Servisiranje - pitajte
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
kovac, zakonska obaveza dobavljaca je 45 dana, po mom iskustvu ceka se cca 40 dana. To kako Vi tumacite Garantni List odn Uslove u njemu NEMORA znaciti da ce dobavljac "tumaciti" tako....MOJE misljenje da ste polomili display-kako i sta nmogu tcno reci-moracete platiti zamenu.
PS...postovi Vam se brisu jer krsite Pravilnik u smslu citiranja CELOG Posta-u ovom slucaju mog. Pozdrav.
PS...postovi Vam se brisu jer krsite Pravilnik u smslu citiranja CELOG Posta-u ovom slucaju mog. Pozdrav.
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
kovac, niko nije ni rekao da je to tvoj ili bilo ciji cilj ali se desava da npr telefon ispadne ili da je u dzepu pa sednes i sl i pukne displej. Takve stvari ne obuhvata garancija. Garancija se ne odnosi na mehanicke kvarove. Hardverske da, npr ukoliko ti vibracija rikne ili displej poblesavi sam od sebe iz nekog razloga i sl isto kao sto se odnosi i na softverske osim ukoliko ti nisi ceprkao pa ga skidao sa mreze a telefon je uzet preko operatera i sl.
razumem za pad, ali ako sednem a on mi u dzepu sa strane i ako od toga moze daukne, onda stvarno ne vidim svrhu mobilnog telefona, toliko je tehnika napredovala da bi pukao u dzepu, od cega ga onda prave, to mi nije jasno, izvinjavam se, ali revoltiran sam strasno, videcu sta ce sutra da mi kazu, pa cu da javim
hallo, pozdrav imam jedno pitanje za tebe...
Posedujem Nokiu 3310 vec nekih 8 godina.Trenutno taj tel nosi keva,i od skora sam primetio da tel izbacuje s vremena na vreme poruke na ekran tipa "invalid sim card","insert sim card",...
Kartica u tel je Telenor(mobtel) 063... Kada ubacim svoju staru 064 i posmatram tel(koliko mogu,2-3h),taj problem se ne pojavljuje...
Znam da je u pitanju prastar tel ali je meni zelja da to sredim.
Imas li ideju o cemu bi moglo da se radi?
Da li je moguce da problem pravi SIM kartica?
Posedujem Nokiu 3310 vec nekih 8 godina.Trenutno taj tel nosi keva,i od skora sam primetio da tel izbacuje s vremena na vreme poruke na ekran tipa "invalid sim card","insert sim card",...
Kartica u tel je Telenor(mobtel) 063... Kada ubacim svoju staru 064 i posmatram tel(koliko mogu,2-3h),taj problem se ne pojavljuje...
Znam da je u pitanju prastar tel ali je meni zelja da to sredim.
Imas li ideju o cemu bi moglo da se radi?
Da li je moguce da problem pravi SIM kartica?
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Moguce je. Meni se to desavalo takodje dok sam bio na Mobtelu tadasnjem i jednostavno su mi zamenili karticu. Hoce valjda da se pohaba kartica vremenom, nemam pojma, ali znam da mi je posle toga sve dok nisam ugasio taj broj radilo sve sasvim normalno.
Sa druge strane moze biti i da joj se samo kartica malo pomerila pa da gubi kontakt i zato ti to prijavljuje.
Ali neka ti se javi neko strucniji, ja pricam samo iz svog iskustva...
Sa druge strane moze biti i da joj se samo kartica malo pomerila pa da gubi kontakt i zato ti to prijavljuje.
Ali neka ti se javi neko strucniji, ja pricam samo iz svog iskustva...
Otisao sam danas i rekli su mi da je pukao ekran, da ce me to verovatno kostati mozda i nece, na papiru su napisali pojavljuje se linija na ekranu, korisnik tvrdi da nije pao i da ce mi javiti u utorak sta su odlucili, jer serviseri salju slike u sonyericsson pa oni odlucuju o tome, a vidim a zidu im pise da su servis level 4, sta to znaci, osecam da ne menjaju nista, rekla mi je i da ako je pukla ploca, popravka moze da kosta koliko i sam telefon. nadam se da ce sve biti u redu i da ce to sony-jevci uracunati u garanciju 

- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
kovac, Level4-ovlasteni su da Vam kazu "Dobar dan"..
Pozdrav
Pozdrav
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
boytronic, Ok...mozes ALI, ako je u telefonu ProductCode (a verovatno jeste) ORIGINALNI kao na nalepnici ispod baterije, mislim da ce NSU ponuditi fleshovanje fajlovima za TAj ProductCode, odnosno bez Srskog/Hrvatskog i sl.
Pozdrav
Pozdrav
mitja, ne oni su meni rekli da ga slikaju, kao taj problem i onda salju slike u sony da oni ''presude'', zvao sam ih danas i kaze neki retard kao znate servisni rok je 20-25 dana, nije samo vas telefon na servisu, ja kazem mene ne interesuju drugi telefoni, rekli su mi danas da pozovem da vidim ulazi li u garanciju popravka kvara, kao javice mi oni SMS-om, da ne pozovu slucajno da se ne potrose
- hallo
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
stolef, servis
Pozdrav
Pozdrav