GPS navigacija
Sale_M, bez a-gps podrsek moze ako si samo pali navigaciju pre toga evo primer: Agps mi je nasao satelit da GR-autoputu za 7 sec i skinuo 60 dinara! Sada ja sam ugasio a gps i telefon mi se ugasio stavio sam ga na punjac,upalio i nasao je satelit za 7 sec bez A-gps-a jednostavno upamti poziciju koja se kessira u samom telefonu-naravno to kesirano se moze obrisati
e ssada vidis sada kada bez a-gps-a nadje takodje iskesira poziciju npr sada si nasao signal ugasio tel upalio i posle 5 min opet na navigaciju naravno nadje za 20 sec ako si pre toga palio na istoj poziciji gps ili u razdanjini oko 1 km znaci komotno nalazi u hladnom startu za 20 sec u drugim slucajevima JAKO ali jako tesko
Da je tako odavno bi profi garmin uredji imali takve antene
no nemoguce je ez 2 3 min navatati signal na njima
zato taksisti size malo
pa batale paljenje istog,a ta sprava je inace obavezna jer tastista mora najkracim putem da vas vozi i o tome sam gps odlucuje ,dakle kada se vozite taksijem taksista je obavezan da ukuca destinaciju na Garmin uredjaju i tim putem da vas vozi,u slucaju rada na tom putu obavezan je da opravda skretanje sa destinacije 

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
vule1001, sto se tice IGO 8 poruka koju dobijas najverovatnije znaci da u data.zip fajlu nemas potrebnu podrsku za 240x400 rezoluciju.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Пре пар дана сам убацио Сцг 2.1 и био сам јако задовољан чињеницом да се мапа јако брзо листа и да је то осетно боље у односу на стару.У исто време чудио сам се коментарима да преглед мапе "слајдшоу"
Синоћ и данас када сам пробао да нађем пар адреса на мапи па не да је успорио преглед мапе него ми се смучи живот гледајући то ђубре!
Ништа враћам се на 1.9
Мада могуће је да је проблем до реалтивно спорог процесора од 330мхз.Било би лепо када би колеге који имају процесор од 600мхз кажу коју реч.

Синоћ и данас када сам пробао да нађем пар адреса на мапи па не да је успорио преглед мапе него ми се смучи живот гледајући то ђубре!

Ништа враћам се на 1.9

Мада могуће је да је проблем до реалтивно спорог процесора од 330мхз.Било би лепо када би колеге који имају процесор од 600мхз кажу коју реч.

Слобода или смрт
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Pronašao sam zanimljiv sajt na kome možete pronaći custom vozila za Garmin (Samo se ubaci odgovarajući fajl u E:\Garmin\Vehicle)
http://www.vehiclesforgarminnuvi.com/
http://www.vehiclesforgarminnuvi.com/