HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 17. Dec 2006. 16:06

Post od drgrabez »

Evo postavljam ponovo link,nije warez i i naravno da warez nije prihvatljiv(osim na warez sajtovima :roll: )
ovo je azbuka za flash
dalje sami birate koji rom,koji radio rom
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611433
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=609477
video
http://www.youtube.com/watch?v=4amlg-ogrpM
http://www.youtube.com/watch?v=aS011l0s ... re=related

pozz
------------------
e ovako, za sve one kojima treba auto punjac i autodrzac za hd2,kao i za bilo koji htc,neka ide na nbg buvljak,naci ce za 300 din autopunjac i 350-400 din auto drzac.auto punjac sa micro usb izlazom,radi super,lepo puni,ne menja svojstva baterije,uredjaj se ne pregrejava,proizvodjac je kinez daxcell ili tako nekako,isti takav samo sa mini usb-om sam koristio i za touch pro2 i jednako je dobar.naravno da nije namenjen htc uredjajima,ali radi super,bitan je opseg jacine struje koji isporucuje i napon.
------------
[Edit:] Spojio tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno uzastopno postovanje. Postoji opcija "Izmeni". Sledeca takva poruka nece biti spojena vec ce biti obrisana bez obavestenja! Za vise informacija o pravilima foruma: Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

primljeno k znanju. :D
live long and prosper

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Microsoft je reko NE ali koga to uopste briga ?? WM 7 projekat za HD2 Jos jedan dokaz da ako znas da programiras i voljan si da se potrudis mozes da napravis svasta....Cak stvari za koje je i sam "All mighy Microsoft" reko da nece da uradi.Misllim da je krajnje vreme da im objasni neko da ne rade svi programeri za njih...
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11

Post od serbian-boss »

imam jedan problemcic sa programom AUDIO NOTES...evo sta se desava,kad razgovaram sa nekim on sve lepo snima,medjutim kad hocu da preslusam taj razgovor,ja cujem samo svoj glas a od ovog drugog ne (jedva u najvecoj tisini moze da se primeti da je nesto pricao) Da li to nekako moze da se podesi ....moj burazer na omnia i900 koristi taj program i super mu radi :cry:

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

dimi89, nije problem u tome ko radi za njih ili da li hoce da urade nesto, vec su resili da naprave jedinstven user experience i toga moraju da se drze ko pijan plota da bi uspelo. HD2 nema potreban hardware (da, dugmad, ma koliko to debilno zvucalo) i to je najveci razlog za nedostatak podrke. Svesni su da ce dobar deo power usera, makar iz revolta, da bojkotuje njihov proizvod, ali je neko sigurno izracunao da ce na kraju da dobiju veci broj korisnika.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Grandpa, Malo sam se salio na majkrosoftov racun pa sam napisoa post na taj nacin.Jasno mi je zasto i kako HD2 ne podrzava WM7 ali ocigledno nece da ga podrzava samo na papiru jer kako izgleda programeri vec rade na tome...Sta znate mozda ce korisnici HD2 imati WM 7 beta verziju pre nego oficijalni WM 7 sto izadje...Uostalom smatram da je WM 7 barem po mom nekom misljenju glupo osmisljen mada svestan sam toga da ce da poseduje graficke drajvere pa ce da bude u svakom slucaju bolji.Ljudice se svakako navici na njega a na to se microsoft najvise i oslanja.

P.S.serbian-boss, koju verziju koristis Vito Audio Notes-a?

P.P.S. Nije vazno koja verzija evo resenja: Moras da instaliras 2 Way Recording.cab 1KB (google ce ti pomoci da ga nadjes) i trebalo bi da tvoj problem bude resen.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

ariel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 26. Feb 2010. 14:47

Post od ariel »

imam jedan problem koji ne mogu nikako da resim - vezano za wi fi.. Naime imam kuci bezicni adsl i prikacila sam se sa hd2 na nju, upisala sifru i pise da je konektovan na istu, ali sta god da otvorim bilo intrenet explorer, opera, bilo sta, pise da konekcija nije uspesna.. Da li neko zna u cemu je problem?

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

ariel, Da nisi mozda zakljucala WiFi ruter za odredjene mreze? Sta si sve pokusala da resis problem ?

ariel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 26. Feb 2010. 14:47

Post od ariel »

da ti iskreno kazem ne znam ni kako se zakljucava niti otkljucava ruter :(
probala sam da menjam authenticaton i data encryption negde sam i o tome citala i sad ni to ne znam da vratim kako treba, osim sto sam onda remove settings za moju mrezu pa opet redom sve i onda se hd2 prikaci tj.pise da je konektovan ali net ne funkcionise.. bar da znam da vratim ili redom da odradim sta sve treba mozda ce to resiti problem ali ne znam sta treba da uradim :(

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

ariel, najbolje je da pitas ovde : Neke stvari o WiFi-ju jer ja stvarno ne znam kako da ti pomognem....Mogla si 99 stvari da podesis/razdesis dok si podesavala ruter...Mozda je najbolje da ga resetujes podesavanja.

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

Da vas pitam jel izmedju HD2 i HD2 Leo nema nikakve razlike, jel to isti telefon, neki ga zovu HD2 Leo, a i zbunilo me je to sto su u oglasima HD2 Leo oko 580e a HD2 480e????
SGS2, iPhone 4 32GB

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

nemanjale, Koliko ja znam Leo je interno ime HTC-a za HD 2, kao što se HD zove blackstone itd.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Zdrave
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Feb 2010. 11:26

Post od Zdrave »

ne mogu downloadati video niti mp3 sa neta.Kad ocu skinuti u operi mi se pojavi crveni usklicnik!Imam slobodne memorije.U cemu je problem?

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Zdrave, sta ti ispise kad ti se pojavi znak uzvika ? Preko koje konekcije pokusavas WiFi ili GPRS ili preko activ synca ?Ako ocekujes da ti pomognemo moras da navedes vise detalja.

Zdrave
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Zdrave »

Skidam sa interneta.Isto se dogadja i preko 3g ili wifi.U operi se kod downloada ispise npr.ime pjesme i kad treba krenuti dowload pojavi se taj crveni usklicnik,nista dodatno ne pise.A ako skidam preko internet exp.onda mi ju uspjesno skine ali nece reprod. pise-the system cannot find the file specified!Skidam sa istih sajtova skoih sam nedavno skidao uspjesno nokiom n95 8gb.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Zdrave, naravno da skidas sa interneta. Pitanje je bilo koju konekciju koristis - WiFi, gprs ili ActiveSync?
Ako koristis gprs kod kog si provajdera? Koju verziju opere koristis? Kada cuvas fajlove koji folder si izabrao?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Zdrave
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Zdrave »

Ne koristim active sync,na vipu sam 512 mb paket ali isto je bilo gprs ili wi-fi.Nije do konekcije kad mogu slusati internet radio i youtube.Opera je ona koja dolazi sa uredjajem.Rom 1.43... WWE.Da napomenenem da sam mogao skidati muziku do prije mjesec dana,a nisam nista mjenjao.
--
Evo rijesio!Bio je problem u tome sto sam prije samog downloada trebao odabrati folder.Hvala: dimi89,tomas.hokenberi
--
[Edit:] Spojio tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno uzastopno postovanje. Postoji opcija "Izmeni". Sledeca takva poruka nece biti spojena vec ce biti obrisana bez obavestenja! Za vise informacija o pravilima foruma: Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

OgnjeniHD
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 11. Apr 2010. 23:42

Post od OgnjeniHD »

samo i ja da se javim.....stavio sam najnoviji 2.08 radio rom..baterija nenormalno duze traje...isti takav slucaj sam imao i sa iphonom gde je sa 3.x verzijom baterija trajala bukvalno duplo duze....

Porucio sam od zagg-a invisible shield..tj maximum coverage...nadam se da ce bude ok.....i ako neko prodaje microSD od 16gb nek se javi.....

vidim sad da ima i 2.09..stavicu njega..kazu da jos bolje baterija radi

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od drgrabez »

@OgnjeniHD
koristio sam kombinaciju rom1.72 i radio rom 2.09,(sve spakovano u romu L26 v4.0 )
i baterija me nije odusevila,a signal je nesto slabiji nego inace(na Vip-u sam)
Ubedljivo najbolja kombinacija za sad po meni je 1.66 rom i 2.09 radio rom-(ili 2.07).
576mb ram-a enabled romovi srcu vise baterije nego obicni,bar su moja iskustva takva,i moraju da imaju radio rom 2.08 da bi radili.verovatno si ubo dobru kombinaciju rom 1.66 i radio rom2.08?!
live long and prosper

OgnjeniHD
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 11. Apr 2010. 23:42

Post od OgnjeniHD »

rom mi je 1.43 :) nisam ga updejtovao..samo sam radio rom digao na poslednji....da li smem da dignem rom na 1.66 ili poslednji kao sto sam radio rom .....da li ce mi nestati podatci ?

i kako se instaliraju programi i igre.. taj .cab fajlovi ? npr igo sam uspeo tako sto sam prekopirao sve na SD i pokrenuo ...al nece svi tako da rade

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od drgrabez »

@ OgnjeniHD
naravno da mozes da izmenis rom,ali prvo moras da uradis HSPL(nadam se da si uradio pre update radio Roma) govorim o kuvanim romovima,a oficijelni rom ide bez HSPL,skida se sa www.htc.com
.cab fajl je jedan nacin instaliranja aplikacija,drugi je da ih direktno pokrenes sa kartice,treci je da se instaliraju preko kompa..cab fajl se instalira tako sto ga iz fajl explorera na telefonu pokrenes i on se instalira-na uredjaj ili karticu-kako ti drago.
koji od ova tri nacina ces koristiti ,zavisi u kom obliku dolazi aplikacija (i kako je otkr#k###a) :o
live long and prosper

Odgovori