madness99 napisao:
S paketom petZAME je lahko mesečna naročnina vaš edini strošek, saj vključuje:
* 0 EUR/min za klice znotraj Si.mobilovega omrežja.
* 0 EUR/min za klicev vsa stacionarna omrežja
* 0 EUR za sporočila SMS
* 0 EUR/min za klice v vsa druga mobilna omrežja.
* 0 EUR za prenesen kB do 100 MB.
Jao, prijatelji, stvarno da covek poblesavi. I Slovenci imaju foru unlimited.
Svaka cast. Ja stvarno ne znam, da li ijedan zaposleni covek u Sloveniji ima bilo koji drugi paket osim ovog petZAME ili bar triZAME, koji je isto vrlo zanimljiv.
Kako bih uzeo ovaj triZAME za pocetak i ne bi me vise interesovale nikakve promocije, popusti, tandaremandare i ostalo.
A kad se lisim kredita i budem na nuli sa svim dugovanjima, lepo se prebacim na petZAME i uzivam u zivotu.
Nadam se da ce uskoro i nasi da uvedu ovaj unlimited, samo ima osecaj da ce Hrvatski T-Mobile da bude za nase mala beba sa svojih 9000 dinara otprilike, kad ga odvale sa cenom. A o Slovenackom da ni ne pricam.
PITANJE ZA SVE VAS A I ZA NASE OPERATERE:
Kako je moguce da se Slovenackom SiMobil-u isplati da daje petZAME za 48 eura mesecno gde je sve besplatno:
LINK
osim mms-a i interneta preko 100 MB-a, a znamo da Slovenija cela ima otprilike stanovnika kao i jedan Beograd?

A znate i sami da smo milion puta ovde pricali i dolazili do zakljucka da je nasima kao neka prepreka u odnosu na strane drzave da pojeftine, to sto smo mi malo trziste i imamo malo korisnika u odnosu na ne znam ni ja kog velikog provajdera. A kako se onda SiMobil-u isplati sa ovoliko stanovnika? Jel ima neko da mi razjasni ovu cinjenicu, jer mozgam i ne dolazim do zdravo-razumskog resenja, osim da su nasi alavi i da ce biti alavi dok god to budu mogli?[/url]
Ako mi verujete, za godinu dana zavrsavam sa zadnjim kreditom, i platio bih nekom nasem provajderu, ako treba, i celu godinu unapred pretplate, samo da cena bude 50 evra i kod nas za paket koji je isti kao petZAME, i ako je to jedini nacin da oni mozda uvedu tako nesto.