Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
marko1991
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 02. Avg 2009. 05:03

Post od marko1991 »

Oni su mi rekli da jos nisu dobili nista...A u Telekomovoj poslovnici, gde cu i da ga kupim sutra, rekli su mi da ima i da kosta 17000 uz paket bel 200. Eto to je to. Pa ako ces preko paketa, idi da mtsa pa kupi, nemoj preko handyja. A u slobodnoj prodaji ga, cini mi se, ima gde god hoces... 8)

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

To za slobodnu prodaju sam vec znao, ali hvala u svakom slucaju :wink:
Da ne znas slucajno u kojim se bojama nude?

marko1991
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od marko1991 »

Pitam ja coveka, u kojim bojama imaju... A on mi posle par minuta kaze: Ima samo u jednoj boji: CRNOJ! :roll: Nakon toga mi bilo glupo da ga bilo sta drugo pitam.
Jedno pitanje: Kako da na fon stavim aplikacije ili igre koje dodju u zip folderu, a unutra nema one normalne ikonice za instalaciju, nego puno ikonica koje se ne mogu otvoriti?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Отвори их уз помоћ програма 7zip Unpacker. :wink:
Слобода или смрт

carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

sta je ovo kog djavola...NSU kaze : " No new Firmware available " ???? :x :x

vivicav
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 04. Avg 2009. 15:28

Post od vivicav »

Ne uspevam pronaći podešavanje da se u glavnom meniju stvari pokreću dvoklikom na ikonicu? Sada je dovoljno jednom tapnuti i odmah otvara folder ili podiže aplikaciju... :cry:

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Koliko se ja secam iz opisa za tel koje sam citao to i ne moze da se podesi, jer jedino valjda u glavnom meni-u radi na jedan klik a sve ostalo je na 2 klika. Ako gresim neka me isprave

vukbg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 20. Jul 2009. 17:29

Post od vukbg »

ako neko zna ,da mi kaže ukratko imali opcija da promenim zvuk za sms posebno i za stadarno??
sta je ovo kog djavola...NSU kaze : " No new Firmware available " ????možda grešim....slavko,ali činimi se da je ti je to dostupna neka odbrana za mob.ja mislim da sam skinuo isto bio neki softver za odbranu kao štit''bla bla''i kad sam probao da instaliram kaže istekao sertifikat ili nije kopaktibilan za taj fon!

marko1991
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od marko1991 »

Kupio sam ga danas. Sve je u redu, osim sto sam primetio da koci kad pokusam da udjem u Carobnjaka za pomoc, ili tako nesto... :smutny:
Imam milion pitanja..
Koje on video fileove podrzava? I je l GPS pravi racun, ili ne koristi mrezu? Hoce li mi traziti uvek sifru za WLAN? Ili samo kod zaklkjucanih veza? I zasto mi za skoro svaku aplikaciju koju inst, kaze da nije za taj fon? Da li mi treba antivirus? Uhh.

carov
Banned

Post od carov »

podrzava mp4 za sad... uskoro bi trebao da izadje divx 8) 2. ne pravi racun nikakav i odlicno radi.. obozavam nokia maps.. skoknes do nekog kafica sa hot-spotom i nabrzake ucitas hibride mapu i juhuhu... 3. sifra ti treba samo za zakljucane wifi... za hot spot ne treba nista.... 4. zato sto stvarno i nije za taj fon ali moze da radi...

marko1991
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od marko1991 »

Hvala na odgovorima!! jel vas telefon skripucka kad se malo stisne? :|
Kamerom nisam nesto odusevljen, i sve mislim kako cu se i da li cu se potuno prilagoditi touchscreenu...

veze86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 17. Jul 2009. 15:38

Post od veze86 »

@marko1991:
skripucka :wink:

p.s. ljudi da li ste skinuli onu foliju sa linijama sa telefona i da li vam se mozda izgrebao ekran?

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

ja sam u maju kupio telefon, i imam vec 1 dublju ogrebotinu i par manjih, a trudim se da ga cuvam koliko mogu, tako da je folija preporuka i ja cu da je kupim cim dodjem za bg. E sad, neko je trazio da mu se na pp posalju te prodavnice gde ima tih folija, pa ako nije lose i meni isto. Hvala.

marko1991
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od marko1991 »

I ja bih voleo da mi neko posalje pp sa tim prodavnicama. Hvala unapred. Kupio sam odmah futrolu i nisam skidao foliju niti planiram da je skidam sve dok mogu, ili dok ne kupim novu... Glupa nokia, morala da stavi sa onim linijama! :disgust:
Baterija mi je potrajala dan i po, sa nekih 10min razgovora, 15min GPS, 10min WLAN, povezivanje sa USB, nesto malo igrica, slikanja, snimanja, nekih 25 poruka... Ne znam je l to ok... I punim ga 12 sati, pa sta bog da... :dry:

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ja mislim da bi trebao da ga puniš 24 sata, da budeš siguran da se napunio. :wacko: :wacko:
Puni ga dok se ne napuni a ne 12 sati.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

marko1991 napisao:I ja bih voleo da mi neko posalje pp sa tim prodavnicama. Hvala unapred. Kupio sam odmah futrolu i nisam skidao foliju niti planiram da je skidam sve dok mogu, ili dok ne kupim novu... Glupa nokia, morala da stavi sa onim linijama! :disgust:
skini foliju da se ne mucis i ne brini ako pazis fon. ja ga imam 4-5 meseci i i dalje izgleda kao da sam ga sad izvadio iz kutije.
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

Razmisljam da prodam n95 i kupim 5800. Moze li mi neko reci, dali je to dobar izbor, i dali je to pametno uraditi :)

Dali je 5800 funkcionalan i brz tel za brzu upotrebu, mislim na to na svakodnevno korišćenje.. dali se brze kucaju poruke na njemu ili sporuje..

Plasai me taj ekran, koliko ga je lako koristiti bez olovke??

carov
Banned

Post od carov »

darkonda, kod mene ne bi bilo dileme... odma bi prodao n95... ja sam se takmicio sa drugarima iz skole u kucanju poruka.. nijedan nije mogao da mi prismrdi u kucanju duzih recenica kad ga prebacim u full qwerty mode... i za telefon ti uopste ne treba olovka.. ja sam moju zalepio sa unutrasnje strane da mi ne bi ispala 8)

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

ko hoce ovaj mali update da skine nek ne ide preko NSU (Nokia software updater), nego nek kuca *#0000# na telefonu pa options pa check for updates i tako ce naci update, bar je meni tako naslo.
Preporucujem backup telefona, i wifi hot spot zato sto skida oko 4.5mb. Uzivajte :oops:

marko1991
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od marko1991 »

Malo mi zeza pri kucanju poruka, pa kada hocu da dodam primaoca... Moram nekoliko puta da klikcem na ono ZA ili liniju za brojeve da bi mi otvorilo... :angry: Je l se desava jos nekom? Je l se gubi garancija kad se updateuje softver?

Odgovori