Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 22:00
- Kontakt:
Poydrav, ovaj telefon imam neke tri nedelje, kupio sam ga preko Telenora i do pre neki dan radio je normalno.
Problem je u tome sto ne mogu da udjem u listu poslednjih biranih poziva klikom na zeleni taster kao i u brojacnik za birananje brojeva klikom na ikonicu kao i to da ne mogu da udjem u imenik klikom na ikonicu pored. Kada podesim da mi na ekranu stoji precica za kontakt traku mogu da udjem u brojcanik i imenik, ali ne mogu da otvorim listu poslednjih biranih brojeva klikom na zeleni taster.
Vracao sam na fabricka podesavanja ali ne pomaze, probao sam ponovo da uradim update softvera i nista se ne desava. Da li je neko ima slican problem ili mozda neko zna resenje?
Mozda sam nesto iskljucio pa ne moram da ga nosim u servis?
Problem je u tome sto ne mogu da udjem u listu poslednjih biranih poziva klikom na zeleni taster kao i u brojacnik za birananje brojeva klikom na ikonicu kao i to da ne mogu da udjem u imenik klikom na ikonicu pored. Kada podesim da mi na ekranu stoji precica za kontakt traku mogu da udjem u brojcanik i imenik, ali ne mogu da otvorim listu poslednjih biranih brojeva klikom na zeleni taster.
Vracao sam na fabricka podesavanja ali ne pomaze, probao sam ponovo da uradim update softvera i nista se ne desava. Da li je neko ima slican problem ili mozda neko zna resenje?
Mozda sam nesto iskljucio pa ne moram da ga nosim u servis?
-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt:
Nisam probao... probacu sada, a imam garanciju dve godine.
Da probam prvo ovo sa zvezdicom i tarabom pa posle sa pritiskom na tastere?
edit:
Ne, nista se ne desava... uradio sam reset preko brojeva i uradio hard reset i ne pomaZe, i dalje ne mogu da otvorim listu poslednjih biranih poziva klikom na zeleni taster, a ovo ostalo radi ali samo dok mi je na ekranu kontakt precica, kada je iskljucim ne radi... Izgleda da mu ne gine servis
Spojio: IDzO
*Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Da probam prvo ovo sa zvezdicom i tarabom pa posle sa pritiskom na tastere?
edit:
Ne, nista se ne desava... uradio sam reset preko brojeva i uradio hard reset i ne pomaZe, i dalje ne mogu da otvorim listu poslednjih biranih poziva klikom na zeleni taster, a ovo ostalo radi ali samo dok mi je na ekranu kontakt precica, kada je iskljucim ne radi... Izgleda da mu ne gine servis

Spojio: IDzO
*Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt:
-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt:
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
nikolajsko, ako si uradio pravilno treba da je obrisano sve sa memorije telefona pa i kontakti.
Ako nisu obrisani ponovi postupak pažljivo.
DRŽI SVE ZAJEDNO PRE PALJENJA I DRŽI NON-STOP (NE PUŠTAJ) DOK SE NE POJAVI SETTINGS ZA DATUM I SAT
Ako nisu obrisani ponovi postupak pažljivo.
DRŽI SVE ZAJEDNO PRE PALJENJA I DRŽI NON-STOP (NE PUŠTAJ) DOK SE NE POJAVI SETTINGS ZA DATUM I SAT
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
-
- Slučajni prolaznik
- Kontakt:
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- Ceftriaxone