No new Firmware available " ????možda grešim....slavko,ali činimi se da je ti je to dostupna neka odbrana za mob.ja mislim da sam skinuo isto bio neki softver za odbranu kao štit''bla bla''i kad sam probao da instaliram kaže istekao sertifikat ili nije kopaktibilan za taj fon!
sta je ovo kog djavola...NSU kaze : " No new Firmware available " ????možda grešim....slavko,ali činimi se da je ti je to dostupna neka odbrana za mob.ja mislim da sam skinuo isto bio neki softver za odbranu kao štit''bla bla''i kad sam probao da instaliram kaže istekao sertifikat ili nije kopaktibilan za taj fon!
Kupio sam ga danas. Sve je u redu, osim sto sam primetio da koci kad pokusam da udjem u Carobnjaka za pomoc, ili tako nesto...
Imam milion pitanja..
Koje on video fileove podrzava? I je l GPS pravi racun, ili ne koristi mrezu? Hoce li mi traziti uvek sifru za WLAN? Ili samo kod zaklkjucanih veza? I zasto mi za skoro svaku aplikaciju koju inst, kaze da nije za taj fon? Da li mi treba antivirus? Uhh.

Imam milion pitanja..
Koje on video fileove podrzava? I je l GPS pravi racun, ili ne koristi mrezu? Hoce li mi traziti uvek sifru za WLAN? Ili samo kod zaklkjucanih veza? I zasto mi za skoro svaku aplikaciju koju inst, kaze da nije za taj fon? Da li mi treba antivirus? Uhh.
podrzava mp4 za sad... uskoro bi trebao da izadje divx
2. ne pravi racun nikakav i odlicno radi.. obozavam nokia maps.. skoknes do nekog kafica sa hot-spotom i nabrzake ucitas hibride mapu i juhuhu... 3. sifra ti treba samo za zakljucane wifi... za hot spot ne treba nista.... 4. zato sto stvarno i nije za taj fon ali moze da radi...

I ja bih voleo da mi neko posalje pp sa tim prodavnicama. Hvala unapred. Kupio sam odmah futrolu i nisam skidao foliju niti planiram da je skidam sve dok mogu, ili dok ne kupim novu... Glupa nokia, morala da stavi sa onim linijama!
Baterija mi je potrajala dan i po, sa nekih 10min razgovora, 15min GPS, 10min WLAN, povezivanje sa USB, nesto malo igrica, slikanja, snimanja, nekih 25 poruka... Ne znam je l to ok... I punim ga 12 sati, pa sta bog da...

Baterija mi je potrajala dan i po, sa nekih 10min razgovora, 15min GPS, 10min WLAN, povezivanje sa USB, nesto malo igrica, slikanja, snimanja, nekih 25 poruka... Ne znam je l to ok... I punim ga 12 sati, pa sta bog da...

skini foliju da se ne mucis i ne brini ako pazis fon. ja ga imam 4-5 meseci i i dalje izgleda kao da sam ga sad izvadio iz kutije.marko1991 napisao:I ja bih voleo da mi neko posalje pp sa tim prodavnicama. Hvala unapred. Kupio sam odmah futrolu i nisam skidao foliju niti planiram da je skidam sve dok mogu, ili dok ne kupim novu... Glupa nokia, morala da stavi sa onim linijama!![]()
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Razmisljam da prodam n95 i kupim 5800. Moze li mi neko reci, dali je to dobar izbor, i dali je to pametno uraditi 
Dali je 5800 funkcionalan i brz tel za brzu upotrebu, mislim na to na svakodnevno korišćenje.. dali se brze kucaju poruke na njemu ili sporuje..
Plasai me taj ekran, koliko ga je lako koristiti bez olovke??

Dali je 5800 funkcionalan i brz tel za brzu upotrebu, mislim na to na svakodnevno korišćenje.. dali se brze kucaju poruke na njemu ili sporuje..
Plasai me taj ekran, koliko ga je lako koristiti bez olovke??
darkonda, kod mene ne bi bilo dileme... odma bi prodao n95... ja sam se takmicio sa drugarima iz skole u kucanju poruka.. nijedan nije mogao da mi prismrdi u kucanju duzih recenica kad ga prebacim u full qwerty mode... i za telefon ti uopste ne treba olovka.. ja sam moju zalepio sa unutrasnje strane da mi ne bi ispala