Nokia E52
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 06. Nov 2009. 02:29
Evo tek mi je ovo zadnje punjenje prebacilo 3 dana,trajalo mi je skoro 4,mada sam malo manje koristio telefon...Sto se tice tastature,i mene malo nervira to skripuckanje,ali na mom telefonu je to najizrazenije na poslednjem redu tipki,znaci *0#,ali i citava tastatura se neznatno ugiba i skripucka prilikom kucanja,sto mi je za sad jedina zamjerka telefonu,tacnije,tu me je jedino malo razocarao.Ipak sam od E serije ocekivao da bude ono sto bi se reklo "rock solid".
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Kako nema standardni prikljucak za punjenje?Trebalo bi da ima,a taj nastavak sluzi da se telefon puni preko usb-a.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Ja sam ga sinoc nabio na punjac, ujutru ustao i pun je bio, nakon 6 sati nestale su 2 crtice
to mi se vec drugi put desava.. jedino moze biti problem, da on sam uhvati net WLAN pa mu to trosi bateriju.. posto imam po kuci WiFi.. posmatracu ga jos par dana da vidim kako ce se pokazati, ali plasi me ovo..

-
Ne moze telefon sam da koristi wlan mrezu u smislu sufrovanja etc.Jedino ako ti je ukljuceno wlan skeniranje onda tel vidi tvoju mrezu ali te uveravam da ti se od toga baterija nije naglo ispraznila.
Jesi siguran da je u telefonu original baterija?
Jesi siguran da je u telefonu original baterija?
kostadin, juce je E52 dobio novi apdejt: v31.012. Navodno nema znacajnijih promena, popravljeni su neke "bubice" i dodradjeni programi Web, Email, Music Store, Maps i "noise cancellation" je obogacen jos nekim parametrima sto ce poboljsati kvalitet razgovora. Za GPS nemam nikakve informacije.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
IDzO, hvala na informaciji o softveru...
ima li koga ko ima ovaj telefon, cini li se jos nekom ili samo meni da ovaj telefon ima problem sa hvatanjem ili ti drzanjem signala, jednostavno kad ka uzmem u ruku izgubi mrezu, a tek kad ga stavim u dzep jos gore, kad ga izvadim i stavim na sto on uhvati odmah signal...ima li jos ko taj problem, kako to moze da se resi, dal bi novi softver mogao tu nesto da ucini ?
ima li koga ko ima ovaj telefon, cini li se jos nekom ili samo meni da ovaj telefon ima problem sa hvatanjem ili ti drzanjem signala, jednostavno kad ka uzmem u ruku izgubi mrezu, a tek kad ga stavim u dzep jos gore, kad ga izvadim i stavim na sto on uhvati odmah signal...ima li jos ko taj problem, kako to moze da se resi, dal bi novi softver mogao tu nesto da ucini ?
-
Teoretski a i u praksi je veoma moguce da resis problem instaliranjem novog firmvera ukoliko je problem u njemu a mozda je neki problem i sa antenom a mozda bi i pomoglo full flesovanje preko box-a,pitaj nekog servisera.
- Pimpdude
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 09. Feb 2010. 00:08
Posle citanja svih komentara,ali i ranijeg razmisljanja resio sam da uzmem ovaj telefon.Ne lezi mi ni touchscreen a ni qwerty tastatura tako da mislim da je ovo najbolje resenje. . . Kamera mi nece biti problem posto sad imam Nokiu 7500 Prizma a tu je kamera ocaj nad ocajom . .. A imam i jedno pitanje?
Jeli neko imao iskustva sa kupovinom tj. narucivanjem preko interneta iz prodavnice mobilni shop? Pise na njihovom sajtu da su sve orginali,garancija 12meseci i sve kao naj. . .Izgleda mi sasvim pristojna firma,a i nemam trenutno bas mogucnost da dodjem do nekog grada pa me interesuje ovaj vid kupovine. . .

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 19. Feb 2010. 12:17