Nokia N79
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
sanjke, nije to najnovija verzija vec v30.Uradi master reset ponovo i upadte-uj na v 30,trebalo bi da ti problemi nestanu.Ukoliko ne,pravac servis.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Danas sam uzeo ovaj fon. Moja prva Nokia
. Sve mi deluje OK, osim jedne stvari... Navi Wheel uopste ne radi. Namestio sam da bude ukljucen u podesavanjima, ali nista. Update-ovao sam i softver misleci da je mozda do toga, ali opet nista. Jel ima sanse jos nekim podesavanjem da proradi ili ne? da li je uopste vredno cimanja?

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Navi wheel radi samo u nekim aplikacijama,ne radi u celom meniju telefona.Ako ti ne radi restuj telefon pa probaj ponovo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
Moja devojka ima ovaj telefon,uzela ga je preko telenora.Posle mesec dana poceli su prvi problemi,vibira sam od sebe,ekran se pali,gasi,ne reaguje na tastaturu.Odnese ga u servis,tamo je bio mesec dana,nameste ga oni KAO,stavi karticu i opet isto.Vracaj ga nazad,bio opet mesec dana i sad kao radi...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 21. Jun 2008. 04:02
bmiki4 problem je najverovatnije do jacine signala, imao sam isti problem sa N78 i kad sam otisao na drugu mrezu gradu wlan je radio najnormalnije, znači telefon nadje mrezu i sve kao konektuje se, medjutim nece da pokrene pretrazivanje, tako da:
1. pogledaj jacinu signala, ako je signal slab- priblizi se ruteru od te mreze...
2.(ako je prvo ok)-probaj neku drugu mrezu
1. pogledaj jacinu signala, ako je signal slab- priblizi se ruteru od te mreze...
2.(ako je prvo ok)-probaj neku drugu mrezu
Pozdrav svima
od danas sam postala ponosna vlasnica n79
telefon je stvarno fenomenalan, jos samo da ga hakujem i bice kao zmaj 
Imam samo jedno noobish pitanje: da li i na koji nacin se mogu menjati precice u standby mode, ali ne onih 6 na vrhu, nego one ispod, tipa Search, WLAN scanning itd.?
Unapred hvala

Imam samo jedno noobish pitanje: da li i na koji nacin se mogu menjati precice u standby mode, ali ne onih 6 na vrhu, nego one ispod, tipa Search, WLAN scanning itd.?
Unapred hvala