S60v5 - aplikacije, igre, teme...
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Stvarno je bruka sto za sve ovo vreme otkad postoji s60v5 nije izasao pristojan divx/xvid/x264 player! Svi telefoni sa s60v5 hardverski mogu da podrze veliki bitrate i fps, a ograniceni smo na fabricki player i konvertovanje!
Valjda ce nesto da se promeni na polju aplikacija za s60v5 kad zazive Satio i ocekivana Nokia X6.
Valjda ce nesto da se promeni na polju aplikacija za s60v5 kad zazive Satio i ocekivana Nokia X6.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Da li neko zna neki picture browser slican acdsee-u illi bilo kom programcicu za komp. Mnogo me nervira sto u svim programima na koje sam naleteo moram od pocetka da pravim foldrer i ako su slike lepo rasporedjene na mem kartici. A u svim phone brosereima moras da izadjes iz slike da bi pogledao sledecu.
Unapred hvala
P.S. Bilo bi lepo i link na PM
Unapred hvala
P.S. Bilo bi lepo i link na PM
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Evo nekih programcica koje imam instalirane na mom telefonu, a cini mi se da nisu ovde spomenuti:
1. Heart rate monitor - sluzi za merenje pulsa, veoma zanimljiva stvar koja je dosta precizna. naime zahteva da jednom rukom meri te pul na ruci ili vratu nije ni bitno a da drugom po ekranu lupkate svaki put kad osetite puls. Posle 2 tacna otkucaja imate garantovano tacan puls
2. Brightlight - verovatno negde vec spomenuta aplikacij, ali veoma korisna
3. SmartTouch - za sada po meni najbolja aplikacija koja ce od vase telefona napraviti bezicnog misa za komp. Ne zahteva nikakva posebna podesavanja, kako na kompu tako i na telefonu samo instalirate na oba i radi fenomenalno
4. Smart settings - program za shortcut-ove koji se moze aktivirati preko xpressmusic tastera (u gornjem desnom uglu ekrana)
5. Mobiola webcam - pretvorite vas telefon u web kameru
Ovo su neki od must have programa (barem po meni) koji nisu bili spomenuti ovde. ako i jesu nije lose ponoviti.
Evo i neke igrica. mada nisam neki ljubitelj:
1. Klines
2. Tetris R
3. WC Pool 2010
4. Wawe Blazer
1. Heart rate monitor - sluzi za merenje pulsa, veoma zanimljiva stvar koja je dosta precizna. naime zahteva da jednom rukom meri te pul na ruci ili vratu nije ni bitno a da drugom po ekranu lupkate svaki put kad osetite puls. Posle 2 tacna otkucaja imate garantovano tacan puls
2. Brightlight - verovatno negde vec spomenuta aplikacij, ali veoma korisna
3. SmartTouch - za sada po meni najbolja aplikacija koja ce od vase telefona napraviti bezicnog misa za komp. Ne zahteva nikakva posebna podesavanja, kako na kompu tako i na telefonu samo instalirate na oba i radi fenomenalno
4. Smart settings - program za shortcut-ove koji se moze aktivirati preko xpressmusic tastera (u gornjem desnom uglu ekrana)
5. Mobiola webcam - pretvorite vas telefon u web kameru
Ovo su neki od must have programa (barem po meni) koji nisu bili spomenuti ovde. ako i jesu nije lose ponoviti.
Evo i neke igrica. mada nisam neki ljubitelj:
1. Klines
2. Tetris R
3. WC Pool 2010
4. Wawe Blazer
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
jerkann, super su aplikacije! ovu prvu i drugu sam imao od ranije,ali smartTouch i smart settings su super. Igrice ne igram,al opet hvala na trudu. Kazi mi da li si nekad koristio neki bluetooth hack? Ja pokusavam da nadjem neki koji bi mogao raditi,ali mi slabo ide.
Da li neko od forumasa zna neku aplikaciju koja bi mogla da snima razgovore??
Da li neko od forumasa zna neku aplikaciju koja bi mogla da snima razgovore??
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e