pozz
------------------
e ovako, za sve one kojima treba auto punjac i autodrzac za hd2,kao i za bilo koji htc,neka ide na nbg buvljak,naci ce za 300 din autopunjac i 350-400 din auto drzac.auto punjac sa micro usb izlazom,radi super,lepo puni,ne menja svojstva baterije,uredjaj se ne pregrejava,proizvodjac je kinez daxcell ili tako nekako,isti takav samo sa mini usb-om sam koristio i za touch pro2 i jednako je dobar.naravno da nije namenjen htc uredjajima,ali radi super,bitan je opseg jacine struje koji isporucuje i napon.
------------ [Edit:] Spojio tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno uzastopno postovanje. Postoji opcija "Izmeni". Sledeca takva poruka nece biti spojena vec ce biti obrisana bez obavestenja! Za vise informacija o pravilima foruma: Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Microsoft je reko NE ali koga to uopste briga ?? WM 7 projekat za HD2 Jos jedan dokaz da ako znas da programiras i voljan si da se potrudis mozes da napravis svasta....Cak stvari za koje je i sam "All mighy Microsoft" reko da nece da uradi.Misllim da je krajnje vreme da im objasni neko da ne rade svi programeri za njih...
imam jedan problemcic sa programom AUDIO NOTES...evo sta se desava,kad razgovaram sa nekim on sve lepo snima,medjutim kad hocu da preslusam taj razgovor,ja cujem samo svoj glas a od ovog drugog ne (jedva u najvecoj tisini moze da se primeti da je nesto pricao) Da li to nekako moze da se podesi ....moj burazer na omnia i900 koristi taj program i super mu radi
dimi89, nije problem u tome ko radi za njih ili da li hoce da urade nesto, vec su resili da naprave jedinstven user experience i toga moraju da se drze ko pijan plota da bi uspelo. HD2 nema potreban hardware (da, dugmad, ma koliko to debilno zvucalo) i to je najveci razlog za nedostatak podrke. Svesni su da ce dobar deo power usera, makar iz revolta, da bojkotuje njihov proizvod, ali je neko sigurno izracunao da ce na kraju da dobiju veci broj korisnika.
Grandpa, Malo sam se salio na majkrosoftov racun pa sam napisoa post na taj nacin.Jasno mi je zasto i kako HD2 ne podrzava WM7 ali ocigledno nece da ga podrzava samo na papiru jer kako izgleda programeri vec rade na tome...Sta znate mozda ce korisnici HD2 imati WM 7 beta verziju pre nego oficijalni WM 7 sto izadje...Uostalom smatram da je WM 7 barem po mom nekom misljenju glupo osmisljen mada svestan sam toga da ce da poseduje graficke drajvere pa ce da bude u svakom slucaju bolji.Ljudice se svakako navici na njega a na to se microsoft najvise i oslanja.
P.S.serbian-boss, koju verziju koristis Vito Audio Notes-a?
P.P.S. Nije vazno koja verzija evo resenja: Moras da instaliras 2 Way Recording.cab 1KB (google ce ti pomoci da ga nadjes) i trebalo bi da tvoj problem bude resen.
imam jedan problem koji ne mogu nikako da resim - vezano za wi fi.. Naime imam kuci bezicni adsl i prikacila sam se sa hd2 na nju, upisala sifru i pise da je konektovan na istu, ali sta god da otvorim bilo intrenet explorer, opera, bilo sta, pise da konekcija nije uspesna.. Da li neko zna u cemu je problem?
da ti iskreno kazem ne znam ni kako se zakljucava niti otkljucava ruter
probala sam da menjam authenticaton i data encryption negde sam i o tome citala i sad ni to ne znam da vratim kako treba, osim sto sam onda remove settings za moju mrezu pa opet redom sve i onda se hd2 prikaci tj.pise da je konektovan ali net ne funkcionise.. bar da znam da vratim ili redom da odradim sta sve treba mozda ce to resiti problem ali ne znam sta treba da uradim
ariel, najbolje je da pitas ovde : Neke stvari o WiFi-ju jer ja stvarno ne znam kako da ti pomognem....Mogla si 99 stvari da podesis/razdesis dok si podesavala ruter...Mozda je najbolje da ga resetujes podesavanja.
Da vas pitam jel izmedju HD2 i HD2 Leo nema nikakve razlike, jel to isti telefon, neki ga zovu HD2 Leo, a i zbunilo me je to sto su u oglasima HD2 Leo oko 580e a HD2 480e????
Zdrave, sta ti ispise kad ti se pojavi znak uzvika ? Preko koje konekcije pokusavas WiFi ili GPRS ili preko activ synca ?Ako ocekujes da ti pomognemo moras da navedes vise detalja.
Skidam sa interneta.Isto se dogadja i preko 3g ili wifi.U operi se kod downloada ispise npr.ime pjesme i kad treba krenuti dowload pojavi se taj crveni usklicnik,nista dodatno ne pise.A ako skidam preko internet exp.onda mi ju uspjesno skine ali nece reprod. pise-the system cannot find the file specified!Skidam sa istih sajtova skoih sam nedavno skidao uspjesno nokiom n95 8gb.
Zdrave, naravno da skidas sa interneta. Pitanje je bilo koju konekciju koristis - WiFi, gprs ili ActiveSync?
Ako koristis gprs kod kog si provajdera? Koju verziju opere koristis? Kada cuvas fajlove koji folder si izabrao?
Ne koristim active sync,na vipu sam 512 mb paket ali isto je bilo gprs ili wi-fi.Nije do konekcije kad mogu slusati internet radio i youtube.Opera je ona koja dolazi sa uredjajem.Rom 1.43... WWE.Da napomenenem da sam mogao skidati muziku do prije mjesec dana,a nisam nista mjenjao.
--
Evo rijesio!Bio je problem u tome sto sam prije samog downloada trebao odabrati folder.Hvala: dimi89,tomas.hokenberi
-- [Edit:] Spojio tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno uzastopno postovanje. Postoji opcija "Izmeni". Sledeca takva poruka nece biti spojena vec ce biti obrisana bez obavestenja! Za vise informacija o pravilima foruma: Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
samo i ja da se javim.....stavio sam najnoviji 2.08 radio rom..baterija nenormalno duze traje...isti takav slucaj sam imao i sa iphonom gde je sa 3.x verzijom baterija trajala bukvalno duplo duze....
Porucio sam od zagg-a invisible shield..tj maximum coverage...nadam se da ce bude ok.....i ako neko prodaje microSD od 16gb nek se javi.....
vidim sad da ima i 2.09..stavicu njega..kazu da jos bolje baterija radi
@OgnjeniHD
koristio sam kombinaciju rom1.72 i radio rom 2.09,(sve spakovano u romu L26 v4.0 )
i baterija me nije odusevila,a signal je nesto slabiji nego inace(na Vip-u sam)
Ubedljivo najbolja kombinacija za sad po meni je 1.66 rom i 2.09 radio rom-(ili 2.07).
576mb ram-a enabled romovi srcu vise baterije nego obicni,bar su moja iskustva takva,i moraju da imaju radio rom 2.08 da bi radili.verovatno si ubo dobru kombinaciju rom 1.66 i radio rom2.08?!
rom mi je 1.43 nisam ga updejtovao..samo sam radio rom digao na poslednji....da li smem da dignem rom na 1.66 ili poslednji kao sto sam radio rom .....da li ce mi nestati podatci ?
i kako se instaliraju programi i igre.. taj .cab fajlovi ? npr igo sam uspeo tako sto sam prekopirao sve na SD i pokrenuo ...al nece svi tako da rade
@ OgnjeniHD
naravno da mozes da izmenis rom,ali prvo moras da uradis HSPL(nadam se da si uradio pre update radio Roma) govorim o kuvanim romovima,a oficijelni rom ide bez HSPL,skida se sa www.htc.com
.cab fajl je jedan nacin instaliranja aplikacija,drugi je da ih direktno pokrenes sa kartice,treci je da se instaliraju preko kompa..cab fajl se instalira tako sto ga iz fajl explorera na telefonu pokrenes i on se instalira-na uredjaj ili karticu-kako ti drago.
koji od ova tri nacina ces koristiti ,zavisi u kom obliku dolazi aplikacija (i kako je otkr#k###a)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.