Koji je najbolji telefon za korišćenje GPS-a?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 26. Feb 2010. 09:40
Koji je najbolji telefon za korišćenje GPS-a?
Koji je najbolji telefon za korišćenje GPS-a, navigacija na putevima i u prirodi. Planiram kupovinu boljeg telefona: obavezan kvalitetan GPS sa mogućnošću instaliranja kvalitetnog GPS programa za navigaciju na putevima i u prirodi, obavezan wireless, fm prijemnik, kamera srednjeg kvaliteta, solidna memorija, poželjno svetlo (baterijska lampa) itd...
Svaki savet mi je jako koristan.
ByTheWay, šta je to GPS modul? Čitao sam na ovom forumu o tome, ali renije nisam čuo za to, a i dalje mi nije jasnio šta se tačno podrazumeva pod istim.
Unapred zahvalan.
Pozdrav.
Svaki savet mi je jako koristan.
ByTheWay, šta je to GPS modul? Čitao sam na ovom forumu o tome, ali renije nisam čuo za to, a i dalje mi nije jasnio šta se tačno podrazumeva pod istim.
Unapred zahvalan.
Pozdrav.
Modeli koji bi ti odgovarali su Nokia E72, N95 8GB (N82 ne, jer ima Xenon i nema mogucnosti da ga iskoristis kao bateriju), E71, Sony Ericsson X2, HTC HD2, Samsung B7610 OmniaPRO.
GPS modul se uparuje sa telefonima (preko BT) koji nemaju ugradjen GPS, a to se radi da bi i ti telefoni mogli koristiti navigaciju.
GPS modul se uparuje sa telefonima (preko BT) koji nemaju ugradjen GPS, a to se radi da bi i ti telefoni mogli koristiti navigaciju.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
znemanja, 6220c ne odgovara jer nema wifi.

safetgicic napisao:obavezan wireless
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Slučajni prolaznik
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
jerkann, ali on nema baterijsku lamu(ili led blic koji moze da svetli)....
safetgicic, 6710 navigator je ponajvise dobio taj prefiks zbog toga sto uz njega ide oprem za auto i jos neke dzidza-bidze (nista preterano znacajno),sto se tice njegovih navigacijskih sposobnosti on je isti kao bilo koji drugi symbian telefon....moj predlog bi bio n86 8mpx....
safetgicic, 6710 navigator je ponajvise dobio taj prefiks zbog toga sto uz njega ide oprem za auto i jos neke dzidza-bidze (nista preterano znacajno),sto se tice njegovih navigacijskih sposobnosti on je isti kao bilo koji drugi symbian telefon....moj predlog bi bio n86 8mpx....
D500&E71
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
E opet ja da se razlikujem od mase. Sve sto nije WinMob ili iPhoneOS zaobidji. (Za Android ne znam kako stoji sa programima za navigaciju te ga i ne spominjem, jer Android scenu ne pratim) Odgovorno tvrdim da je IGO najbolji program za navigaciju, i ako ti je to najvaznije onda su ova 2 operativna sistema tvoj jedini izbor. Znachi Nokiu zaobidji u sirokom luku. Garmin ne moze da prismrdi IGO-u. Sad znam da ce tu da nastane velika polemika, ali sab me gabri, ja sam dosta toga isprobao da bih znao sta mi je dobro a sta ne.
Samim ovim, izbor telefona ti se suzava. Meni navigacija na iPhonetu izgleda vrlo lepo, ali je najlepshi IGO bio na HTC HD (od onoga sto sam do sada imao prilike da vidim). Na HD mi se dodushe ne svidja sto malo kochi (nema aparat snage za ovako nesto), ali je definitivno najlepshe doterano. NA Apple-ovom chedu fino radi, ne kochi, i prilicno je tacno. Jedini problem, moraces malo da se bakces dok ubacis to sto ti treba.
Samim ovim, izbor telefona ti se suzava. Meni navigacija na iPhonetu izgleda vrlo lepo, ali je najlepshi IGO bio na HTC HD (od onoga sto sam do sada imao prilike da vidim). Na HD mi se dodushe ne svidja sto malo kochi (nema aparat snage za ovako nesto), ali je definitivno najlepshe doterano. NA Apple-ovom chedu fino radi, ne kochi, i prilicno je tacno. Jedini problem, moraces malo da se bakces dok ubacis to sto ti treba.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Slučajni prolaznik
Odgovorno tvrdim da ima iGO na Androidu,koji izgleda potpuno isto kao i na iPhone-u. Prvo pogledaj pa tek onda reci. A i nema nikakvog baktanja oko instaliranja i beba bi mogla da namesti.miodrage napisao:E opet ja da se razlikujem od mase. Sve sto nije WinMob ili iPhoneOS zaobidji. (Za Android ne znam kako stoji sa programima za navigaciju te ga i ne spominjem, jer Android scenu ne pratim) Odgovorno tvrdim da je IGO najbolji program za navigaciju, i ako ti je to najvaznije onda su ova 2 operativna sistema tvoj jedini izbor. Znachi Nokiu zaobidji u sirokom luku.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
miodrage, ma niko tebe ne grdi
Samo kazemo
Sto se Nokie tice, mene je garmin okej sluzio dok sam imao n78,ali ne moze da se poredi sa IGO,tu se slazem.
N97 mini, video, probao, ne bih kupio nikada. Ne dopada mi se tastatura, ne dopada mi se izrada, poklopac baterije.......mnogo toga. Neki WM telefon ili Android,da se lepo ubaci IGO, to je to.

Sto se Nokie tice, mene je garmin okej sluzio dok sam imao n78,ali ne moze da se poredi sa IGO,tu se slazem.
N97 mini, video, probao, ne bih kupio nikada. Ne dopada mi se tastatura, ne dopada mi se izrada, poklopac baterije.......mnogo toga. Neki WM telefon ili Android,da se lepo ubaci IGO, to je to.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 22:03
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09