Magazin KONTAKT!

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Magazin KONTAKT!

Post od evolution »

Predstavljamo vam novi projekat Telenora – revijalni korisnički magazin „Kontakt“. Svakog prvog u mesecu, na 64 strane, vodićemo vas lepšom stranom komunikacije – potpuno besplatno!

http://www.telenor.rs/?section=private&page=6840
iPhone 6 Plus

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

@djuice, u trenutku podsvesnog planiranja da se predje na Vip, mislim da bi mnogo lepsa vest bila modernizovanje bajatih postpaid paketa nego neki "Kontakt" magazin.
Prvi septembar pa da podsetim.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

А зашто стално кривите и кињите djuice@rs, па човек је колико ја схватам само радник, није генерални директор Теленора. Ово што Теленор има човека на форуму је за похвалу а не стално боље ово, боље оно, немој то да нам причаш... :disgust:

outsider_hr
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37

Post od outsider_hr »

Moj prijedlog bi bio da daju taj magazin u pdf formatu za skinuti sa www.telenor.rs. 8)
Inace i VIP u Hr. je imao takav magazin ali cini mi se da sve rjedje izlazi ili su mozda i potpuno odustali od njega, ipak treba slati na milion i nesto korisnika toliko primjeraka :D

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Losa Telenor ponuda telefona + najnepovoljnije cene telefona uz ugovor.
Zastareli postaPaid laketi. Jedino sto Telenor najbolje ima trenutno je ova prepaid promocija sa minutima.
I sta im znaci ovo http://www.telenor.rs/?section=private&page=6782 Samsung S5230 na promociji, a cena mu je ista kao i proslog meseca.
Vip je mnogo, mnogo povoljniji za sve ostalo.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

I mt:s je imao jedno vreme magazin kluba čitalaca. Bio je luksuzno urađen, i bilo je po nekoliko zanimljivosti, ali sve u svemu, mislim da je bio bespotreban (što su i oni uvideli, pa su ga ugasili, zajedno sa mt:s klubom), kao što je i ovaj Telenorov.

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Uf gde bas na 64 strane,
bolje za vas da je na 63 :P 8)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

"Sto je dzabe i Bogu je drago" tako da nije vazno da li je na 64 ili na 63 strane,ostaje nam samo da vidimo kako ce to da sve izgleda.... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Koliko sam ja razumeo po onome sto pise na sajtu mi idemo licno po to? Ako je tako, koja je svrha toga ?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Slazem se sa madness99, da je neka PDF ili flash varijatna bilo bi skroz cool, ali da pocetkom svakog meseca idemo po casopis mi je malo bezveze. Nisam lenj, ali sam u fazonu sto komplikovano kad moze jednostavno :wink:

PozZ

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

Sećam se kakav je bio časopis mts club-a. Sadržajan, plastificiran, ušminkan, ma ludilo!
Ali kome to treba? Neka se bave telekomunikacijama, a ne žurnalistikom! Ima ko to zna bolje od njih. Stvarno ne razumem šta se time postiže. Da li je to mazanje očiju? Ma svaki dinar koji ulože u taj časopis (a sigurno nije mala suma), neka ulože u podizanje kvaliteta osnovnih usluga ili recimo ponudu telefona.
Ali nisu oni ludi. Ne rade to napamet. Sigurno da imaju ciljnu grupu.
Sony Ericsson C510

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Mozda sam ja lud, drzak ili kakav vec ali po meni nema svrhe takvog casopisa ako ne saljete "vernim" musterijama.

Ranijih godina, za svaku Novu Godinu je cale u firmi dobijao cestitku od Mobtel-a a racuni su bili 30% manji. A od kada je dosao Telenor a racuni se povecali nismo dobili ni sms. Tako da bih rekao da manje cenite svoje "verne" musterije.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Iako ne znam čemu takav "magazin", svakako bolje da je u nekom elektro formatu, lakša distribucija, nema štampe na papiru (21.vek je pobogu), ne secite šume... :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Littleprince,niko ne kinji djuska,nego samo preko njega izrazavamo svoje misli,da bi ih on preneo nadredjenima,mi mu dodjemo kao neki slucajan uzorak :D i ja se slazem dajte nam malo bolje post paid pakete!

A za casopis super,nadam se da nece da se razgrabi bas sve prvog u mesecu,idealno po ovim molovima,dok lepsa polovina je u sopingu,ti malo prelistas novinice :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

listam KONTAKT i ono.... odstampan telenorov sajt + neke pricice. reklamira se samsung i neki horoskop, ako tako finansiraju casopis (manje verovatno) onda ok, inace bacanje para.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Reklama u listivom obliku...
Lepo je ono ako planiras da kupis nov telefon ili postanes telenorac- legnes, listas ponudu, usluge, gledas slike telefona, procitas neki od onih 'cisto radi reda' napisanih tekstova...
Sve u svemu, lepo sto postoji, ali sviranje.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Ide zima i trebaće nam nešto čime ćemo paliti vatru, tako da ovaj časopis baš lepo dođe. Šta da se radi kada nije za drugo. Što kaže Lobachewsky, sviranje.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Кад био овакав па и да идем по њега, овако како ви кажете и не вреди трошити ципеле за њега.

Slika

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

Pogedao sam 1.broj ovog magazina i ništa novo po tom pitanju,samo kopija bivšeg mts kluba,a kvalitet je ravan nedeljnom izdanju blic dodatka :)

Odgovori