Nokia N900
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 23:33
- :: Lumia 1020
Evo ovako posto vidim da mnogi dece da se izjasne ja cu!!! telefon je IZUZETAN BRZ,stabilan Os mnogo mnogo drugaciji od symbiana,ekran MNOGO bolje osetljiv nego na n97 itd znaci VRH fasciniran sam brzinom OS ali ljudi FASCINIRAN mnogo dobar i kvalitetan urejdaj,ekran izuzetnog prikaza,telefon jeste kabast za dzep ali sta je tu je navigacija mogu samo da zamislim kakva je na ovom ekranu telefon je VRH zaista fascinatan uredjaj brz kao bomba,mnogo MNOGO napredniji od n97 itd... odlican udejaj ODLICAN! Slike za 10 min!
Ko zeli neka pita sta god zeli u vezi njega :

Ko zeli neka pita sta god zeli u vezi njega :

-
- Redovni učesnik
Navigacija je u teoriji super zbog ekrana, ali trenutno je ni u kakvom obliku nema za nasu zemlju.
Nadam se da ce komercijalne aplikacije za navigaciju da se pojave sto pre..
Za sada najprimetniji bug koji ima telefon je to sto kinetic scrolling ima veoma nizak frame rate. Hardver jasno nije nikakav problem, ali izgleda da je kod lose napisan. Uglavnom osim kod browser-a i skrolovanja internet stranica, sve je manje vise neprirodno zbog stalnog "seckanja".
Pogotovo Photos aplikacija. Pored nje tu su i Contacts, skrolovanje u otvorenom dijalogu za IM/SMS itd.
Nadam se da ce komercijalne aplikacije za navigaciju da se pojave sto pre..
Za sada najprimetniji bug koji ima telefon je to sto kinetic scrolling ima veoma nizak frame rate. Hardver jasno nije nikakav problem, ali izgleda da je kod lose napisan. Uglavnom osim kod browser-a i skrolovanja internet stranica, sve je manje vise neprirodno zbog stalnog "seckanja".
Pogotovo Photos aplikacija. Pored nje tu su i Contacts, skrolovanje u otvorenom dijalogu za IM/SMS itd.
I'd explain it to you, but your brain would explode.
-
- Redovni učesnik
Kopte3 Again, ne znam ja sam fasciniran pogotovao kada gasim app kako odradi onaj efekat,smara me samo podesavanje teme koje traje dugo jedno 10,15 sec ali ok... tel je VRH kamera nije nesto odmah da kazem ali daleko od toga da je losa ali losija je nego na n97 npr... ne znam zasto! i da bat je losa strana
Jako brzo je gutao bateriju :-DDDD

-
- Redovni učesnik
Fotke su iste kao kod N97, ne znam o cemu pricas. Inace imas 2 update-a. Prvi je PR 1.01 pa onda PR1.1. Moras prvo jedan pa drugi. U pocetku ce ti trositi vise baterije, kasnije ce performanse da se poboljsaju, tako je vecini. A menjanje teme nije bas mali posao, tako da je normalno da se saceka, probaj na kompu da promenis temu pa ces videti da za tako nesto nema trenutne promene..
-
- Redovni učesnik
-
- Redovni učesnik
Telefon nije orijentisan ka fotografiji nego kao internetu i mobilnom kompjuteru, ne znam zasto te cudi nedostatak Xenon-a. Uostalom mene cudi da se iko bavi kvalitetom fotografija sa telefona, kada najobicniji digitalac "sije uzduz i popreko" svaki telefon.
-
- Redovni učesnik
- Cegevara
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
- Kontakt:
Android 1.6 on Nokia N900
Today we can see a video where we can see a Nokia N900 with a dual-booting, Maemo 5 and Android 1.6. Still in development, because, as says its author, still have problems with the screen, keyboard, and some things.
According to its author “its more proof of concept, but its real and it could be spectacular” and has great reason.
Where is the limit of Nokia N900?.
izvor: http://www.nokian900applications.com/an ... okia-n900/
Today we can see a video where we can see a Nokia N900 with a dual-booting, Maemo 5 and Android 1.6. Still in development, because, as says its author, still have problems with the screen, keyboard, and some things.
According to its author “its more proof of concept, but its real and it could be spectacular” and has great reason.
Where is the limit of Nokia N900?.
izvor: http://www.nokian900applications.com/an ... okia-n900/