Magazin KONTAKT!
Magazin KONTAKT!
Predstavljamo vam novi projekat Telenora – revijalni korisnički magazin „Kontakt“. Svakog prvog u mesecu, na 64 strane, vodićemo vas lepšom stranom komunikacije – potpuno besplatno!
http://www.telenor.rs/?section=private&page=6840
http://www.telenor.rs/?section=private&page=6840
iPhone 6 Plus
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37
Moj prijedlog bi bio da daju taj magazin u pdf formatu za skinuti sa www.telenor.rs. 
Inace i VIP u Hr. je imao takav magazin ali cini mi se da sve rjedje izlazi ili su mozda i potpuno odustali od njega, ipak treba slati na milion i nesto korisnika toliko primjeraka

Inace i VIP u Hr. je imao takav magazin ali cini mi se da sve rjedje izlazi ili su mozda i potpuno odustali od njega, ipak treba slati na milion i nesto korisnika toliko primjeraka

Losa Telenor ponuda telefona + najnepovoljnije cene telefona uz ugovor.
Zastareli postaPaid laketi. Jedino sto Telenor najbolje ima trenutno je ova prepaid promocija sa minutima.
I sta im znaci ovo http://www.telenor.rs/?section=private&page=6782 Samsung S5230 na promociji, a cena mu je ista kao i proslog meseca.
Vip je mnogo, mnogo povoljniji za sve ostalo.
Zastareli postaPaid laketi. Jedino sto Telenor najbolje ima trenutno je ova prepaid promocija sa minutima.
I sta im znaci ovo http://www.telenor.rs/?section=private&page=6782 Samsung S5230 na promociji, a cena mu je ista kao i proslog meseca.
Vip je mnogo, mnogo povoljniji za sve ostalo.
Sećam se kakav je bio časopis mts club-a. Sadržajan, plastificiran, ušminkan, ma ludilo!
Ali kome to treba? Neka se bave telekomunikacijama, a ne žurnalistikom! Ima ko to zna bolje od njih. Stvarno ne razumem šta se time postiže. Da li je to mazanje očiju? Ma svaki dinar koji ulože u taj časopis (a sigurno nije mala suma), neka ulože u podizanje kvaliteta osnovnih usluga ili recimo ponudu telefona.
Ali nisu oni ludi. Ne rade to napamet. Sigurno da imaju ciljnu grupu.
Ali kome to treba? Neka se bave telekomunikacijama, a ne žurnalistikom! Ima ko to zna bolje od njih. Stvarno ne razumem šta se time postiže. Da li je to mazanje očiju? Ma svaki dinar koji ulože u taj časopis (a sigurno nije mala suma), neka ulože u podizanje kvaliteta osnovnih usluga ili recimo ponudu telefona.
Ali nisu oni ludi. Ne rade to napamet. Sigurno da imaju ciljnu grupu.
Sony Ericsson C510
Mozda sam ja lud, drzak ili kakav vec ali po meni nema svrhe takvog casopisa ako ne saljete "vernim" musterijama.
Ranijih godina, za svaku Novu Godinu je cale u firmi dobijao cestitku od Mobtel-a a racuni su bili 30% manji. A od kada je dosao Telenor a racuni se povecali nismo dobili ni sms. Tako da bih rekao da manje cenite svoje "verne" musterije.
Ranijih godina, za svaku Novu Godinu je cale u firmi dobijao cestitku od Mobtel-a a racuni su bili 30% manji. A od kada je dosao Telenor a racuni se povecali nismo dobili ni sms. Tako da bih rekao da manje cenite svoje "verne" musterije.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Littleprince,niko ne kinji djuska,nego samo preko njega izrazavamo svoje misli,da bi ih on preneo nadredjenima,mi mu dodjemo kao neki slucajan uzorak
i ja se slazem dajte nam malo bolje post paid pakete!
A za casopis super,nadam se da nece da se razgrabi bas sve prvog u mesecu,idealno po ovim molovima,dok lepsa polovina je u sopingu,ti malo prelistas novinice

A za casopis super,nadam se da nece da se razgrabi bas sve prvog u mesecu,idealno po ovim molovima,dok lepsa polovina je u sopingu,ti malo prelistas novinice

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt: