Nokia E52

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
montenegrino_Bar
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 06. Nov 2009. 02:29

Post od montenegrino_Bar »

Evo tek mi je ovo zadnje punjenje prebacilo 3 dana,trajalo mi je skoro 4,mada sam malo manje koristio telefon...Sto se tice tastature,i mene malo nervira to skripuckanje,ali na mom telefonu je to najizrazenije na poslednjem redu tipki,znaci *0#,ali i citava tastatura se neznatno ugiba i skripucka prilikom kucanja,sto mi je za sad jedina zamjerka telefonu,tacnije,tu me je jedino malo razocarao.Ipak sam od E serije ocekivao da bude ono sto bi se reklo "rock solid".

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

pozz narode
danas je drugar uzeo e52, pa je doneo meni telefon da ga malo sredim i ja sam se odusevio! dizajn je totalno dopadljiv, telefon je izuzetno brz, zvuk u slusalicama je jaci nego onaj na N97... igrao sam se tek par sati, uskoro utisci i slike :wink:

wladinho
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 04. Nov 2008. 13:27

Post od wladinho »

Evo i ja ga uzeo preko telekoma pre 3 dana, i za sada sam prezadovoljan osim jedne glupe stvari. Nervira me sto nema standardan prikljucak za punjenje, nego mora preko onog adaptera sto se dobije u kompletu.

Inace nemam nikakvih problema, i zadovoljan sam brzinom kojom telefon radi.!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Kako nema standardni prikljucak za punjenje?Trebalo bi da ima,a taj nastavak sluzi da se telefon puni preko usb-a.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ja samo samo imao prilike da rukujem sa ovim tel i utisci su fenomenalno.Izuzetno je brz tel,funkcionalnost ne moze nikako da dodje u pitanje,a dizajn i izradu su na izuzetno visokom nivou
Note IV N9100 dual

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

evo ja sam ga danas uzeo, i na prvi pogled sam zadovoljan. E sad me zanima postupak za ukidanje sertifikata, pa ako je neko uradio moze na pp da mi javi.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

wladinho, telefon se puni preko microUSB porta sto je standaradan prikljucak i potpisan je dogovor da ce svi telefoni preci na taj prikljucak!!!

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

Ja sam ga sinoc nabio na punjac, ujutru ustao i pun je bio, nakon 6 sati nestale su 2 crtice :chytry: to mi se vec drugi put desava.. jedino moze biti problem, da on sam uhvati net WLAN pa mu to trosi bateriju.. posto imam po kuci WiFi.. posmatracu ga jos par dana da vidim kako ce se pokazati, ali plasi me ovo..

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Ne moze telefon sam da koristi wlan mrezu u smislu sufrovanja etc.Jedino ako ti je ukljuceno wlan skeniranje onda tel vidi tvoju mrezu ali te uveravam da ti se od toga baterija nije naglo ispraznila.
Jesi siguran da je u telefonu original baterija?

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

darkonda, da li imas instaliran garmin ili neku aplikaciju koja jede bateriju?
drugo ne znam sta bi moglo da je pojede tako brzo, nekim traje i po 5 dana
::luv phonez::

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

nemam.. jedina aplikacija koja je stalno bila upaljena je JbakTaskman... sad cu i njega da iskljucim pa cu da uradim test.

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

burazer mi ima ovaj fon, verzija softvera je iz oktobra, zna li ko jeli to poslednja ? takodje kako vama radi navigacija na njemu ?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

kostadin, juce je E52 dobio novi apdejt: v31.012. Navodno nema znacajnijih promena, popravljeni su neke "bubice" i dodradjeni programi Web, Email, Music Store, Maps i "noise cancellation" je obogacen jos nekim parametrima sto ce poboljsati kvalitet razgovora. Za GPS nemam nikakve informacije.

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

IDzO, hvala na informaciji o softveru...
ima li koga ko ima ovaj telefon, cini li se jos nekom ili samo meni da ovaj telefon ima problem sa hvatanjem ili ti drzanjem signala, jednostavno kad ka uzmem u ruku izgubi mrezu, a tek kad ga stavim u dzep jos gore, kad ga izvadim i stavim na sto on uhvati odmah signal...ima li jos ko taj problem, kako to moze da se resi, dal bi novi softver mogao tu nesto da ucini ?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Teoretski a i u praksi je veoma moguce da resis problem instaliranjem novog firmvera ukoliko je problem u njemu a mozda je neki problem i sa antenom a mozda bi i pomoglo full flesovanje preko box-a,pitaj nekog servisera.

Pimpdude
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Feb 2010. 00:08

Post od Pimpdude »

Posle citanja svih komentara,ali i ranijeg razmisljanja resio sam da uzmem ovaj telefon.Ne lezi mi ni touchscreen a ni qwerty tastatura tako da mislim da je ovo najbolje resenje. . . Kamera mi nece biti problem posto sad imam Nokiu 7500 Prizma a tu je kamera ocaj nad ocajom . .. A imam i jedno pitanje? :-) Jeli neko imao iskustva sa kupovinom tj. narucivanjem preko interneta iz prodavnice mobilni shop? Pise na njihovom sajtu da su sve orginali,garancija 12meseci i sve kao naj. . .Izgleda mi sasvim pristojna firma,a i nemam trenutno bas mogucnost da dodjem do nekog grada pa me interesuje ovaj vid kupovine. . .

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Pimpdude, da li je domaca firma ili neka iz UK itd?
Za te stranske kompanije najcesce ide glas da su klasice prevare (tj vi nama cash,mi vama sipak),a sto se tice domacih jeino da se plati pouzecem i tek nekon sto otvoris paket...
D500&E71

Pimpdude
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Feb 2010. 00:08

Post od Pimpdude »

Koliko sam video,nasa firma. . . Imaju i sajt samo neznam da li mogu da ga okacim. Ali ide mobilnishop pa dodate jos com na kraju :lol: :lol: Kazu placanje pri isporuci pa neznam ni sam . . . :?

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Kakav je mp3 dozivljaj na ovom telefonu? Da li se da verovati testu sa GSM Arene? Po onome je najbolji u E seriji a i prilicno nadmasuje dosta modela iz ostalih serija.

lakiluciano
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 19. Feb 2010. 12:17

Post od lakiluciano »

Jel imao neko problem sa podesavanjem mailboxa?

Ja sam podesio mailbox na yahoo adresu, medjutim, kada se konektujem (po defaultu telenor internetom), otvori mi samo prazno inbox sanduce i ne mogu da primim mail...

Odgovori