S60v5 - aplikacije, igre, teme...

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Odgovori
oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

a kako mislis da nalepim titl preko smart movi konver.ne razumem ?koji program je po vama najbolji za konvertovanje filmova za pustanje preko realy pleyera?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

oxigen, XviD4PSP 5.0. 8)
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Stvarno je bruka sto za sve ovo vreme otkad postoji s60v5 nije izasao pristojan divx/xvid/x264 player! Svi telefoni sa s60v5 hardverski mogu da podrze veliki bitrate i fps, a ograniceni smo na fabricki player i konvertovanje!
Valjda ce nesto da se promeni na polju aplikacija za s60v5 kad zazive Satio i ocekivana Nokia X6.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Nisu bas svi s60v5 telefoni bez "pristojnog divx/xvid/x264 player-a". Omnia HD sa fabrickim plejerom pusta sve te formate bez ikakvih problema, jos kad bi mogao i na druge telefone da se instalira...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

Samsung je uvek imao dobru podrsku za xvid/divx... Ali, kao sto rekoh, valjda ce se i za Nokiu promeniti na bolje nesto po tom pitanju... Neki solidan video player.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

oxigen, kao što ti je i Nikola031, rekao.
vuchko987, nije to neka posebna mana jer uz pomoć dobrog konvertora možeš da gledaš filmove preko fabričkog playera i to visokog kvaliteta.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

To je gubljenje vremena. Mene smara samo da cekam da mi se iskopira film sa kompa na mob, a kamoli jos i da ga konvertujem. i to JESTE mana, jer svi samsung modeli ovog ranga imaju odlican divx player.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

belushi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 09. Jan 2010. 18:25

Post od belushi »

Neiskusan sam u instaliranju aplikacija na fon.
Hoću da instaliram SmartMovie. Da li da instaliram u memoriju telefona ili na mem. karticu?

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

sve programe instaliraj na mem. kartici! Koliko sam razumeo smartmovie baguje i najbolje je da gledate serije, filmove i klipove preko fabrickog plajera!

Druskan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 18:00

Post od Druskan »

Potrebni su mi prgrami za zakljucavanje foldera i za pravljenje foldera!i da li postoji neki program za smajlije u poruci da ne bi morao stalno da kucam 3 znaka!! :x Moze li mi neko POMOCI ako zna kako nekaa mi posalje na PP....i za druge korisne programe!!! :roll: Hvala unapred!

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

Da li neko zna neki picture browser slican acdsee-u illi bilo kom programcicu za komp. Mnogo me nervira sto u svim programima na koje sam naleteo moram od pocetka da pravim foldrer i ako su slike lepo rasporedjene na mem kartici. A u svim phone brosereima moras da izadjes iz slike da bi pogledao sledecu.

Unapred hvala

P.S. Bilo bi lepo i link na PM

Meena
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 14. Jan 2010. 00:07

Post od Meena »

imam jedno pitanje... kako da downloadujem aplikacije koje se nalaze na prvim stranicama ove teme.. kliknem na sliku aplikacije, i otvori se sajt sa tom aplikacijom ali nigde nema opcija save ili download... helpppp

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Nikola031, skinuh program al ne znam koji mod da odaberem da mi prebaci u njega, tj koji model telefona ima istu rezoluciju kao 5800. Moze mala pomoc? :)
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

vanjuska, ne mogu da se setim koji su telefoni dati u podesavanjima jer mi je crkao komp, a rezolucija je ista na 5530, n97, omniji hd i satiu.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

vanjuska, nisam siguran na šta si mislio ali ako si mislio na XviD4PSP, nađi ovu verziju XviD4PSP_5030. Ona u defaultnim podešavanjima ima 5800.

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Meena, tu je receno koje su dobre aplikacije, a na tebi je da ih pronadjes i skines :)

Ljudi, instalirao sam ovi maps, pa sam obrisao nokia maps, i sad imam samo nokia maps sto ne kontam kako se to desilo :S

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Evo nekih programcica koje imam instalirane na mom telefonu, a cini mi se da nisu ovde spomenuti:

1. Heart rate monitor - sluzi za merenje pulsa, veoma zanimljiva stvar koja je dosta precizna. naime zahteva da jednom rukom meri te pul na ruci ili vratu nije ni bitno a da drugom po ekranu lupkate svaki put kad osetite puls. Posle 2 tacna otkucaja imate garantovano tacan puls

2. Brightlight - verovatno negde vec spomenuta aplikacij, ali veoma korisna

3. SmartTouch - za sada po meni najbolja aplikacija koja ce od vase telefona napraviti bezicnog misa za komp. Ne zahteva nikakva posebna podesavanja, kako na kompu tako i na telefonu samo instalirate na oba i radi fenomenalno

4. Smart settings - program za shortcut-ove koji se moze aktivirati preko xpressmusic tastera (u gornjem desnom uglu ekrana)

5. Mobiola webcam - pretvorite vas telefon u web kameru

Ovo su neki od must have programa (barem po meni) koji nisu bili spomenuti ovde. ako i jesu nije lose ponoviti.

Evo i neke igrica. mada nisam neki ljubitelj:
1. Klines
2. Tetris R
3. WC Pool 2010
4. Wawe Blazer

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

jerkann, super su aplikacije! ovu prvu i drugu sam imao od ranije,ali smartTouch i smart settings su super. Igrice ne igram,al opet hvala na trudu. Kazi mi da li si nekad koristio neki bluetooth hack? Ja pokusavam da nadjem neki koji bi mogao raditi,ali mi slabo ide.
Da li neko od forumasa zna neku aplikaciju koja bi mogla da snima razgovore??

nnikola
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 23:13

Post od nnikola »

nisam je (jos) instalirao, planiram al me muci instalacija ovog SmartTouch-a :) , al mislim da ova aplikacija radi to sto ti treba Ceftriaxone : Killer Mobile Total Recall

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

i mene je malo mucio smart touch al sam uspeo na kraju.
kazi gde je zapelo?
sad cu da probam ovog kilera,hvala

Odgovori