Nokia N79

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 01:43

Post od sanjke »

Odradila sam master reset (taster tri + * + zelena slušalica)zadržiš sva tri dugmeta istovremeno i upališ telefon.Uspelo mi je da ga povratim ali pri pokušaju da promenim neko setovanje u temama on ponovo počne da blica.Šta da radim?
HTC HD2 ANDROID

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

nisam procitao prethodne komentare ali mislim da trebalo bi da ti pomogne promena softvera... :wink: :wink: :wink:

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

sanjke, nije to najnovija verzija vec v30.Uradi master reset ponovo i upadte-uj na v 30,trebalo bi da ti problemi nestanu.Ukoliko ne,pravac servis.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Sale M,odradila sam master reset i vratila prvi backup i sada telefon radi normalno.Inače kada odem na proveru verzije softver(*#0000#) stoji V20.175.Kako misliš da odradim update na V30?
HTC HD2 ANDROID

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

ako je uradjen update preko NSU skoro i dalje je V20 a ne V30 onda telefon ima neki telenorov softver za koji nije izaso update. (na to sumnjam zbog nemogucnosti izbora gsm only) resenje je da se promeni kod telefona preko NSS i onda uradi update.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

OK,verovatno ću odraditi promenu coda sutra pa ću vam obavezno javiti šta se desilo.Hvala na svemu.
HTC HD2 ANDROID

alkatraz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 21. Dec 2006. 22:11

Post od alkatraz »

@ sanjke, mislim a je tvoj problem u tome sto ti je menu view namesten na LIST ili horseshoe.
Kod mene se ista stvar desava kad je na ovim podesavanjim. Blinka logo operatera, sad,datum.
Namesti na GRID i ne bi trebalo vise da se desava.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Pa tako nešto se dešavalo na telefonu,čim sam probala da promenim menu view tekran je blicao.Posle update-a softwera vratila sam mu backup i telefon vrlo normalno radi-nediram ništa.
HTC HD2 ANDROID

Lionac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 17. Sep 2009. 22:44

Post od Lionac »

Danas sam uzeo ovaj fon. Moja prva Nokia :D . Sve mi deluje OK, osim jedne stvari... Navi Wheel uopste ne radi. Namestio sam da bude ukljucen u podesavanjima, ali nista. Update-ovao sam i softver misleci da je mozda do toga, ali opet nista. Jel ima sanse jos nekim podesavanjem da proradi ili ne? da li je uopste vredno cimanja?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Navi wheel radi samo u nekim aplikacijama,ne radi u celom meniju telefona.Ako ti ne radi restuj telefon pa probaj ponovo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Lionac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 17. Sep 2009. 22:44

Post od Lionac »

resetovao sam na *#7370# i opet nece da radi :( Jel moze jos nesto da se pokusa? Ja nemam nikakvu ideju

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Moja devojka ima ovaj telefon,uzela ga je preko telenora.Posle mesec dana poceli su prvi problemi,vibira sam od sebe,ekran se pali,gasi,ne reaguje na tastaturu.Odnese ga u servis,tamo je bio mesec dana,nameste ga oni KAO,stavi karticu i opet isto.Vracaj ga nazad,bio opet mesec dana i sad kao radi...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

de.marko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 10:58

Post od de.marko »

Imam ovaj telefon vise od mesec dana i desava mi se da navi tockic nece da radi u glavnom meniju pa kada izadjem i ponovo pokusam radi bez problema ali opet ne bas u svim menijima,ali vazno da radi,malo je glupo ali tako je .

bmiki4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 12. Okt 2009. 17:11

Post od bmiki4 »

Moze li mi neko objasniti podesavanje za WLAN internet na Nokii N79?
Imam problem kad nadjem mrezu, konektujem se i udjem u browser pokaze mi samo bijeli ekran ili izbaci No gateway reply?

Jaksa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 21. Jun 2008. 04:02

Post od Jaksa »

bmiki4 problem je najverovatnije do jacine signala, imao sam isti problem sa N78 i kad sam otisao na drugu mrezu gradu wlan je radio najnormalnije, znači telefon nadje mrezu i sve kao konektuje se, medjutim nece da pokrene pretrazivanje, tako da:
1. pogledaj jacinu signala, ako je signal slab- priblizi se ruteru od te mreze...
2.(ako je prvo ok)-probaj neku drugu mrezu

Stribor
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Okt 2009. 15:36

Post od Stribor »

Imam problem sa proverom stanja. Naime, kada ukucam *797# izadje mi 'not allowed'. Kada restartujem telefon mogu da proverim jednom stanje, svaki naredni put mi izlazi gorepomenuti 'not allowed'. Isto se desava i posle tvrdog resetovanja.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Rešila sam problem,promenila product code-0565712 i sada imam i fm transmiter i ostale modove u podešavanjima mreže.
HTC HD2 ANDROID

sale989
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 13. Nov 2009. 04:24

cc

Post od sale989 »

Jel moze neko da mi kaze koliko se otprilike sad krece cena ovog telefona u nišu i u bg-u? asfasfasfas f

jazz
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 14:06
:: S7 Edge

Post od jazz »

Pozdrav svima :) od danas sam postala ponosna vlasnica n79 :D telefon je stvarno fenomenalan, jos samo da ga hakujem i bice kao zmaj :)

Imam samo jedno noobish pitanje: da li i na koji nacin se mogu menjati precice u standby mode, ali ne onih 6 na vrhu, nego one ispod, tipa Search, WLAN scanning itd.?

Unapred hvala :)

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Ima patchevi koji mogu da obrišu neke prečice, ali nema i da se menjaju :|

Odgovori