Saxon26 moja preporuka ti je da u dial meni-u upises *#0*# , tu ti izbaci test za neke osnovne stvari koje su za telefon bitne, testiraj touchscreen da li je responzivan i da li prepoznaje dodir tamo gde pritisnes prstom ili stilusom, jer je to generalno slaba tacka Omnijinih ekrana, ume da pobrljavi touchscreen i prepoznaje dodir cak i na 1cm udaljenosti od zadatog. Takodje ces tamo testirati i boje, da li ima mrtvih piksela slucajno, vibraciju, kameru, mouse-pad, osvetljenje itd itd

moja preporuka, kao nesto prvo sto treba da uradis.
Zatim isprobaj GPS, WiFi i BT kao sto je
fxgt rekao, zovi sa njega i pozovi se da proveris zvucnike i mikrofon, da li se korektno cuje.. ako je sve to ok, manje vise je sve ostalo zavisno od ROM-a koji ti je u telefonu a to se da menjati
Srecno sa Omniom i moja jos jedna preporuka - nosi ga u necemu cvrstom da ti ne bi otisao digitizer (gornji touchscreen deo displeja) jer je podlozan kvarenju poprilicno i generalno mislm da je to jedina slaba tacka ovog telefona ali boze moj, i to se za 20ak eur da promeniti.
Felix55 Meni su u servisu rekli da se moze zameniti sve osim ovog sredisnjeg dela za koji su prikopcani volume/camera/punjac.. dakle, moze se zameniti digitizer (touchscreen), zadnja maska, prednja sjajna maska, prednji hardverski tasteri ali taj sredisnji deo ne, kao sto se ne mogu zameniti ni volume/camera tasteri tj. mogu ali ne postoje rezervni delovi

ako neko ima drugacije iskustvo neka me ispravi.